SK Taman Senangan

Program : BESTARI Ibadah Camp
Anjuran : SK Taman Senangan, Penang
Tempat : SK Taman Senangan, Penang
Peserta : Murid-murid Muslim Tahun 6
Tarikh : 6, 7 dan 8 Mac 2009

skts-12  skts-2  skts-3

skts-4  skts-5  skts-6

skts-7  skts-8  skts-9

Explore posts in the same categories: 1000 Kenangan

34 Comments on “SK Taman Senangan”

  1. nab Says:

    wah,seronoknya permainan baling belon

  2. mira Says:

    wah,seronoknya mereka bermain

  3. mira Says:

    eh,kak miza pn ada

  4. humyra' Says:

    a’ah..hehe kak miza pun ade kan..=)

  5. ain skts Says:

    ari tu memang bes main belon air….. saya pun terkena hehe…

  6. nab Says:

    mcm knllh gmbr 7 bju wrna biru tu.
    keta pgwas kt..he he

  7. nab Says:

    kak ina,kak ana ,kakatiq dn kak miza tntu ada

  8. anis Says:

    nanti datang lah lagi ke skts.rindu dekat semua kakak fasilitator

  9. BRO 3M@Memel Says:

    insyaAllah ada rezeki gi lagi… =)

  10. Kak Ana Says:

    Assalamualaikum…
    kpd adik2 akak yang akak sygi terutamanya kump. gambhatee..
    hrp adik2 sht & sentiasa d dlm redha-NYA.
    Maafkn akak sbb xdpt dtg ari2…
    akak,kak Ina & kak Miza ada final exam ms2…

    insya’ALLAH if bkesempatan akak akan dtg nnti. tarikhnya xtau lg.
    apa2pun akak kena kumpul duit dulu utk g ke sn. =)
    doakn akak yerk.

    1lg,
    akak nk adik2 akak fokus pd study…
    blajar rajin2…
    hormat orang tua…
    dan paling penting jgn lupa solat ok… =)

  11. kak tiq Says:

    salam ukhwah utk semua warga skts

    pe khbr adk2 akak…maaf dipinta jika ada kesalahan yg dibuat..ehmmmm,hope rindu adk pd abg2 n kakak2 fc terubat…hr tu sempat juga kami singgah di skts buat follow up sebelum berprogram di sk telok ayer tawar x jauh dr skts… kami dtg nk ziarah n lihat perkembangan terbaru adk2….alhamdulillah ada sedikit perubahan moga ianya berpanjangan…akak minta maaf sebab xdpt nk bawak kak miza,kak ina n kak ana sebab diaorg semua ngah final time tue…tp akak bwk hero2 utk adk semua mcm bro syam,bro wan,bro mawi n yg lain ada hal yg xdpt dielakkan..semoga adik2 mendapat sesuatu drpd follow up yg kami buat…akak doakan semoga adk berjaya didunia n diakhirat…jgn lupa budaya program n hormat serta sayangi kedua ibu bapa kita….salam sayang dr kak tiq…


  12. salam Taman Senangan..

    Senyum 3333333….
    Ni bro Kimi…knal x?x knal maka x knal..hmm..rindu rsanya adk2 kt skolh ni..nk bt cmne xde pluang nk ke sna..ap2 pun adk2 truskn brjuang hgga ke pghjung nyawa..Tepuk2 Smngat…Jgn lupa Bro Wan akn bwa berlayar lgi..He3 (^_^)

  13. shah Says:

    assalamualaikum, smua abg dn kak fasi.kak dn abg shat ke.

  14. brother has Says:

    salam shah..
    apa khbr..
    brother has sihat jer..
    hope shah n kwn2 sentiasa sihatn ceria2 slalu..
    mcm maner preparation for UPSR..
    8 september UPSr kan. tak lama lagitu.. hope dah bersedia.. ingat, klu nak cemerlang jgn tinggal solat ok.. jg hubungan kita dgn Allah, ibubapa,guru2 n kawan2 kita insyaAllah kita kan berjaya.. Amin..

  15. brother has Says:

    to bro kimie…
    abg pun nak ikut belayar sekali boleh.. hehehe..
    teringat ayat2 tu..hehehe..

  16. shah Says:

    nk belajar bleh

  17. Bro Memel =) Says:

    salam adik2 tmn senangan he2 doa utk sume adik2 tsyg dsana mg sehat2 comel2 ye…doakan abg memel jgk eh..

    ingat siput2 sume…sebut betul2 subhanallah he2

  18. Farahanis Says:

    saya rindu dekat bro sham.ramai org kata bro sham hensem.saye nak no. tel kak miza.saye harap kakak n abg dpt dtg sini lagi

  19. nab Says:

    saya rindulah dekat kak atiq. bila nak dtg ni. saya harap abg2 dan kak2 fc dtg lagi. bye

  20. nab Says:

    abg2 dan kak2 fc mesti doa kami ye

  21. Anis Says:

    salam, kak ina…
    bila nak datang lagi ke skts….
    anis rindu sngt dkat kak ina…
    harap kak ina dan semua fasilitator datang ke taman senangan lagi……

  22. atirah Says:

    saye rindu kan kak ina

  23. FARAHANIS Says:

    SAYE HARAP ASA EXPLORE DAPAT DATANG KE SK TAMAN SENANGAN LAGI….
    RINDULA KAT KAKAK N ABG FASILITATOR.
    DOAKAN KITORANG DAPAT 5A YE..
    KENAPA BRO SHAM SUKE CAKAP HUHU??????
    I MISS YOU ALL!!!!!

  24. FARAHANIS Says:

    SAYE HARAP ASA EXPLORE DATANG LAGI UNTUK MENGHILANGKAN STRESS

  25. siti aishah Says:

    assalammualaikum…sy harap sgt2 yg kak ina,kakak2 dan abg2 yg lain dtg melawat kmi disini…sy rindu sgt dgn kakak dan yg lain2…kak ina doakan sy mendapat 5A dlm UPSR….wassalam….

  26. solehah Says:

    tak puas kan memang pun ni memang tak adil kan tapi ni lawak saja tau

  27. solehah Says:

    gambar yang no 6 ni macam kenal ja ni apa ni tapi tak jelas kan

  28. sham Says:

    sapa kata tu tak baik tau

  29. solehah Says:

    alah rindu la kat akak abg2 djh 6 skts 2009 tuuuuuu


  30. salam sayang……
    rindunye dekat semasa berada kat skts dulu.rasa nak patah baliklah.rindunya kat akak abg2 fasilitator.


  31. salam sayang……
    rindunye semasa berada kat skts dulu.rasa nak patah baliklah.rindunya kat akak abg2 fasilitator.


  32. salam sayang…..
    yana rindu kat kakak abng2 fasilitator masa 2009 .rasa nak patah balik ke tahun 6 la.


  33. rindunya kat kakak abng2 fasilitator….waktu 2009
    rasa nak patah balik ke tahun 6 pula.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: