Rumah Terbuka ASA Explore

Salam tuk semua, Salam Aidilfitri…

Dikesempatan ini, dijemput kepada semua abang-abang dan kakak-kakak fasilitator serta adik-adik program tuk hadir ke rumah terbuka ASA Explore:

Tempat : No. 8, Jalan KP 2/2, Taman Kota Perdana, Bndr Putra Permai, Seri Kembangan
Tarikh : 17 Oktober 2009 (Hari Sabtu)
Masa : 11.30 am – 6.00pm

Harap pada semua, dapat meluangkan masa tuk hadir mengeratkan tali ukhuwwah antara kita. Datang jangan tak datang ek..

Explore posts in the same categories: Info Terkini

13 Comments on “Rumah Terbuka ASA Explore”

  1. Muhammad Basri Says:

    assalamualaikum

    bro Daud bro Bajau bro F n akak nisa
    ader join sekali x?


  2. salam…ala…da event pulak kat UM…
    dh mmg AJK pulak tu….
    x dpt la nak hadir jamuan tu ya..
    sampaikan salam pd semua
    nak jemput dtg ke open talk under Festival Mahasiswi..
    open talk oleh Datuk Dr Zaininah(pengarah HKL)
    Bertajuk Womens Producing Great Generation
    17 oktober 2009 11 pg

    Open talk oleh Ustaz Hussain Yee (Pengerusi Al Khadeem)
    Bertajuk Womens Rights:What Mens should Know,What Womens Don’t Know
    17 Oktober 2009 8.00 mlm

  3. Bro Anice Says:

    salam…

    wah best tuh!!!
    nak join boleh ke? sudi ke ajak ana ni…

  4. bro syahmi Says:

    salam,maaf sgt2 bro sham..xdpt dtg umah…bz skit dgn prog sabtu 2…ahad 2 plak ada kenduri kat umah…maaf sgt2…hope ASA trus maju…majulah ASA utk negara

  5. hannah Says:

    thanks br sham for inviting me !!!!! mknan sume sedap2 . thanks …………. (:

  6. brother has Says:

    salam..
    alahmdulillah, majlis rumah terbuka ASA Explore pada minggu lepas berjaya dilaksanakan..
    tahniah dan terima kasih x terhingga buat bos ASA, brother sham dan faci2 yg bertungkus lumus membuat persedian untuk rumah terbuka ASA..
    terima kasih juga buat MAMA n PAPA sekeluarga atas pertolongan, sumbangan, kehadiran dan segalanya untuk majlis ini.
    terima kasih juga kepada keluarga adik Luqman yang tolong mengemas dan memberi sumbangan kuih muih.
    terima kasih kepada adik2 program, fc2, sahabat2, yang sudi hadir untuk sama2 meraikan majlis.
    semoga Allah memberi ganjaran atas jasa kalian semua..semoga ikatan yang terjalin ini akan terus berkekalan hingga akhir hayat.. Amin..

  7. Bro H Says:

    Salam Bro Syam.. maaf tak dapat hadir itu hari dan maaf juga lupa balas sms jemputan itu.. dan maaf juga, tidak memaklumkan perkahwinan saya tempoh hari..

    Hasbullah @ Bro H, UM

  8. Bro Zoul Says:

    salam…bro anis klu ajak nanti x cukup mknn plak…😛 thn dpn kita try wat kat penang plak yek..🙂

  9. bro adie Says:

    asslamamualaikum bro sham & fc2 yg mengenali dri sy,…

    sy memohon ampun dan maaf krn xdpt hadir d rmh terbuka asa…
    kerana ade masalah masa yg tidak mengizinkan untuk pergi ke sana…
    .ampun maaf di pinta…

  10. bro adie Says:

    mohon maaf banyak2…

  11. 5wh1 Says:

    Salam, sorry tak dapat dtg. Anyway Sham thanx invite me.

  12. rasyid Says:

    skum..bro sham and bro bajau minta abg bro smua blas comment sya nanty???????????? skum…

  13. anis shahira Says:

    assalamualaikum akak2 ngan abg2 fesi,saya anis dari skolah rendah agama integrasi bandar baru bangi.saya nak sangat dengar akak2 ngan abg2 fesi nyanyi lagu demi matahari ngan doa perpisahan.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: