SMK Tengku Ampuan Jemaah

Program : Motivasi Insan Dinamik [MIND-A]
Anjuran : SMK Tengku Ampuan Jemaah, Klang
Tempat : SMK Tengku Ampuan Jemaah, Klang
Peserta : Pelajar-pelajar Tingkatan 1-4
Tarikh : 13, 14 dan 15 Mac 2009

smktaj1  smktaj31  smktaj4

smktaj5  smktaj6  smktaj9

smktaj10  smktaj11  smktaj12

Explore posts in the same categories: 1000 Kenangan

85 Comments on “SMK Tengku Ampuan Jemaah”

  1. cm2 Says:

    the picture was 2 small
    gambar terlalu kecil

  2. cm2 Says:

    bang bila ada datang SMk TAJ
    please call saya

    yang itu 010-250…..

  3. Man Says:

    bang gambar terlalu kecil ar…besarkan skt leh x?
    Kirim salam kat Bro Arab dan lain2..ty

  4. Man..kavadi!! Says:

    bang gambar terlalu kecil ar…besarkan skt leh x?

  5. Man..kavadi!! Says:

    Kirim salam kat Bro Arab dan lain2..ty

  6. Man..kavadi!! Says:

    Thank you!!!! for your all sebab menginsafkan kami….

  7. Man..kavadi!! Says:

    Video x de ke bang…

  8. kak sey Says:

    salam
    adik2 SMK TAJ, ingat akk lg x?
    adik2 mmg best, rindu u all…
    semua aktiviti yg abg2 & kakak2 fc buat adalah utk membantu adik2 dlm pelajaran…
    adik kena FOKUS utk capai CITA2 adik…
    kami doakn adik2 cemerlang bkn saje dlm exam tapi dlm kehidupan adik2…amin
    to my group, luv u & miss u all so much=)

  9. are-win smktaj Says:

    salam..
    mesti la kte org ingat kat kak sey…
    abg2 & kakak2 fc suma best2 giler..
    x kn lpe kne marah ngan bro f…
    tp kak sey nape gmbr nye kecik sgt…

  10. Bro F Says:

    Salam…
    Kepada semua adik2 abg ucapkan tahniah kpd smua kerana berjaya menghabiskan pgram selama 3 hari 2 malam pada mggu lepas…dan abg ingin berterima kasih kepada adik2 SMKTAJ yg mengikuti pgram diatas kesabaran dan pegorbanan adik2 untuk menghadiri pgram yang dianjurkan oleh pihak sekolah..adik2 semua mmg best, jujur abg katakan disini bahawa sepanjang abg mengendalikan pgram abg rasa laen sangat…lebih2 lagi pada hari terakhir semasa kita semua buat salam widak, rase mcm ssah sgt nak berpisah dengan youall semua….tp nak wat mcm ne setiap pertemuan pasti ada perpisahan..nak tak nak kita kene terima dengan hati terbuka…
    Kepada adik2 semua ape yang abg harapkan agar adik2 lebih tabah dan bersemangat untuk meneruskan hidup agar segala impian dan cita2 adik2 semua akan tercapai…ape yang abg nak igatkan segala ape yang kita lakukan biarlah bermula dari hati kita yg ikhlas..jangan ada paksaan didalam diri kita sendiri..insyallah ape yang kita lakukan akan ade kebaikan dan hikmah disebaliknya..Igat adik2 kami abg2 n kakak2 fasi akan sentiasa mendoakan adik2 agar berjaya didunia dan akhirat..insyallah dilaen masa kita akan bertemu semula untuk memperkukuhkan ukhuwah diantara kita semua…(sastera la plak!!)

    to are-win;
    erm abg f marah sebab syg kan adik2…hehe
    marah pun marah2 sayang jer…erm hope jgn ade yang menyimpan didalam hati yerk…kalau ada salah dan silap sepanjang pgram abg mintak maaf dari hujung rambut hgga hjung kaki…haaa pasal pict 2 kecik sbb dia nak adik2 gunakan potensi mata yang ade untuk tgk gmbor2 2 semua…hehehe
    kan abg dah ajar gunakan potensi yang ada dengan sebaik mungkin…tol x???

    ok to all adik2 SMKTAJ good luck n all the best
    INGAT KAMI(abg2 n kakak2 fasi)DIDALAM DOAMU

  11. Bro F Says:

    to man..kavadi

    erm video x de la adik…ssah ckit klu nak upload video,
    upload gamba pun ssah nie kan video…k

  12. GeMiNi_gurl Says:

    hi abg n akak fasi sekalian…
    sihat walafiat hndknye…
    rndu la kt abg n akak fasi sume…
    xpecially kak yus n br0 F…
    kwn sye kate br0 F ni ensem…
    ensem ke? Haha..=P
    bila nk wt cermh lg…
    best la…
    lbih2 lg time nangis…
    sy0k 2…
    smpai kwn sye pengsn…
    haha…
    tp…
    gmbr 2 x puas tgk la…
    kcik sgt…
    stuju dgn are-win…

  13. Bro F Says:

    to gemini_gurl

    erm encem ke..hehe alhamdulillah
    abg bersyukur dengan ape yang Allah bagi pada abg…
    biasa je nie…rupa paras bukan sebagai ukuran…
    2 hanya sementara…amalan kita sepanjang berada didunia nie 2 yg penting…tol x??
    so kita enjoy!! hehehe x la, so kita bersyukurlah apa yang ada pada kita…
    erm pasal pict 2 kecik no komen…dah abis beso dah 2
    klu nak t abg bg smua gmbo pgram kat Pn Shoo utk simpanan kat sekolah…ble??
    ok la kan ade la jgak kenangan…klu rindu ngn kami semua nie bole la dtg kat bilik kaunselor 2 tok tgk2 gmbo2 k…Senyum3🙂

  14. cm2 Says:

    bang bila ada masa
    kt pergi minum teh tarik…cha kuet teow…loti canai
    o kentucky fly chiken ….pizahut….macdonal

  15. GeMiNi_gurl Says:

    encem la jugk…
    hehe…=D
    ksi je kt Puan Shoo gmbr2 2…
    x puas tgk la kt cni…
    kcik sgt…

  16. kiddFLYING on SMKTAJ Says:

    0la br0 n sis fasi sume…
    Rndu la kt br0 n sis fasi…
    Nnti cuti pnjg buln 5 nnti wat la kem agy…
    Best sgt2…
    Lbih2 agy time maen game…
    Enj0y sgt!!!
    Bila time mkn ade snman…
    Sblum ni klau nk mkn juz bce d0a je…
    Smnjk balik dri kem…
    Sye sblum nk mkn ske sgt buat snamn yg br0 F ajr 2…
    Smpai mk sye pun da fed-up…
    Hahaha…sy0k gilak2 la…
    Anyway…
    Thanx sbb da buat kit0rg insf…
    Wlaupun x spnuhnye…
    Krim slm kt sume br0 n sis skalian…
    Wslm…

  17. kui ying Says:

    hai kak fasi dan bang fasi
    gambar kecil sangat la
    rindu sangat kak fasi saya, kak fasi jaga kami dengan baik sungguh la, terima kasih.harap dapat bertemu dengan kak fasi group 4 lain kali.k bb

  18. cm2 Says:

    我是staj 的

    staj 的王就是我

  19. Yee Ling Says:

    Bila abang2 dan kak2 datang STAJ?Saya sangat rindu kalian…kalau kalian dtg,hubungilah saya ya…0169151085;-)

  20. Kak Sey Says:

    salam…
    hai adik2 smua! sihat ke?
    hope so u all sihat sentiasa…

    to Yee Ling,
    abg2 fc & kk2 fc rindu kt adik2 smua…
    nnti kalau ada masa kami dtg sek k…

    to adik2 smk taj,
    kami fc2 buat program ni utk adik2 supaya adik2 sedar yg adik2 ni masih berpeluang utk ubah diri adik2 kpd yg lebih baik & boleh berbakti kpd ibu & bapa…setiap org ada potensi masing2, jd gunakan lah dgn sebaik2nya k…

    LUV U ALL:)

  21. cm2 Says:

    knp tdk bang kak hubung saya

  22. cm2 Says:

    knp tiada bang kak hubung saya

  23. Bro F Says:

    To CM2;

    sory cz abg2 n kakak fc tengah busy skg..so x sempat nak hubungi adik2…sory k, if kami free atau nak dtg sek kami akan bgtau youall smua…
    k very2 sory…:(

  24. cm2 Says:

    bang mana itu video (negaraku)

  25. cm2 Says:

    bang mana itun (NEGARAKU)

  26. cm2 Says:

    the video of group ALLRIGHT
    sudah delete tak

  27. cm2 Says:

    bang kak sayang kita
    kita juga sayang kamu
    bang kak SAYA SANGAT………..SANGAT ……………SANGAT…………..SANGAT………..RINDU KAMU
    satu kali LAGI “SEMANGAT”

    SWEET OR NO
    ROMANTIC OR NO

  28. cm2 Says:

    WE R THE BEST
    WE R THE CAMPION
    WE WILL NEVER GIVE UP

  29. cm2 Says:

    KALAU RINDU SAYA SENANG SAJA
    010-2502551
    CALL O SMS NO PROBLEM

  30. shucee sim Says:

    bro F gambar tu kecil sangat la muka org pun x nampak
    basarkan la gambar tu
    tolong kirim salam kat kak ati tau
    sye rindu kak ati

    kak ati,
    group 8 the best!!!

    keep in touch
    contact sye 016-3926440

    =shucee sim=

  31. are-win smktaj Says:

    btul gak kta bro f… guna potensi mata tuk tgk gmbr2 yg kecik tu.. guna kn potensi yg ada.. lg satu bro f antar tau pic kat pn shoo.. nak gak tgk pic yg besar…

  32. are-win smktaj Says:

    alamak lpe nak tny..
    bleh nak tau sape cm2..

  33. kiddFLYING on SMKTAJ Says:

    are-win f0rm brape??

  34. david Says:

    wat did u say

  35. kak sey Says:

    salam…
    to cm2, sorry bcoz kk n abg fc buzy skit…so x dpt nk cll or sms u…but dun worry we always remember u all…we also really miss u all…
    SMK TAJ is the best:)

  36. cm2 Says:

    kak dan bang fesi are the BEST 2

  37. cm2 Says:

    bang…staj ada 1 kem yg bt di bulan may tau jun ilh kamu buat kah ??????

  38. kiddFLYING on SMKTAJ Says:

    kak yus di mana?!

  39. cm2 Says:

    here the bang syafiq

  40. cm2 Says:

    where the bang syafiq

  41. Man..kavadi!! Says:

    Cm2 tu too chong min dari 3m3 la…tu pun x kenal..
    ayo

  42. cm2 Says:

    sry
    my name is TO CHOON MIN
    TOO CHONG MIN

  43. cm2 Says:

    O Choon Min TO
    NO0T THE TOO CHONG MIN

  44. Bro F Says:

    salam…

    to CM2;
    we all realy miss u all..i never forget all the stdent in SMKTAJ…sory k klu abg x msg or call cm2..cz abg busy ckit…pasal abg shafiq, die pun busy cz ada class…jd die myb die x smpat nk comment dlm blog nie…k

    to adik2 SMKTAJ;
    utk pngetahuan smua, insyallah abg akan plan dengan smua abg2 n kakak fc dan pn shoo untuk dtg one day ke sek bg mluangkan sdikit masa kami bersama dgn adik2…untuk melepaskan rindu kami kpd kamu smua…tp tu smua still dalam perancangan…x semestinya menjadi…abg akan cuba sedaya upaya ok..adik2 bersedia dengan kehadiran kami..smile:)

    to all fc on SMKTAJ;
    mcm mane ok x plan 2…kepada smua abg2 n kakak fc kita luangkan sedikit masa kita untuk adik2..ble x ble?? pendek jer…abg n kakak fc juga kene bersemangat…hehehe, gnakan potensi anda…:)

  45. kak sey Says:

    salam…
    to bro F,
    ble, ni paling pendek skali..haha
    bila nk g inform la eh…
    mmg dah rindu sgt kt adik2 ni…

  46. are-win smktaj Says:

    ooo…
    cm2 rupenye chong min..

    to kiddFLYING on SMKTAJ
    are-win form 3…
    kiddflying nie sape..

    to bro F..
    klu dtg inform kat sini…
    or anatar la kat email..
    awin_girlz27@yahoo.com..

  47. kiddFLYING on SMKTAJ Says:

    ola shucee…
    ada gak awk kt cni eh?!

    to are-win…
    sye f0rm 1…
    heh..=P

    to Br0 F..
    ari 2 knape dtg kt sk0lh…
    mse prtndingn nsyid 2…
    kacak giler br0 F pkai bju cm 2…
    hak3…=D

  48. kiddFLYING on SMKTAJ Says:

    Cuti pnjg bln 5 ni…
    Buat la pr0grm agy…
    Bleh smbut bezday sye skali…
    Ahaks..=P

  49. kak sey Says:

    salam…
    to kiddflying, kalau jemput, abg2 n kak2 fc bleh je g school sambut harijadi…

    to bro F,
    amboi ramainya peminat…
    ensem ke?

  50. are_win Says:

    salam…
    btul ckp kak sey…
    rmi lak peminat bro F…
    ensem ke..
    boleh la..

    to kiddFLYING..
    name sape…
    klas pe..

    to kak sey..
    aida group kak sey kirim salam rindu kat kak sey…
    lpe lak aida group bape..
    hehehe…
    sye pun sme tau..
    kirim salam rindu kat kak sey n kak za..
    hehehe…
    kak sey kak za mne ye..

  51. cm2 Says:

    some body on 9

  52. Bro F Says:

    salam
    to kak sey;
    erm nak wat mcm mane kan..hehehe
    dah x terlayan dah nie..huhuhu
    x da la…slagi termampu nak mlayan adik2 nie layan jer la..janji dapat melepaskan rindu ngan adik2 pgram nie hehehe…
    t ana akan bg tau bile nak g sek dieorg ea…bile free bg la tau…atau cadangkan la tarikh yang sesuai..k

  53. kiddFLYING on SMKTAJ Says:

    sye rse Br0 F bleh thn la…
    Klau x, kwn sye x kn memnjg asyik sbut pasal Br0 F je…
    Heh!

    To Kak Sey:
    Xkn la dtg sk0lh juz nk smbut bezday…
    Baik wt pr0grm…
    borink la cuti duk rumh je…
    Klau x dudk rumh…
    Sye mrayap pegi umh mak angkt sye…

    To are_win:
    My name is kiddFLYING…=P
    Klas 1M….
    Itu je sye bleh ksi taw…
    Ahaxs…

  54. kak sey Says:

    salam…
    kalau ikutkan hati hari2 nk g skolah jumpe adik2…huhu
    em x tau lg ada prog ke x kt smk taj lepas ni…
    tapi x pe kalau ada mase insyaalah abg2 n kak2 fc g skolah jumpe adik2 k
    tata n selamat berjaya:)

  55. cm2 Says:

    bang adakah kem itu bln 5/6
    yg dibuat olh asa explore

  56. Bro F Says:

    to cm2;
    kem yang mane ekk??

    to all adik2;
    utk pengetahuan adik2 smua, kami akan mngadakan pgram cuti sekolah;

    Nama Pgram : XPOSURE Camp 2009
    Tarikh : 30,31 may dan 1 jun (3 hari 2 mlm)
    Tempat : Kem Rimba Ria Suara Hutan,Hulu Langat Selangor

    p/s; terbuka kepada adik2 yang pernah berpgram bersama kami untuk mengikuti pgram2 cuti sekolah ini..pelbagai aktiviti2 yang menarik menanti adik2 semua…sebarang pertanyaan lanjut boleh berhubung terus dengan bro F 0129413554

    Insyallah kami akan berkunjung ke sekolah2 untuk membuat promosi bagi pgram cuti sekolah ini. TQ

  57. kiddFLYING on SMKTAJ Says:

    Bro F..
    Pr0grm 2 cmpur dgn sk0lh lain ke???
    30 Mei smpai 1 Jun…
    Bleh wat birthday party ngn kwn2 sye…
    Haha…=D

  58. are-win smktaj Says:

    salam…
    bro f klu dtg skola kte org…
    inform saya tau…

  59. za Says:

    salam…and good night..hehe sbb masa hantar komen ni dah tgh mlm…apa khabar adik2 sekalian..waa rancaknye comment kat sini terutamanye utk bro f,ramai peminat yeee..maaf la baru sekarang ni nk comment..buat awin..akak ada je,sory masa ari tu akak tak reply msj awin…kirim salam kat kawan2 awin n the geng yerk…
    to kak sey..nanti dah free bg tau la erk…good luck utk exam…
    apa lagi erk rasanye ckpla ni dulu wat masa ni..hehe
    dah abis idea…study smart k….

  60. are-win smktaj Says:

    salam..
    akhirnya ada gak kak za…
    it’s okey.. x pe…
    insyaallah ak kirim salam kak za pd the geng..
    kak za dtg skola x klu bro F jd nak gi staj..

  61. Man..kavadi!! Says:

    Awin tambahkan lagi comment!!!!

  62. are-win Says:

    salam…
    ko pun sme man..
    tmbah dan memperbanyakkan comment…

  63. za Says:

    salam..
    apa khabar adik2 sekalian yang makin giat memberi comment..ajak la ramai2 lagi komen kat page ni bagi lagi meriah…mcm mana skrg ni…bila nk peksa…?/
    to awin..insya’allah akak dtg nk jumpa adik2 akak semua….

  64. Bro F Says:

    salam..

    to kak za…
    yoyo jer 2…erm baru skg dpt bce cmment kak za…hahaha
    sblum nie kemana menghilang huhuu…
    nyorok ea….

  65. zair Says:

    apa khabar semua kak&abang fasi.datang la lagi sktat

  66. kak sey Says:

    salam…
    bila nk dtg sek ni bro f?
    asyik bz je sepanjang mase…hehe
    to kak za,
    ramai peminat nampak? hehe
    all the best k:)
    to adik2 smk taj,
    smoga sihat n ceria selalu

  67. cm2 Says:

    halo im back

  68. kiddFLYING on SMKTAJ Says:

    asyik ckp nk dtg je…
    bile nk dtg?!

  69. BRO 3M@Memel Says:

    sabar adik2 ku…abg2 kak2 fc ada keje, nk exam, kami mmg rindu ngan adik sume tau…=)

    mg Allah pnjgkan umur utk bertemu…salam ibtisam dr bro.memel hehe

  70. bro_kemal Says:

    Sorry abg F and bro2 dan akk2 fc..bru tgk blog nie…bley la thn..sy bru dpt internet kt umah sy..anyway, gud luck 4 u all..chaiyok!!!

  71. CBR Says:

    terima kasih kepada asa explore kerana anas sudah berubah kumpulan bro arab

  72. CBR Says:

    hidup tepuktepuk semangat hai man kumpulan 1

  73. brokemal Says:

    ape nie???awin bnyk ny komen ko.pnat ak nk bce..huhu..aida kan group 9..ktua 2..hehe..ha awin..nk gtw nie..6 aribln nk wt jamuan..pe tgas ko?KUTIP DUIT!!!!

  74. brokemal Says:

    cm 2 pon ad gk…man cpe lak???

  75. Bro Kemal Says:

    Apa nie…da lme post comment x nmpk2 pown..

  76. Bro F Says:

    To bro kemal…
    hai, sebarkan link nmpak…erm bro kemal2…
    jamuan?? mcm best jer bunyinye 2…hai x nak ajak ke kami2 nie semua huhuhuhu…nak gak

  77. are-win smktaj Says:

    to bro kemal…
    sori mal ak x dah lme x ke laman web nie..
    baru ari nie dapat..
    tu pun lepas kena brainwash..
    ha3…
    ooo..
    mentang2 dah ade tenet kat umah…
    asyik on je komputer..

    to bro f…
    ble nak dtg nie…
    dah lme kte org tunggu..

  78. cm2 Says:

    sry
    krn bz dlm kerja kursus ,ppriksa
    skr br ada masa

  79. Bro Kemal™ Says:

    Assalamualaikum abg2 n kakak2 ksygnku…

    kte nk wut follow up ngn ktowg..ble??rndu da r…anyway 2 anybdy who hve myspace, add me at brokemal@gmail.com..or http://www.myspace.com/brokemal..thanx

  80. umie aida Says:

    ai..adik2 ku..
    blajar rajin2
    jgan hapakan
    mak bapak korang..
    ikut kmampuan diri..
    n ikot per yg kite minat..
    k..dada

  81. gurlz Says:

    assalamualaikum 2 you all,kem 2 mmg best.x mcm kem yg prnh kte pergi.kem 2 mmberikn knangn yg x leh dlpekn.prtama skali,kte dpy mrasai bgimne mmpunyai seorg kakak…………

  82. gurlz Says:

    assalamualaikum 2 you all,kem 2 mmg best.x mcm kem yg prnh kte pergi.kem 2 mmberikn knangn yg x leh dlpekn.prtama skali,kte dpt mrasai bgimne mmpunyai seorg kakak…………

  83. nazri Says:

    dtg la kat smk taj lagi……

  84. Hoe Chin Chai Says:

    LOOKING FORMER CLASSMATE BEEN 32 YEARS LOST CONTACT
    JOIN IN 1974 AND LEFT IN 1978.
    WHOEVER KNOWS ME JUST WRITE TO ME.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: