Program JUNE

Salam musim semi di bulan Jun..harapan semua rakan-rakan dan teman setia dalam ASA Explore sntiasa dirahmati olehNya. Kepada adik-adik peserta di mana pun anda berada, doa kami tidak putus2 untuk anda..moga kecemerlangan mengiringi dirimu..kepada mereka2 yang ditimpa musibah, jadikan segala ujian yang datang, sebagai tanda kasih sayangNya. Kepada fasilitator ASA Explore yang bakal melangsungkan perkahwinan pada cuti sekolah ini, moga bahagia dan ceria sntiasa!

Kepada yang berminat untuk menjadi fasilitator ASA Explore, boleh trus hubungi brother sham melalui email atau telefon, atau hubungi brother fitri n brother fahmi, tq so much!

2, 3 dan 4 Jun : SRA Integrasi Seksyen 19, Shah Alam (RINDU) Tahap 1

7, 8 dan 9 Jun : Masjid At-Tayyibin, Selayang di KRRSH [RINDU]

9, 10 dan 11 Jun : SRA Integrasi Seksyen 19, Shah Alam (RINDU) Thp 2

9, 10 dan 11 Jun : Masjid Kg Pandan + JAWI di KRRSH (JUPITER)

19, 20 dan 21 Jun : SK Taman Universiti, Seri Kembangan (RINDU)

19, 20 dan 21 Jun : SMK Alam Megah 2, Shah Alam (RINDU) Calon PMR

26 Jun : SRI Hira Shah Alam, Induksi Pengawas (siri 2)

26 dan 27 Jun : SMK Bukit Rahman Putra di KRRSH (RINDU) K.A.A

26, 27 dan 28 : SRA Saidina Umar, Bkt Damansara di P.D. (RINDU)

Explore posts in the same categories: Info Terkini

63 Comments on “Program JUNE”

  1. hamba ciptaan allah Says:

    No comment…

  2. faci baru Says:

    assalamualaikum…
    jazakumullahukhairanqasirra…
    salam dunia dan salam ukhwah…
    alhamdulillah…
    exam dah habis…
    so,bleh join asa punyer program this month…
    salam…

  3. Mawi ASA Says:

    salam sume…

    kepada sume fasi ASA yang terlibat untuk program this month, all the best 2 u all…

  4. puteri intan diyana(x student skbj) Says:

    salam.abg n akk fc..
    terutamanya bro sham,abg fit,abg fahmi,abg memel,kak long,kak fiq n kak sey..
    sy teringin nk join kem asa explore..skolah menengah dah x de program dgn asa explore..
    buhsan..
    cuti skolah ni ada x program kat luar mcm kat sg congkak thn lps??

  5. br F Says:

    salam…
    d jemput semua fasi2 ASA untuk bertandang ke PD pada 5&6 Jun Gathering ASA…
    sebarang maklumat sila Hubungi Bro F…TQ

  6. zahir.... Says:

    abg dan kakak faci
    erm program RINDU 19,20, dan 21 jun ni buat aktiviti aper??
    ke mcm aktiviti RINDU yg pelajar PMR tahun lepas??

  7. Mawi ASA Says:

    Diet Rasul SAW
    JENIS MAKANAN

    Rupanya tanpa kita sadari, dalam makanan yang kita makan sehari-hari, kita tak boleh sembarangan. Hal inilah penyebab terjadinya berbagai penyakit antara lain penyakit kencing manis, lumpuh, sakit jantung, keracunan makanan dan lain2 penyakit. Apabila anda telah mengetahui ilmu ini, tolonglah ajarkan kepada yg lainnya.
    Ini pun adalah diet Rasullulah SAW kita juga. Ustaz Abdullah Mahmood mengungkapkan, Rasullulah tak pernah sakit perut sepanjang hayatnya karena pandai menjaga makanannya sehari-hari. Insya Allah kalau anda ikut diet Rasullullah ini, anda takkan menderita sakit perut ataupun keracunan makanan.

    Jangan makan SUSU bersama DAGING
    Jangan makan DAGING bersama IKAN
    Jangan makan IKAN bersama SUSU
    Jangan makan AYAM bersama SUSU
    Jangan makan IKAN bersama TELUR
    Jangan makan IKAN bersama DAUN SALAD
    Jangan makan SUSU bersama CUKA
    Jangan makan BUAH bersama SUSU CTH :- KOKTEL

    CARA MAKAN

    – JANGAN MAKAN BUAH SETELAH MAKAN NASI , SEBALIKNYA MAKANLAH BUAH TERLEBIH DAHULU, BARU MAKAN NASI.
    – TIDUR 1 JAM SETELAH MAKAN TENGAH HARI.
    – JANGAN SESEKALI TINGGAL MAKAN MALAM . BARANG SIAPA YG TINGGAL MAKAN MALAM DIA AKAN DIMAKAN USIA DAN KOLESTEROL DALAM BADAN AKAN BERGANDA.

    Nampak memang sulit.. tapi, kalau tak percaya…… cobalah. Pengaruhnya tidak dalam jangka pendek…. Akan berpengaruh bila kita sudah tua nanti.

    • Dalam kitab juga melarang kita makan makanan darat bercampur dengan makanan laut.

    • Nabi pernah mencegah kita makan ikan bersama susu. karena akan cepat mendapat penyakit. Ini terbukti oleh ilmuwan yang menemukan bahwa dalam daging ayam mengandung ion+ sedangkan dalam ikan mengandung ion-, jika dalam makanan kita ayam bercampur dengan ikan maka akan terjadi reaksi biokimia yang akan dapat merusak usus kita.

    Al-Quran Juga mengajarkan kita menjaga kesehatan spt membuat amalan antara lain:

    • Mandi Pagi sebelum subuh, sekurang kurangnya sejam sebelum matahari terbit. Air sejuk yang meresap kedalam badan dapat mengurangi penimbunan lemak. Kita boleh saksikan orang yang mandi pagi kebanyakan badan tak gemuk.

    • Rasulullah mengamalkan minum segelas air sejuk (bukan air es) setiap pagi. Mujarabnya Insya Allah jauh dari penyakit (susah mendapat sakit).

    • Waktu sembahyang subuh disunatkan kita bertafakur (yaitu sujud sekurang kurangnya semenit setelah membaca doa). Kita akan terhindar dari sakit kepala atau migrain. Ini terbukti oleh para ilmuwan yang membuat kajian kenapa dalam sehari perlu kita sujud. Ahli-ahli sains telah menemui beberapa milimeter ruang udara dalam saluran darah di kepala yg tidak dipenuhi darah. Dengan bersujud maka darah akan mengalir keruang tersebut.

    • Nabi juga mengajar kita makan dengan tangan dan bila habis hendaklah menjilat jari. Begitu juga ahli saintis telah menemukan bahwa enzyme banyak terkandung di celah jari jari, yaitu 10 kali ganda terdapat dalam air liur. (enzyme sejenis alat percerna makanan) Wassalam…

    Sama-samalah kita mengamalkannya…….
    WallahuA’lam

    Sabda nabi, Ilmu itu milik Allah, barang siapa menyebarkan ilmu demi kebaikan insya Allah… Allah akan menggandakan 10 kali kepadanya.

  8. Bro Anice Says:

    Salamun salam…

    Cayalah Mawi!!!.Info yg sgt bermanfaat…t,kaseh atas perkongsian ilmu ni.

  9. shrfhmsrh Says:

    salam. terigt tatkala team ASAexplore mnjejak kaki ke tanah SMKS18 pd tahun 2006, ketika sy msih tingkatan satu. x sangka akn tdgr lagi jejak team ASA di sekolah adik [SRAI19] plak. trimas 4 ilmu yg still mlekat di hAti ^-^v

  10. br F Says:

    salam…
    abg anice mcm ne skg?? dah sehat blom…??


  11. Salam.ini nurain nabilah yg pirgi kem ibadah tq sebab mendidik kan saya saya mahu menggucap kan tq segali lagi maaf kan lah kalau saya ada buat salah pada brothe sham
    ya.Tolong maaf kan saya sekiyan terima kasih

  12. mawi ASA Says:

    salam…

    hehehe thanks bro anice…
    bln 8 ni kte jmpa kt penang k…
    bro sham kata ada program kt sana…

  13. Bro Anice Says:

    salam…
    oh ye ke ada prgram kat pnng bulan 8 ni?x tau pulak abg.kat sek mana tu?kalau betul2 jadi,baguslah.nnti bole pekena satey dgn charkewtiau lg.hehe…

  14. papaya Says:

    assalamualaikum smua fasi2..semoga berjaya dalam amanah.

  15. M.khairuddin Says:

    Asalamualaikum kepade.semua brother me x jumpe nie budak sk taman universiti. abang datg lah sekolah kami kite semua indu

  16. Basyir Says:

    bro mawi…
    info yg sangat2 berguna…
    saya akn cuba amlkan….

  17. Basyir Says:

    salam kepada semua fasi2 terutama fasi yg dtg ke SK Taman Universiti….
    saya x kan lupa kepada anda sumua….
    segala kenangan pahit dan manis x kan saya lupakan…

  18. Basyir Says:

    best giler ade wat kem kat skolah saya….
    rase nak duduk situ emminggu je…
    tapi tiga ari je….
    sekejap mcm 3 minit je rase duduk kat sana….
    waaa….
    tp hidop perlu diteruskan….
    teteapi kenangan bersama semua faci dan brothe sham x kan dilupai….

  19. wawa Says:

    salam . .
    tanxss ngn ajaran abg sham kt kmi sume dri skool SK TAMAN UNIVERSITI . .
    tanxss u so much . . ! ! !
    jasa mu akn kmi kenangkn . .

  20. kak mien Says:

    salam…

    buat sahabat2 yg diingati selalu..

    Sahabat,

    pilihlah jalan hidupmu berlandaskan agama dan syariat,pilihlah rakan2 yg baik berlandaskan agama dan syariat,dan pilihlah pasangan hidupmu juga berlandaskan agama dan syariat..moga hidupmu sntiasa di bawah lindungan Allah Taala & mndpat rahmat serta ksh sayang Allah dr setiap pilihan yg engkau buat..

    ingatlah wahai sahabat2ku,

    hidup ini memang penuh dgn ujian dan cabaran,kembalikanlah dirimu kpd Allah,kuatkanlah imanmu,kerna di sebalik ujian dan cabaran itu,tersirat sesuatu yg pasti jawapannya hanya Allah sahaja yg tahu..yakinla.

  21. mama Says:

    salam sume…

    thanx 2 all fasi2 yg t’lbt dlm prgrm SRAI 19…u all did a great job..keep it up.!!!
    mama doakn antum sntse d rhmti ALLAH d mne jue brade..miss u all..

  22. 3brothers Says:

    salam abg2 n akk2 fasi…

    abg n akak sume pe kaba.??kte org rndu sgt kt abg n akak sume..arp2 nnt ade lg prgrm cm nie..best sgt2..

  23. mama Says:

    salam sume..

    mama nk ucp kn congratulation 2 all fasi2 yg t’lbt dlm prgrm SRAI 19,u all did a great job..keep it up.!!!
    mama doakn antum sume sntse d rhmti ALLAH d mne jue brade..miss u all…

  24. 3 brothers Says:

    salam sume..

    ape kabar abg n akak sume..???kte org arp nnt ade lgi prgrm cm nie…best sgt2…rndu sgt2 kt abg2 n akak2 sume..

  25. mama Says:

    salam sume…

    thanx 2 all fasi2 yg t’lbt dlm prgrm SRAI 19..u all did a great job..keep it up.!!
    mama doakn antum sntse d rhmti ALLAH d mne jue brade…

  26. 3 brothers Says:

    salam sume..

    ape kabar abg n akak2 sume.??kte org arp nnt ade lg prgrm cm nie..best sgt2…rndu kt abg2 n akak2 sume..

  27. humyra' Says:

    he2 2 mama n 3 brothers…(act ade 1 sis kn) ha2 he2 sori xreply, bz msuk sem.hu2 smai 3 kali eh.he3 lambat sket bru kuar..
    ble klik skali, insyaAllah kuar da.he2 mst klik smpai 3 ni…he2 suai la kn, 3 brothers?? =) mis all of u, mama n da geng

  28. kak sey Says:

    salam sayang,
    rindunya kat mama n the geng…
    masakan ibu mmg sdp..huhu
    skg kt puncak alam ni susah skit nk turun s.alam…
    tp insyaallah kalau ada masa, sy dtg ye..
    smoga ukhwah antara kta berpanjangan hingga ke akhir hayat…
    to syaza, hasif, hazim n hafi blaja rajin2…
    to mama n papa, jaga kesihatan…

  29. 3 brothers Says:

    salam rindu..
    akak sehat..??pndi akak teka..huhu..dorg x puas ati coz x kuar..hehe..rndu sgt kt akak sume..nnt de mse kte jmpe lg ehh..akak pn jge dri k..jgn lpe kte owg tau..

  30. brother has Says:

    salam..
    rasa dah lama xkomenkat blog nie..
    rindu sgt2kat fc2 ASA, adik2 prgrm n fc2 senior yg pernah bersama2 ASA dahulu. miss u all so much..
    buat masa ni, brother has mungkin x dpt join prgrm lagi coz ada komitmen lain pd hujung minggu.. tp brother has akan try juga cr masa utkikut prgmm.. rindu sgt nak bersama fc2 berprgm bersama adik2..

    buat mama,
    terima kasih tak terhingga coz sudi jemput makan di rumah mama ari tu… memang best giler.. sedap sgt2..lg sedap drpd makan kat hotel.. mmmm..makan hat hotel sedap ker?hehehe.. semoga Allah murahkan rezeki mama sekeluarga… sungguh, susah nak jumpa insan spt mama n sekeluarga.. sanggup bersusah payah wang,masa dan tenaga demi melihat anak2 islam berjaya.. semoga Allah memberi kesejahteraan dan kebahagiaan kepada mama sekeluarga dunia dan akhirat.. Amin..

    buat 3 brothers..
    hepy sgt dpt kenal kamu bertiga..
    w’pun baru 1st time jumpa,tp mcmdah lama kenal..
    sayang kamu semua…
    jgn lupa solat n study sungguh2 ok..
    hope dpt jumpa adik2 lagi..
    rindu kat kamu semua..

  31. sis mien Says:

    salam…

    wat mama n 3 brothers,

    ingat lg tak kat mien? (kak mien)?

    hehe..mama..

    min mntk maaf sgt2 mlm dinner hari 2 min x dpt dtg..padahal min dah jnji kan..huhuhu min serba salah sangat…maafkan min ek? x sgaja la.. =( insya Allah pasni klu diizinkan Allah n xde aral melntang,min dtg umah mama lg ye..tgk dari komen mcm meriah je mlm dnner hari 2..ni yg jeles ni….

  32. brother has Says:

    salam..
    to sis mien..
    x baik tau mungkir janji..
    hehehe…
    mmg rugi mien x g..
    rugi sgt2..
    tp untung jugak min tak pergi, dptlah kitaorg makan puas2.. hehehehe..mmg best giler..
    sedap2 makanan yg dimasak oleh mama mlm tu..
    ada ketam masak sambal, udang masak merah,ayammadu,ikan kerapu masak masam manis… mmg rugilah min x pergi… tu lah mungkin janji… kan dah rugi..hehehe..
    apa2 pun yg plg best adalah layanan 1st class dpd mama n fmly.. mama n fmly mmg baik sgt2.. semoga mama n fmly bahagia dunia dan akhirat..amin..

  33. cikguzie Says:

    Terima kasih atas program RINDU SMKBRP buat anak-anak kami .
    Anak-anak didik kami sangat sangat berpuas hati.
    Moga-moga anak-anak ini menjadi anak didik kami yang cemerlang akhlak dan akademik.
    Terima kasih banyak-banyak.
    Jasa kalian di kenang.
    Moga Allah beri kebaikan yang berlipat ganda.

  34. mama Says:

    salam..

    sgle puji-pujian hny utk yg maha b’kuase..

    xpe kak min len kali insya ALLAH kalo ade kesmptn kte wt lg gathering kt umh mama…bro has nie mmg tau,lbh2 pulak..hehe..mama msk bese2 je kak min..tp alhamdulillah mama hepy bro has ske masakan mama..
    salam syg tok sume fasi2..time ksh d ats doa antum sume..mama n family jge doakn antum sume agr sntse bhg..

  35. brother has Says:

    salam…
    ye ye.. mcm ada gud news jer drpd mama..
    apa?nak wat gathering kat rumah mamalagi…
    best nyer.. tp jgn lupa jemput saya tau..
    bukan nak puji lebih2 tp memang betul.. best gilern sedap giler mama masak.. tak caya tanya ngan fc2 lain yg datang ari tu.. anyway alhamdulillah mmg rezeki kitaorg.. insyaAllah rezeki mama n fmly pun akn bertambah marah.. apa2 pun min memang rugi.. hehehehe…
    p/s mama,klu nak wat lagi next time,mintaklah bos ASA sponsor.. hehehe.. soryy yer bos..

  36. mama Says:

    salam a’laik..

    chaiyok bro has..mai sme2 kte ketok tauke ASA yg msh bujang trang tang2 2(kalo da kawin kne de permit),hehehe…jgn mrh ye..hehe

  37. adleen Says:

    assalamualaikum abg n akak feci….korang semua sihat?saya rindu la kem hari tu…kalau ada ulangan saya nak join…

  38. adleen Says:

    saya doakan brother syam dan abg akak feci semua sihat….amin…

  39. solehah Says:

    hurm.july nyer plakz?
    =)

  40. brother has Says:

    salam..
    betul tu mama.. dah kawen nnt susah ckit..masa ni boleh r kita minta mcm2 kat bos.. hehehe..
    anyway, selamat ulang tahun kelahiran wat mama sekali lagi.. sowy x bg hadiah.. isnyaAllah klu ader rezeki lebih kiter bg hadiah ok.. klu bos ASA bg hadiah lg bagus.. on behalf of fc2 ASA..hehehe

  41. sis mien Says:

    salam..

    to bro has..

    wah….sdap ek kena kan mien..sye x sgaje la abg has..huhuhu tp insya Allah pasni klu mama wat lg,maybe min akn dtg insya Allah..hr 2 mama ckp raye ni mama wat open house kan???haaaaa….min ingat 2..hehehe tp abg has,mama masak mmg best la..betul.betul.betul!! =)

    to mama..

    mien mmg betul2 jeles ni x dtg hari 2 huhu lagi2 lps abg has ckp mien mmg rugi x dtg! ermmm.. nk kena abg has ni..=p mama..hari 2 birthday mama ye..maafla lmbt wish ni..apepun,happy birthday ye mama..smoga diberkati umur n dimurahkan rezki….senyum slalu ye mama!! mama senyum manis gitu!! hehehe

  42. Kak Ana Says:

    Assalamualaikum…
    dh lm xbuka blog ni…
    lg2 lps xcident ari2,lglh pyh…

    wah…
    bukan main meriah lg blog ni skrg yerk…
    mesti ada acara yg akak tlepas ni…
    jelesnya…
    huhu…

    siapa mama 2?
    nk juga akak bkenalan…

    to Sey…
    apa kabo dkt sn?
    hope adik dpt sesuaikan diri dkt puncak alam…

    rindu sgt nk jumpa korang
    terutama skali Sey,Hana,Honey,Miza,Soleha dll…

    buat ms ni, akak still xdpt nk join program…
    akak still dlm proses pemulihan…
    anyways, thanks pd yg sudi mgambil berat ttg diri akak…
    thanks juga pd yg sudi dtg mlawat akak slps kmlgn ari2…
    hanya ALLAH je yg dpt mbalasnya…

    to bro Sham…
    bro ni still mcm dulu kn….
    hrp2 lps ni bro lebih sensetif pd prasaaN org lain terutamanya pd org2 yg bkerja dgn bro (kakak2 n abg2 fc)…
    anyways good luck utk stiap pkara yg bro buat…
    all the best…

    to bro has,
    thanks atas nsihat yg bro kc 2…
    tharu jugalh sy…
    anyways, sy akn doakn abg sy yg sorg ni cpt dpt jdoh n kahwin…
    hehe…

  43. kak sey Says:

    salam ukhwah,
    wuuuu rindunya kt kak ana…
    alhmdllh akk dh semakin sihat skg..
    bila la kta bleh jumpe..hu3
    mama 2 mama angkat ktorg…
    nnti bleh la berkenalan ngan mama..
    mama n family baik sgt…
    hope kta bleh jumpe lg dlm prog @ k luar…
    jgn lupa jaga kesihatan…
    sayaaaaang kak ana:-)

  44. Mawi ASA Says:

    salam sume…

    wah wah wah…
    sronoknya berceloteh…
    lama aih x bukak blog ni…

    2 all fasi,
    all the best 2 u all…
    kak min semangat gila, baguih2…
    nanti klu free, pi lah umah mama…
    kami dah pi dah..

    2 mama yang disayangi,
    thanks 4 everything, mama da banyak tolong kami…
    selamat pi makan aritu bleh gak abih lauk,
    kalau x, xtaulah..
    daud punya pasailah, sy x bleh klu dia gelak time makan, terbantut nafsu makan sy, hehehe…
    ada rezeki kita jumpa lagi ye…
    HAPPY BIRTHDAY..

    2 abg has,
    goodluck to the next program, jd moderator kn?
    kikiki… sy nk pi penang…

  45. kak sey Says:

    salam…
    bro has jd moderator ke?
    nk join…

  46. Mawi ASA Says:

    salam…

    kak sey, kak sey….
    nak pi program kt penang ke program abg has?
    hehehe…

  47. humyra' Says:

    salam..
    wah3..
    xnk ktggalan jugak dalam topi bes ni..he2
    kak ana..
    hu2 jgn lupe mz tau..hu2 rindu sgt..
    bile la leh jumpe kan..
    hu2 jgn grak bnyak sgt, xpe, da btul2 smbuh bru join k..
    nnty leh knal ngn mama..
    mama asa…he2

  48. mama Says:

    salam..
    tq vry much 4 all de befday wishes..
    mama really appreciate it..

    to kak Ana..
    salam p’knln…
    mama pn ingin mengenali kak ana ngn lbh dkt..slalu dgr nme aje..welcome 2 mama’s big fmly…nnt kalo ade gathering gi,insya ALLAH mama akn jemput kak ana n fasi2 yg ingin mengenali mama…

  49. kak sey Says:

    salam…
    nak p program dua2 la…
    bro mawi bro mawi…

  50. kak anne Says:

    salam persaudaraan……
    moga kita sumer dirhmati oleh-Nya sentiasa..
    aminn….

    buat mama..
    time kasih kerna menerima kami seadanya…
    wuuuuuu….
    tq coz anggp kami cm anak-ank mama..
    bak kata Mawi y poyo tuee,
    mama ni tmpt kami mengadu dn bermanja..
    sayang mama..
    to mawi..
    hang jgn terase no,,t cept tue..kih2
    hope senyum sokmo..pergggg

  51. WSK Says:

    salam syg n rindu..

    to kak anne..
    waaaa da pndi ckp png nmpk…ade mkne 2..huhu..mama dgr hepy gle..kalo pi umh mama slalu lg cpt pndi..hehehe..ceehhhh…de p’kmbgn nmpk..jgn mara tau..hehe..nnt cpt tue..huhu..prgrm abg has kt ne.???

  52. sis mien Says:

    salam..

    wah..bro mawi pon nk perli mien ek..smpai ht..huhuhu
    nk amek ht mama ni..kang mama xnk jmput kite mai dtg umah mama lg kang…! hehe wlau apepun,ukhuwwah msti d jge,btl x? =)

    to kak sey,

    kau pe kabo?lme x dgr berita..?x rindu kt aku ke?kuang.kuang.kuang… =p aku doakan kau happy slalu n sntiasa d berkati Allah dlm mnjalani pjalanan hdup kau..chewah poyo x ayt aku??hahaha..jgn lupe budaya asa,tiga!! =)

    x lupe kpd sume sahabat2 asa,

    yg mane dah graduate n still xde keje 2..yg pntg msih single 2..moh le kite sme2 tlg abg sham perjuangkan asa ek..dpt jgk pahala ye x..he.he.he.. chaiyok kawan2!!

  53. ~sofia~ Says:

    hai kak mien..
    jum uh g penang!!

  54. kak sey Says:

    salam…
    to kk mien,
    alhmdllh shat je…rindu sgt kt ko..hu3
    mmg poyo pn ayat ko…wah3
    aku pn doa kn ko sejahtera selalu:-)

  55. Mawi ASA Says:

    salam…

    amboi kak sey, tamak sampai nak join dua2, hahahaha…. jgn mare…

    anne ni x abih2 kenekan orang… hantaq balik klantan satgi br tau…hehehe.. tiru ayat org, xmalu ke? kikiki…

    kak mien, eleh mcm xbese brgurau lak… panggil abg daud nti br tau, hahaha…

    Mawi KONVO sape pn xdtg, huhuhu…. FIT je dtg..

    mama, u always in our heart…
    hehehe… salam..

  56. sis mien Says:

    salam..

    wat sume fasi2 asa,kak sey,kak tiq,kak anne,n sume kakak2,adik2,hehe min doakan antum sume sht slalu k..pose nk dekat ni,dah ready ke blom..??psang niat awal2,dpt pahala lebih..k..

    to bro mawi,alah min pn gurau jgk..hehe wah..awat name daud naik plak ni..kembang semangkuk plak makhluk 2 kang..hahaha… =)

  57. sis mien Says:

    salam..

    sofea ni adik ke akak fasi?sory hlng ingatan la plak…huhuhuh

  58. mirror-belle Says:

    wt smue bro2 n kakak fasi miss u all so much…trutamanya buat bro sham yg cute tu,bro wan,bro chik,bro mawi,bro f,bro fiq,bro im,kak nana,kak mien,kak leha,kak tiq,kak ati,kak aya,kak ti,kak syaza,n smue fasi2 yg dtg sktat.

  59. princess auchie Says:

    wassalam,wt smue fasi2 yg dtg sktat.miss u all so much.kak nana i misssss u so muchhhhh.

  60. kak anne Says:

    salam keamanan yang berpanjangan….
    wah2… makin meriah nampak blog ASA nie…
    kuang2…

    To all feci KUIS yang baru Grade, congrate to you all..
    hope stil ag join progrm asa ek…

    to Big boss..
    trime kasih coz bawak kita org p Pinang..
    memang best!!!!!!!
    dapat makan sodap oja…

    To daud..
    hang ni x bis2 gelak..
    kurangkan gelak eh bebek..
    neway,best angat coz dapt join program sesama
    buat kak feci yang peg,
    kak hanim,kak syud,kak aisyah,kak sey dan kak feci yang lain..
    buat abg feci yang peg..
    br.daud,br.wan,bro2 yang lain..
    hangpa memang best….
    hope kito dpt join pogrm sesama lagi.
    insyaallah….

    to mama:
    love foreva…

  61. humyra' Says:

    program asa d qolby..
    mnanti saat bersma adk2 lg..
    same2 fc2..
    sume nye mggamit memori..
    mg btemu lg dalam prog..
    amin..
    =)
    sadis2..


  62. assalamualaikum abg n akak feci….korang semua sihat?

    hurm nk tanyer cikit nih
    kat mane leh cari lagu2 tema program RINDU
    MIND-A n lain
    coz semua lagu2 nyer best
    sedap di dengar…

  63. kak wawa Says:

    salam buat semua warga ASA

    apa khbr semua?semoga sentiasa di rahmati oleh ALLAH S.W.T. selalu.
    rindunyee nk g progrm.tp ada komitmen lain yg perlu diutamakan.
    takpe,semoga segalanya di permudahkan oleh ALLAH S.W.T

    akhir kata,selamat maju jaya buat semua warga ASA.

    FIGHT TO HOH!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: