EXPLORE Kini – Mac 2010

Salam 1 ASA Explore…salam motivasi dihati!

+ Program terkini untuk bulan MAC setakat ini (confirmed)
+ Dijemput kepada semua fasilitator yang berkelapangan untuk membantu menjayakan prorgm yang telah dirancang
+ Mari sama-sama kita menambah AMAL DAKWAH kita dengan membantu adik-adik yang sangat memerlukan, di samping kesibukan kita dalam urusan kerja dan pembelajaran di universiti seharian.

Our Mission : LOVING, CARING and GIVING!

6 Mac : SK Taman Nirwana, Ampang [YOULEAD] 8am-6pm

6 Mac : SRAI Seksyen 19, Shah Alam [BESTARI Solat] Siri 1 – 8am-1pm

6 dan 7 Mac : SK Subang, Kg Melayu Subang [YOULEAD]

11 Mac : SMK Seksyen 18, Shah Alam [Talk HR-8am-10am]

12 dan 13 Mac : SK Intan Baiduri, Selayang [YOULEAD]

13 Mac : SMK Taman Melawati [YOULEAD] 8am-1pm

13 dan 14 Mac : Surau As-Syakirin, Puchong [RINDU], Hulu Tamu Camp

13, 14 dan 15 Mac : Kem Remaja PERKASA TITANIUM, HERBA Camp

15 dan 16 Mac : SRAI Seksyen 19, Shah Alam [MIND-A] Tahap 1

17 dan 18 Mac : SRAI Seksyen 9, Shah Alam [MIND-A] Tahap 2

23 Mac : SMK Seksyen 24, [YOULEAD] 8am-1pm update

26 Mac : SK Tmn Desa KL, Talk di WETLAND update

26, 27 dan 28 Mac : SK Telok Air Tawar, Penang [RINDU]

26, 27 dan 28 Mac : KAFA Integrasi Tmn Delima, Kjg [RINDU] update

27 Mac : SK Taman Nirwana, Ampang [MIND-A]

29 Mac : SK Balik Pulau, Penang [MIND-A] 9am-1pm update

29 Mac : SMK Pondok Upih, Penang [MIND-A] 2pm-4pm update

30 Mac : SK Seri Serdang [MIND-A] 8am-1pm

31 Mac : SMK Seksyen 19, Shah Alam [Talk 8am-1pm]

Explore posts in the same categories: Info Terkini

10 Comments on “EXPLORE Kini – Mac 2010”

  1. faci baru Says:

    slm……….yeeeeee
    dah diupgrade….tp,xtau boleh join lg ke tdk..buzy maa…
    dah nak final exam time nie…hrp2 barisan feci lain dpt meneruskan niat ikhlas untuk mentarbiah adik2 di jalan yg benar…

    Salam windu,
    KAK ho…😉

  2. Bro Anice Says:

    salam buat semua…

    tahniah boss&semua family ASA…program selalu padat.
    Ini bermakna ASA telah diberi kepercayaan dlm melaksanakan program2 pentarbiahan adik2…
    Gunakan peluang sebaik2 mungkin…

    hujung bulan jgn lupa dtg ke Penang lg ye…

  3. sis mien Says:

    salamun alaik..

    alahai pgram sume pnuh bln 3….untk pgetahuan sume fasi n moderator, bln 3 ni adalah bln ‘jihad’ untk stdnt uia n kbnykn u yg lain,jd klu kami x dpt join,mntk maaf sgt2..kpada fasi2 yg dh selesai berjihad, rajin2 le join pgram ek..xpe,leh hilangkan serabut korg tu hehe smbil 2 dpt beramal n ilmu yg bermanfaat..ok! bln 4 nnt dh bole join every week,insya Allah

  4. puteri Says:

    asa explore sy dr sklh kg melayu subang sy rs srnk sangat abg dan kakak fasi banyak beri pengajaran terutama BRO EF bolehla nanti DTG

  5. puteri Says:

    HELLO asa explore saya dr sklh kg melayu subang trm ksh sebab dtg ke sklh saya .Asa explore banyak beri pengajaran dan ceritakan psl ibu dan bapa terima kasih juga kepada abg dan kakak fasi terutama BRO F
    kakak fasi saya ialah kak syuk harap tahun depan boleh datang lagi……….bye bye……….

  6. puteri Says:

    bro F bila nak buat gambar kami sklh kg melayu subang??????????????????

  7. amirah Says:

    salam buat semua fc and brother sham

  8. Br F Says:

    salam abg,
    smart la logo perkasa titanium 2..hehee
    wat la baju…mantop beb!!
    wat tok kite2 jer…hehehe
    secret statement

  9. mieoweisya Says:

    hye asa explore….x upload gambar baru ke?…di sk tmn nirwana…

  10. nina Says:

    sy dri smk seri balik pulau di penang.. nk ucap thnx sbb bg ksedrn kpd kmi.. harap kta jmpa lg..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: