SK Seksyen 27 (2)

Program : Motivasi Insan Dinamik [MIND-A]
Anjuran : SK Seksyen 27 (2), Shah Alam
Tempat : Kem Rimba Ria Suara Hutan, Hulu Langat
Peserta : Murid-murid Tahun 6
Tarikh : 13, 14 dan 15 Mac 2009

sks27-1  sks27-2  sks27-31

sks27-4  sks27-5  sks27-6 

sks27-7  sks27-8  sks27-9

Explore posts in the same categories: 1000 Kenangan

164 Comments on “SK Seksyen 27 (2)”

  1. faci baru Says:

    assalamualaikum..
    jazakumullahukhairanqasirra..
    wah,inilah saat yg ditunggu kami faci2..
    just want to says that u all are so MANTAP lA…
    forever love…
    camp yg nice,di samping adik2 yg sgt ceria…
    i will remember this camp forever n ever..
    in my life…
    thanx to all adik2.
    terutamanya,group 4…
    mmg mantap….
    tepuk2 sayang…
    miss u all…

  2. faci baru Says:

    CHOP..
    lupalak..lagi satu
    akak facies kak anne dan juga kak honey akan melawat
    korang pada ari sabtu ni dalm kul 10 kot…
    so wait for the appearance..k

  3. kak sey Says:

    salam…
    amboi2 fc baru mcm kenal je trademark tepuk2 sayang 2..haha…

  4. faci baru Says:

    w’salam..
    kak sey yang ajar…
    pinjam kejap..
    hehe

  5. alif Says:

    gamba kump.yg lain x de ke?brother sham

  6. kamaliah Says:

    kepada kak n n kak hani,
    jgn lupa dtg rumah kamal
    7,jln permatang cabang 26/31
    shah alam 40400,selangor

  7. dal-effy Says:

    rndu la kt kak anne n kak honey.ap pown td kak anne n kak honey sggp dtg kt ur skul.

  8. kamaliah Says:

    kak n and kak hani dtglah hari ni adik kamaliah tunggu tau
    sebab diorang suke tgk kak n n kak hani

  9. dal_effy Says:

    CHOP…
    miss kat sumer fasi…..
    luv u all….
    kak honey n kak anne dtg x mse kursus kepimpinan nnt 15 april…..
    pleaz…dtg..kitaowg dh rnd gler…….
    t’utamanya kak anne…..
    gambate…

  10. siti Says:

    hai kak n ni adik kamaliah.kak n dtglah rumah

  11. kamaliah Says:

    kak na datang tau

  12. dal_effy Says:

    akk,mnx maaf tau klu kmi ad wat slh kt akk sumer…..
    akk dh ssh2 dtg dr jauh….
    sbb nk jmpe kmi sumer…..
    tp kne mrh lak…………………
    kak honey sggp mengaku yg akk suh dtg……….
    pdhal kmi sumer yg suh………
    laen kali dtg lg ek……..
    tp jmpe kt tmn la ye……….
    klu kt skul nnt ad owg mrh lak……..
    ape pown effy rnd kt akk sumer………
    kmi sggp tgg bape jam pown………..
    jnj akk dtg……….
    jmpe kmi………..
    thanx a alot sbb sll dtg mlwt kmi………
    effy sdh sbb x dpt jmpe akk lme…
    lgpown effy x nk blk td……….
    d’sbbkn ckg 2 dh dtg……
    maki hamun………
    effy t’paksa blk……….
    adkah kte akan b’jmpe lg slps ni…….
    effy hrp akk sbr………..
    effy tau kak honey sensitif………..
    mst kak honey sdh kn……….
    sori la sbb td effy amek kst kak honey….
    bg kak anne plk maybe kak anne sdh jg cam kak honey kn..
    kak honey byk kuar duit tuk kmi sumer…….
    bli air & mknn tuk kmi sumer…….
    td mse effy,mirah salahuddin n wawa on the way blk…
    kt owg ckp mst kak honey ngah sdh gler…….
    sbb lps ni akk x nk dtg jmp kmi lg kn…..
    akk mst mrh kt kmi kn……..
    tuk fasi2 sumer klu nk fon effy………
    boleh kol effy d talian 019-6781665/nureffy_dal97@yahoo.com………
    klu ad mse t’luang effy akn sllu tfon akk2 sumer…
    t’utamanya kak anne & kak honey……….
    salam dulu drpd effy-grup 5….
    effy undur diri dulu………
    salam kemaafan dr effy &kwn-kwn……….
    Gambate………….

  13. wawa Says:

    askum………
    to abg meeeeeee…….
    abg mee kate nk bgtau cmne nk hlgkn garisan kt kts yg lipat 2.
    anyway rnd kt sumer fasi………
    salam dr wawa-grup 4…………..

  14. faci baru Says:

    assalamualaikum…
    jazakumullahukhairanqasirra…
    nie kak honey,dear…
    untuk pengetahuan adik2 semua,effy…
    akak sanggup terima kesalahan tu demi adik2 semua…
    lagipun memang akak yang salah..
    bukannyer adik…
    dan akak x sanggup adik2 semua dimarahi oleh cikgu…
    pe2 pun,adik jangan lak berdendam ngan cikgu pulak lepas nie…
    nanti ilmu yang dia ajar,tak berkat pulak…
    akak tak nak,disebabkan hal itu..
    pelajaran adik2 terjejas…
    so,just keep it up always my dear…
    ari tu akak memang sedih…
    bukan ape…
    terharu dengan kasih sayang adik terhadap kami..
    lau effy nak tau…
    lepas effy balik..
    ada kawan2 yang sanggup lagi tunggu utk jumpa kami…
    sampaikan kami suruh dorang semua balik,dorang x nak…
    akak juga terharu lepas camp tu,adik2 dah byk berubah.
    yg penting,ada yg x pernah solat,dah cuba tuk solat..
    syukur alhamdulillah,segala pujian hanya kpd ALLAH..
    tp,ape pun,niat dalam hati semuanya kerna ALLAH..
    bukannyer kami,faci..
    kami hanya makhlukNya yg hina,hanya tolong setakat yg mampu sahaja,tp ape pun,kami bersyukur sangat dengan perubahan adik2 yg positif tu…
    lagi satu permintaan akak…
    minta tolong semua adik2 yang datang time tu…
    jumpa dgn cikgu…minta maaf dengan dia…
    salam dan cium dia,sayangi dia…
    sesungguhNya,Allah suka pd org yg x berdendam dan sanggup memaafkan org lain…
    buat masa nie,akak x boleh janji ape2..
    sbb akk ada final exam,its important..
    lain kali tu x tau lagi…
    lau ada jodoh,diizin tuhan..
    insyaallah,kami akan dtg lagi…
    sal cd ari tu,ada masalah sikit…
    so,next time akak akn pass pada sape2,nanti korang semua dapatkan dengan orang tu…
    tapi akak blum pass lag,so just wait…
    for sesiapa saje..thanx for that day..
    akak betul2 appreciate keikhlasan korang semua..
    akak minta maaf atas hal nie,,
    kepada adik-adik boys…
    kak honey n d’others faci ucap time kasih atas hadiah yg sungguh bernilai itu…
    tak sempat nak ucap time kaseh ari tu,coz korang dah balik…
    ape2 pun akak sayang adik2 semua…
    even that was a very worse day..
    but for me…it was very meaningful..
    even berjauhan..akak doakan adik2 sejahtera selalu..salam sayang
    from KAK HONEY

  15. dal_effy Says:

    w’salam……….
    akk dh byk b’korban tuk kmi sumer…
    tuk pengetahuan kak honey……..
    effy trs kuar dri pin2 pgr ari 2………
    sbb effy dh x thn………
    effy mngs sbb kak honey kne mrh sbbkn kmi sumer….
    ttpi d sbbkn wawa n mirah kjr effy…….
    effy t’paksa kesat air mata effy….
    effy x nk dy owg thu yg effy ngs…
    effy cmpn sumer ni dlm hati…….
    effy hrp kak honey n sumer faci……..
    ttp akn dtg melawat km d mne skali pown akk…….
    effy fhm akn keadaan akk…..
    final exam is important….
    ap pown effy rse smpi cni je effy blh luahkan sgl isi hati effy nie…….
    Salam syg effy tuk all fc especially kak honey……..
    gambate……….

  16. faci baru Says:

    w’salam..
    akak hargai keikhlasan hati effy…
    tepuk semangat…
    semoga lebih bersemangat dik..
    salam sayang juga dari akak dan abang semua…

  17. faci baru Says:

    From kak honey…
    gemuruh jiwa semangat membara..
    dari puncak ingin ke angkasa…
    berkalungkan bintang berkelipan..
    menyerlah jauh dari yang biasa…

    UNGKAPAN INI BUKAN SEKADAR BERMIMPI…
    SEGALANYA PASTI KAN TERBUKTI NANTI…

    Tepuk-tepuk SAYANG…
    Forever luv….

  18. dal_effy Says:

    askum………..
    hye……….
    to sumer fc especially kak honey……….
    effy mohon maaf jika effy ad wat slh kat fc sumer….
    jika ad trslh bahasa maafkn effy ye…….
    MOHON MAAF ZAHIR & BATIN……….
    ceh,cam hr rye lak……….
    ap pown kehidupan hrs d’trskn……..
    walau ap pown t’jdi………
    Salam syg tuk sumer fc…..
    dr effy-grup 5………
    Gambate………..

  19. wawa Says:

    salam………
    wawa,effy,zati,zy,mei,wani,mirah,ella,a’a n byk lg adk2………
    nk nyanyikan satu lg tuk sumer fc………..
    WALAU RIBUT WALAU BADAI YG MELANDA…..
    KAN DIHARUNGI DGN TABAH & RELA……..
    INI SUMER SDH SURATAN ILLAHI…….
    HADAPI DGN SEPENUH KENYATAAN…..
    BIAR…..AP POWN DUGAAN…
    KITA….JDKAN PANDUAN……….
    AGAR X KALAH D’PERTENGAHAN PELAYARAN………..
    SMUGA DPT D’TRSKAN PERJUANGAN…………..
    kak honey,wawa rndkn kak honey cmpi ble 2 ………
    miss u…….
    hrp akk fc sumer sudi memaafkn kesilapan kmi……….
    salam rindu dr WAWA group 4………….,………………..,
    MANTAP……….
    MANTAP………….
    MANTAP……………
    Rnd kak honey n kak fc sumer
    LUV U ALL……………..

  20. umbrella-ella Says:

    askum…
    first skali…
    thx kpd akak2 & abg2 fc yg dtg ke skewl hri 2..
    thx a lot!!!
    kmi smue hepi ble dpt tau akak2 ngn abg2 nk dtg…
    kmi smue sggup tggu akak…
    tp, sy rse sdey ble dgr brita akak honey kne mrh ngn ckg…
    sy xtau sbb hri 2 sy blk awl…
    pg td, mse sy dtg skewl…
    sy trkejut dgr brita ni…
    pew2 pn thx 2 efy sbb gtau sy…
    tp sy rse klu sy de mse 2…
    sy akn ngis dgn efy…
    cme lg truk kowt…
    akak, klu kteorg dew bwt slh slp…
    maafkn kmi ye…
    sbb kmi cme manusia biasa,
    x lri drpd mmbuat kesilapan…
    pg td kteorg kne mrh ngn ckgu2…
    rse mlu 2 mmg dew…
    tp dh mmg slh kmi…
    kmi yg patut dipersalahkn…
    wlaupn ckg hnye pggil org yg bwt party 2…
    tp sy still ngaku sbb sy dtg jgak hri 2…
    bknnye kak honey, kak n, kak tiq or abg2 fc yg ptut diperslhkn…
    kteorg yg srh akak dtg…
    kteorg yg ptut kne mrh…
    bknnye akak…
    kteorg mnx maaf kak,
    td kt skewl kteorg mnx maaf kt ckg2…
    hrp2 ckg & akak2, abg2 fc ampunkn kteorg…
    akak,
    mak ngn ayh sy hepi tgk sye dh berubah smnjak blk kem…
    byk perubahan…
    alhamdulillah…
    ujian 1 ni…
    sy dpt 5A…
    thx jgak kpd akak2 & abg2 fc yg brikn smangat…
    mggu ni kteorg dew exam 2…
    wlaupun kmi truk dimarahi…
    kmi still brsemangat nk jwb soalan2 tu…
    x slp sy…
    byk org dpt A dlm pemahaman bm td…
    yg dpt B cme 2 org…
    x de sorg pn yg dpt C…
    kak honey…
    gud luck 4 tha final exam…
    sy akn doakn akak2 & abg2 fc berjaya dlm hdup…
    akak,
    akak doakan lah kteorg ye…
    kmi syg akak2 & abg2!
    sy syg kak honey wlaupun sy x de dlm group kak honey!
    sy syg kak tiq wlaupun sy bkn ahli kump akak…
    & most of all…
    sy, efy & smue ahli group 5 sygkn kak n!
    thx 4 all the advices, akak2 fc…
    we ♥ u all!

    gambate!
    ♥, ella, or umbrella (kak n dn kwn2 slalu pggl sye cmtu)
    ahaha~

  21. faci baru Says:

    gambate huhhhhhh…

  22. dal_effy Says:

    Gambate..gambate.
    huhhhhhhhh….huhhhhhhhhh…..
    KAk Honey mmg MANTAP!!!!!!!!!!!!!!

  23. dal_effy Says:

    SALAM……………
    pengalaman d KRRSH,sg.cngkk sggh b’makna……….
    t’utamanya kena sergah time nite walk…….
    lps ni dh x tkt kne sergah oleh sape2 pown……….
    4 ASA Explore…
    “KEEP UP DE GUD WORK!!!!!!!!!!!!!!!!”
    mge kte dpt bkrjsma lg………….

  24. kak anne Says:

    salam keamanan pd semua…
    pd kamaliah group 5,mekasih kerna jemput akak dtag rumah,insyaalah kalau ada kesempatan akak akn dtg rumah nant….
    to effy,jangn sedih yer dik…
    akak bngga kerna m’punyai adik2 mcm adik semua…
    ape2 pun,kuatkan semangt adik2….
    sayanagi cikgu2 semua..
    memg akak yang slah hari tuu,
    kak n yang salah..
    kak n suka buat perkara yang ikutka hati kak n…
    kesian kak hani hari tu,
    kak n nk backup jugak tp kalau adik2 nak tau kak n ni lebih sensitif dr kak hani…kak n mudah menangis..
    lebih2 lagi apabila ene marah..
    kak n gembira jumpa adik2…
    gembira sangt…
    kak n bersyukur,
    moga Tuhan tunjukkan jalan yang lurus pd kita,
    menjadi insan yang lebih baik,
    jgn tiggal solat,dengar kata cikgu,ibubapa..

  25. kak anne Says:

    salam..
    kamal…nanti kirim salam kat mak n ayah, kak n x ble lama sangt singgah rumh adik…kak n bz..
    pada adik2 kembar kakya, kak n pun suka jumpa adik2 ctn aliya,cmel betul adik kak ya…
    t kak n dtg balik tau…

  26. kak anne Says:

    kepada fesi baru, ana bangga ngan anti..
    anti kuat semangt,
    ana mintak maaf kat anti sangt kerna ana x dapt back up anti..
    anti tau kan ana mcm ne, kene mara sket ana dah sensitif tapi anti kuat..
    walaupun anti kene mara, anti x nangis pun…sempat jugak anti backup adik2 kita yang tercinta..
    anti, ana sayg anti…
    sebab ana yang mulakan masalh nie…anti maafkan ana..
    ana xsangka akn lalui situasi yang sukar nie..
    ana harp adik2 kita tidak lemah semangt.. sama kita doakan untuk kejayaan adik2 kita anti..
    anti trima kasih kerna sudi dtg, walaupun anti banyk keje nak buat…
    buat bro mawi, bro mie,kak tik,kak long,kak sey..
    ana mintak maaf..
    ana insan yang lemah,,
    kdg2 benda yang kt pk baik,kdg2 lain jdnya.
    ana mintak maaf…
    to Asa,ana mintak maaf…keepin move it..

  27. umbrella-ella Says:

    kak n!!

  28. ???? Says:

    bole sy tnye sape faci baru?

  29. dal_effy Says:

    Tq……….
    4 kak anne,kak ana,kak sey & bro lan……….
    sbb td dtg melawat kmi d masjid proton……….

  30. kamaliah Says:

    kepada effy jgnlah bersedih lagi kita dengar saje ape yg kak n n kak honey suruh buat kamal pun sedih jugak tak sangka cikgu blh marah2 kak fasi camtu tak pe disebabkan kak honey suruh kita org mintak maaf kat cikgu kita mintak maaf je.KEPADA KUMPULAN LIMA JGN MALUKAN KAK N DAN KAK HONEY,KUMPULAN LIMA KUAT DAN YAKIN PADA DIRI SENDIRI,ELLA JGN MALUKAN KAK HANI DAN KAK N OK.BUAT YG TERBAIK
    BUAT KUMPULAN LIMA
    GAMBATIK HEBAT
    OOPPSS…JGN LUPA
    MELETOPPPP PUNYA… :>

  31. kamaliah Says:

    PADA KAK ANNE,KAK ANNE NI BUKAN SALAH KAK N ATAU ABG FC KAK FC NI SEMUA SALAH KAMI.KAMI YG SALAH SEBAB TAK MENGAKU APA YG KAMI SEMUA LAKUKAN.KUMPULAN 5 X BERMAKSUD NAK ROSAKKAN IMAGE ABG FC DAN KAK FC.PADA MASATU KAMI SEMUA RASA SEDIH TAK SANGKA SGT PN CT SURUH DELETE NO TEL KAK FC.
    KEPADA KAK FC SUME JGN LEMAH
    KERANA KESALAHAN YG BESAR
    JGN PUTUS ASA
    APA YANG PENTINGGGGGG
    KERJASAMAAAAAAAAAA…………….

  32. kamaliah Says:

    lagu ni buat sume org yg rasa sedih.

    heningnya suasana maya
    ketengangan malam mendamaikan jiwa
    bukti kebesaranya yang esa
    yang maha kuasa

    malam yang mengantikan siang
    menepati waktunya
    malam membawa kegelapan
    selimuti alam semesta

    2 jelah penat nak tulis
    kalau nak lirik penuh lagi blh dapat kan daripada kamaliah
    lagi satu sape2 yg nak dgr lagu nya yg sedih ni
    sila dail http://www.GempaQ.comok lepas2
    tulis kat search
    lagu ni blh membuat anda menangis x terhenti henti
    SEDIAKAN KOTAK TISU BANYAK2
    OK.BYE LUV U ALL

  33. kak anne Says:

    salam…
    kamal2…
    sayang kamal…..

  34. kak anne Says:

    adik-adik ku…
    ketahui lah,
    akak-akak semua sayng bngt kat adik-adik..
    sori ak n x dapt jumper adik2 lama..
    kak n ada clas..
    buatadik2 t bgtau mak n ayah kak n mintak maaf kerna menyusahkan pd hari sabtu tu,….
    gambate huh..

  35. kak anne Says:

    salam..
    buat adik-adik yg sudi dtg td..
    kak n ucpkan terima kasih..
    buktikan pd diri adik-adik yg adik2 ble berjaya..

  36. kak sey Says:

    Salam…
    rasa terharu sgt dpt kenal n jumpa adik2…
    walaupun akak x de adik2 utk program lps tp adik2 buat akak cam kak2 fc yg lain…huhu
    alhamdulillah pertemuan kta yg sekejap td berjalan dgn lancar…
    to kamaliah, tima kasih byk2 coz sudi terima kak sey, kak n, kak ana n bro lan…kem salam kt mak n ayah k…
    to adik2 sk seksyen 27, adik2 semua mmg baik n mantap…
    jadilah anak n murid yg baik utk ibu bapa n guru2 kita…
    chaiyok2:)

  37. Mawi ASA Says:

    salam sume,

    terlebih dahulu abg mawi nk mintak maaf sebab perkara yang berlaku tempoh hari adalah diluar jangkaan kita.. pengalaman lepas mengajar kita untuk menjadi lebih matang… adik2 sume jangan risau, itu sume dugaan Allah S.W.T kepada kita…

    firstly, abg nak mintak maaf kat adik2 abg terutama meon dan yang lain2 dari kumpulan abg… adik2 sanggup datang ke sekolah.. abg mintak maaf sebab adik2 kene marah aritu, lepas abg solat je, tibe2 abg tengok adik2 da x de… abg jadi pelik, rupe2nye adik2 dimarahi oleh cikgu… ingat pesan abg sampai bile2, sayangi guru2 anda, kerana mereka juga anda akan berjaya kelak…

    abg mintak maaf sebab x sempat backup adik2, abg cube contact salah sorang, tp handfon off.. so abg agak terkilan.. insyallah kite akan bertemu lagi k… thanks for the present..

    kepada semua fasi, jangan salahkan diri sendiri, tuhan hendak menguji diri kite, adakah kite kuat untuk menghadapi dugaan ini… lepas ini kite kene sentiasa beringat terutama sekali padaNya.. kite juge kene jage nama baik ASA dan Bro Sham.. yang lepas dijadikan tauladan.. jangan putus asa k..

    sebenarnye banyak bende nk ckp, tp da lupe, hehe…
    kepada Bro sham, mawi mintak maaf k, segala kelemahan datang dr kelemahan manusia itu sendiri…

    kepada sume, senang2 layarilah blog sy k… sori sebab masih dalam pembikinan lagi… http://www.dark-prince86.blogspot.com...

    bye..

  38. wani Says:

    Salam… 2 all faci,i miss u ol soo much..2 kak honey,kak anne,efy..jgn sdh2 lagi k…tpuk2 smgt!thanx bnyk2 kat kak sey n kak anne sbb dtg sklh agama kitorang smlm.dtgla lagi k klu ade mase…

  39. wani Says:

    Salam… 2 oll faci,i miss u ol soo much…2 kak honey,kak anne,efy…jgn sdh2 lagi k…senyum 3…:)..thanx a lot 2 kak sey n kak anne coz dtg sklh agama kitorang smlm.dtgla klu de mase tau…tpuk smgt!

  40. kamaliah Says:

    PEMBETULAN=www.GempaQ.com.Disitu blh dgr lagu hijjaz.nama lagu 2 mlm ok

  41. faci baru Says:

    assalamualaikum…
    for u all…
    WALAU RIBUT…
    WALAU BADAI YANG MELANDA…
    KAN DIHARUNGI DENGAN TABAH DAN RELA…
    INI SEMUA SUDAH SURATAN ILLAHI…
    HADAPI DENGAN SEPENUH KENYATAAN…

    Betul kata bro Mawi..
    ingat ASA EXPLORE,ingat Bro Syam[CAM LAIN JER MAKNA NYER)…
    INGAT asa explore,INGATLAH UKHWAH KITA(ni baru ler betui,hangpa nie)..
    hehehe..
    kepada effy,maaf zahir batin gak(tak sabar nak raye nampak)
    kepada kamaliah,think positif…
    be a good girl hannah Montana….
    to anne,luv u always…
    tp,cbuk2 gak…ingatlah orang yg tersayang…
    call ler…

  42. kak anne Says:

    salam kmerdekaan…..
    merdeka!!!!!merdeka!!!!
    btul2…ape yang bro mawi cakp semua tuuu betul….
    jgn hilang semgt ye cyg….
    to umbrella,hah dik jgn pk ape2 lg… focus pd pelajrn yer…
    sory bcoz x sempt jumper ella time tu..
    to mawi,tq….to fesi baru yola,i will call u later..
    to evryone gambatte gambatte huh…
    buat adik-adik kak anne
    dari group 4,group 5 and group 6…
    moga adik-adik menjadi insan yang sentiasa diredhai olehNya sentiasa… amin…
    to effy,kamal,amir,wani,mei,a’a,izzati,mira dn yang yang lain-lain terima kasih akak ucpkan kerna sudi menunggu kak n, kak sey, kak ana n bro lan dtg…….sory time tu x bnyk ckp..
    kakn sedih tp gembira bila jumper adik-adik…
    terubt rindu kak n…..
    sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang………sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang.. semua!!!!!

  43. kamaliah Says:

    askum,kamal di cni.To kak n n kak hani kalau senang dtglah rumah ye,tidur rumah kamal ke,masak kat rumah kamal ke.kalau senanglah ok.tepuk tepuk semangat…………………MELETOP PUNYA ok chau and wasalam:>


  44. hai,i’m hannah montana kamaliah freind.to kak n n kak hani kamaliah say you can’t come 2 kamaliah house.if you both can’t come never mind kamaliah house always open for you.ceh,ni kamaliah kak n kalau kak n nak dtg dtg jelah call kamal dahulu ok biar nanti kemas rumah ckit kan…………………:>

  45. umbrella-ella Says:

    owhh…
    thx arr kamaliah!
    wawa…
    thx…
    sbb ltk nme aq…
    klu akak2 & abg2 fc nk contact sye…
    add larr kt myspace!
    http://www.myspace.com/fanimeel
    ahaha~

  46. umbrella-ella Says:

    klu akak2 & abg2 fc nk contact sye…
    add larr kt myspace!
    http://www.myspace.com/fanimeel
    ahaha~

  47. dal_effy Says:

    faci baru 2 kak ho……..
    x nk gtaulah nnt kak ho………..marah..
    takut…………..

  48. dal_effy Says:

    SAlam….
    2 kak anne,kak ana,kak sey n bro lan…
    kmi sumer,effy,zati,wawa,zy,wani,mei,mirah,khairah n raja………
    sggp tggu bape jam pown dmi akk sumer….
    kmi rndkn akk…..
    2 sbb kmi sggp tggu akk…
    effy,wawa,zat,wani,zy,aja mlm 2 ad 2syen.
    tp dmi akk sumer….
    effy sggp blk cmpi 6.30 lg 2(x tau lah akk kul bape?)
    ap pown…GOOD LUCK 2 kak anne n kak honey….
    muge b’jy dlm final exam nnt ye….
    AMinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn………


  49. ella,ajar aku cara nak chat ngan kau leh tak

  50. faci baru Says:

    amin…

  51. faci baru Says:

    salam’alaik…
    faci baru tu namanya kak ….
    taknak aar…
    nanti effy marah..
    hehe..
    n ????? tu sape?
    sayang adik semua…
    group 4,group 5 n group 6..
    all girlzz memang MANTAP…
    group 1,group 2, n group 3…
    all boyz…MANTAP gak…
    to payung(opss,sory..maknanya umbrella)
    korang semua dah dilahirkan sebagai seorang yg clever..
    so no DOUBT,ler..
    make ur parent proud of ur all..
    kami fc’s x de buat pe2 pun..
    all..dependz on ur self..
    if u can mak’it a great journey..THAT’s IT..
    SUCCESS..
    forever luv…
    tepuk2 sayang…

  52. dal_effy Says:

    kak …,
    eh silap…
    fc bru,asyik ngan tpk2 syg je…
    cb ajr effy cmner tpk2 syg 2…..
    kak honey ble nk dtg skulah ktowg lg…
    tp bkn kt sk s272 lg taw…
    kak anne taulah kt ner….
    ap pown rnd kt kak honey,kak anne,kak sey,kak ana,kak tiq n sumer fc………..

  53. dal_effy Says:

    sapelah payung 2 hah…..
    Intan payung……..oooooiiiiiiiiii…intan payung………..

  54. faci baru Says:

    insyaalah..
    lau dipanjangkan umur…
    diberi ruang dan waktu..
    insyaalah sampai gak dekat korang semua…
    tepuk2 rindu(hah effy,nak sangat yg baru,nah ambik..heehee)
    siti payung…………

  55. dal_effy Says:

    faci br,,,,,,,
    (sj je x nk gtaw owg sape akk…)
    ajar effy ler cmner nk wat tpk 2 syg n rnd….
    (amek ni fc br..kn dh kna due2 skali…)

  56. teka lah Says:

    hai semua.too efy jgn sedih2 lg.(alamak, dah tiru ayat wani plak).hehe.kak honey ngn kak anne ni,asyik sebok jer pasal isyad.cari lah kakak die.saje je nak buat org mrh.x de keje.huhu.anyway,akak2 faci dtg lah jmpa kitorang lg.adek miss lah.yeh?klu nak dtg 2,jgn lupe anta mesej dulu.ok?bye

  57. teka lah Says:

    kak tiq ngan bro mie ade skendal ker??hehe….

  58. kak tiq Says:

    salam utk semua….
    syukur alhamdulillah kerana kita masih diberi pelung n ruang untuk memperbaiki diri kita…..tiada insan yang sempurna di muka bumi ini….setiap insan melakukan kesilapan…..akak mnta maaf pd adk2 fc sbb akak br berkesempatan membuka blog n menghantar komen…maaf banyak2….

    to adk fc sk seksyen 27 (2)

    akak ucapkan terima kasih kerana sudi jemput kami ke sekolah adk walau ada ujian yang ditempuhi….akak n akak fc serta abg fc gembira sgt dpt jumpa adk2…..apa yg berlaku anggap lah sebagai satu ujian dr Allah…x semua yang kita nak akan dapat dengan mudah tanpa ada usaha….disebalik ujian akan ada suatu hikmah yang kita sendiri tidak sedari…pada adk2,teruskan bersemangat mcm mana akak2 fc adk bersemangat…..hope lps nie adk akn lbh cemerlang dalam akademik n sahsiah….

    to semua fc terlibat….
    tiq mnta maaf sgt2…masa kejadian tiq xde bersma…blk je tgk adk2 fc laki dah kuar blk…dlm hati mmg rasa xsedp…rupanya ada sesuatu telah berlaku…hope dpt maafkan ana kerana xdpt bersama untuk menerimanya…..

    to pihak ASA….
    maaf bebanyak diatas apa yang berlaku…..tiada ungkapan lain selain maaf yang dapat dipohon…..

    MOGA ASA TERUS BERTAKHTA SELAMANYA……..
    CAIYOK 200000X
    salam rindu dr kak tiq utk semua……..

  59. faci baru Says:

    assalamualaikum..
    effy…
    biarlah rahsia…
    ini rahsia antara kita jer…
    ok.
    k.tiq…
    ur ar my sis…
    lor dah tau dah…
    dah lupa nak comment sal ape..
    so,nanti ler next time lak…

  60. faci baru Says:

    assalamualaikum..
    effy…
    biarlah rahsia…
    ini rahsia antara kita jer…
    ok.
    k.tiq…
    ur ar my sis…
    lor dah tau dah…
    dah lupa nak comment sal ape..
    so,nanti ler next time lak…
    salam ukhwah..
    salam dunia..

  61. dal_effy Says:

    2 fc br….rahsia ap lak nieeeee….

  62. dal_effy Says:

    ok…fc bru…
    gud lakkkkk..

  63. kak anne Says:

    hah.. udah lah tu,…
    jagn diungkit perkara yang dah lepas..

  64. kak anne Says:

    ct payoooooonnnnnnggggg……umbrella
    makciiikkkkkkk….effy

  65. kak anne Says:

    kakk seeeeeyyyy…….
    ckppp…….
    nakkkkk.. ajarrrr….
    tepukkkkkk…..tepukkkkkkkkk……………..
    cuteeee…….

  66. kak anne Says:

    macam maner tuhhh.?????????
    kene tanya kak seeyy…

  67. kak anne Says:

    macam macam ader..

  68. kak sey Says:

    salam…
    pandai2 je kak anne ni…
    em kak sey pn x tau tepuk2 cute camne..huhu
    hope adik2 sihat slalu k!!!

  69. dal_effy Says:

    jdn d’ngkit ksh lme….

  70. kak sey Says:

    salam…
    mari kita mulakan hidup baru…
    yg penting kta enjoy!!!

  71. teka lah Says:

    dal 2 sape agaknye ye.dal yg kene mkn ngan roti canai 2 ker….hehe.jgn mrh,nnt kene jual.

  72. dal_effy Says:

    SO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kita enjoy!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
    YEEe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  73. faci baru Says:

    assalamualaikum…
    salam dunia..
    salam kemaafan…
    effy akak rahsiakan dulu tepuk2 sayang..
    coz akak2 semua nak jumpa adik2 lagi..
    nanti jumpa akak ajarkan yer..
    so just wait…
    ALAMAK HUJAN pulak…
    ct PAYUNG…………………
    HELP……….
    sory..
    harap tak terguris hati dan paru2 anda…

  74. kello2 Says:

    Aik.. pelik bin ajaib btol laaa..paru2 pown ble t’guris ka…

  75. kak anne Says:

    Salam…..
    sape ek TEKA LAHHHHH TUUUUU??????
    Ok kim salam kat irsyad yer…jeles lak akaknyer,akak nyer kan dah besooooorrrrr…
    anyway,sayang sumerrrr……..
    miss u!!!!!!!!

  76. dal_effy Says:

    cam nk kena jer teka lah 2!!!!!!!!!!!!!!
    siap ko!!!!!!!!!!!!!!!!

  77. kak anne Says:

    final exam dahhh…

  78. brother mie Says:

    asalamualaikum…adek2 sekysen 27(2) shah alam..
    ceria2 slaloo adk2 abg..
    salam perjuangan dan kemaafan daripada abg…
    moga kita berjumpa lagi,
    ingat adk2 abg..
    -solat jangan tinggal.
    -pengorbanan guru2 adk2 amat besar.so hargailaj ia dgn sebaiknyer….

  79. alif Says:

    sape2 ble x bgi e-mel bro f please……..

  80. Kak Ana Says:

    salam…
    akak baru je berkesempatan buka blog ni…
    lps jumpa adik2 dkt masjid proton ari2 byk pula tugasan yg mnanti..
    anyways thanks pd adik2 smua krn sudi menerima kdtgn Kak Ana,Kak Seh n Bro Lan walaupun 2lh first time kita btemu…
    korang mmg keletah…
    xmenang mulut bila bcakap dgn korg…
    apa2pun akak senang dgn korg…

    ingat tau..
    lpsni akak hrp xde lg yg guna gelaran kucing ke zirafah ke atau pe2 gelarn yg sm wktu dgnnya…
    akak nk lpsni adik2 cuba guna gelaran sahabiah2 pula spt umairah etc…
    kn manis skit bunyinya…🙂

    to Amirah,
    thanks sbb selalu msg akak.
    sori juga sbb slalu xdpt nk lyn adik…
    akak agak sibuk.
    final sem lh kt kn…
    lgpun skrg akak2 smua sdg bjuang.
    final exam dh start arini…
    doakan kami smua agar bjaya yerk adik2…
    insya’ALLAH…

  81. faci baru Says:

    salam..
    hidup kak ana..
    doaka akak ugak dlm perjuangan ini…
    sory gak x dpt reply msg…
    harap faham..’
    w’salam

  82. Effy Says:

    salam…
    hr nie bru eefy berkesempatan bk blog nie…
    pnt mmbace berbagai komen..
    2 kak ana,kak ana mmg x mng mulut ble b’ckp ngan effy…
    2 all fc yg sdg b’juang dlm final exam t,effy doakan agar berjaya…
    mge bersemangat ble menjwb soalan…
    mge kte dpt jmpe lg…

  83. Effy Says:

    salam…
    hr nie bru effy berkesempatan bk blog nie…
    pnt mmbace berbagai komen..
    2 kak ana,kak ana mmg x mng mulut ble b’ckp ngan effy…
    2 all fc yg sdg b’juang dlm final exam t,effy doakan agar berjaya…
    mge bersemangat ble menjwb soalan…
    mge kte dpt jmpe lg…

  84. pandai Says:

    askum,,,,saya rindukan sume…
    hahahahaahahahahahah

  85. umbrella [group 5] Says:

    assalamualaikum;
    ni dalila,
    ketua kump. 5;
    kump. kak anne..
    lme da xbkak blog ni..
    bkak2 jew trus nmpk byk komen..
    mmg byk drpd effy lerr..
    di sni sy nk ckp;
    kpd kak anne,
    umbrella rndu sgt2 kt kak anne..
    xdpt mesej kak anne..
    xde kedit..
    haha~
    kpd bro mie;
    kmi smue igt lg lgu mkn;
    terutamanya effy ngn kwn2 dy..
    kmi xtinggal solat; insyaallah..
    kpd akak2 or abg2 fc yg nk or tgh exam tuhh;
    good luck lahh yerr..
    smoga akak2 n abg2 fc dpt result yg baik..
    akak2 n abg2 fc jgn lpe doakn kteorg kt cni plak ye..
    kmi smue rindukn akak2 n abg2 smue..
    hrp2 dpt brjmpe lg..

    dalila,
    ketua kump. 5..
    gambate2!
    =]

  86. kak tiq Says:

    salam ukhwah utk semua

    pe khbr adk2 sk seksyen 27..hope kesihatan terjaga utk peperiksaan yang akan tiba nanti..akak minta maaf sebab xdpt nk support adk mcm kak anne n kak honey serta x lupa kak sey buat pada adk..akak sbk sangat dengan praktikal tp bila dah hbs sbk dengan perkara lain…akak minta maaf sesangat…pape pun akak bangga adk semua mempunyai semangat yang kuat…jangan mudah putus asa ingat apa yang kita mahu kan tidak akan datang dengan mudah tanpa usaha..kita juga kena ingat setiap yang dtg sebagai ujian akan ada hikmah yang diberikan Allah pada hari kemudiannya…buktinya adk2 makin rapat dengan kakak fc n memperoleh pelbagai kejayaan dalam akademik…betul kan…k lah adk2, akhir kata akak doakan yang terbaik utk adk..lakukan yang terbaik selagi mampu laksanakan yang terbaik…salam perjuangan dari kak tiq..ingat ASA EXPLORE insya’Allah ukhwah kita berpanjangan…

    MOGA ASA TERUS MAJU DAN BERTAKHTA DIHATI SETIAP INSAN…..

  87. kamaliah Says:

    kak tiq kak n ngan kak hani mana

  88. lyssa Says:

    kak tiq ingat lagi x saye saye pegi camp mase bulan 10 thn lps saye dari sk pusat bandar puchong 1 mungkin kak tiq dah lupe kalau lupe x pe lah ……. hehehe

  89. kak tira(kak faci bru) Says:

    hehehe..smoga akak sehat selalu muaaahhhhhhxxxx opps trlebih sudah heheee

  90. kak tira(kak faci bru) Says:

    akak rindu lah kat akak trutama k.honey k.anne n k.tiq

  91. kak tira(kak faci bru) Says:

    group 4 u so fun u so fun u blow my mind oo group 4 yeah group we all mantap………..

  92. kak tira(kak faci bru) Says:

    assalamualaikum warrahmatullahhiwabarokatu……..
    2 k.faci n abg faci luve u all smoga shat slalu
    hari ni boring sangat……………………….
    akak x blk kampong ker………………………..
    akak camner nak tngok gambar

  93. ella & ira Says:

    kteorg tgk the making of geng [upin&ipin] td..
    last2 gmbr bro mie kuar..
    tp kcik lerr..
    pkai songkok, bju htam..
    msuk tv xgtau ye..

  94. kak tira(kak faci bru) Says:

    nk tengok gmbr abg mie x??????????????
    bkak youtube the making of upin ipin
    nnti jmpa die pkai bju htam ngan songkok
    gmbar die kecik jew…….last skali

    oooo….abg mie msuk tv x gi tau eh….


  95. owh.. hannah montana 2 rupenye kamaliah..
    klu kamaliah or akak2 nk ckp ngn sy..
    add lah sy kt yahoo messenger..
    email: fanimeel@yahoo.com

  96. Nur Effy Says:

    Salam….
    Insyaallah.Kak tiq,
    kmi adk2 sumer akn mnrskan jgk ukhwah kiter hgga hjg nyawa skalipown.
    Alhamdullillah…sabtu lepas perjumpaan berjalan ngan lancar…x de halangan…walaupown perjumpaan yg sekejap dr kul 11.30 hgga 1.00,tp kmi adk2 rse gmbira kerna dpt jmpe kak fc sprt,kak anne,honey,sey&ana.effy ucpkn b’byk tq 4 sumer fc ug dpt hadir…
    Sekian,effy

  97. k.tira(k.faci bru) Says:

    e-mail k. anne ape ira nk bleh x

  98. Nur Effy Says:

    to:nur dalila,ank en.nadzri & pn.nadzirah..
    pleazzz…jgn mskkn nme k.o.c dlm blog ni k…
    siap ye ellalalong.,…


  99. effy: haha~
    ye lahh ank en. hasbullah…
    klab o.c., klab o.c…
    ehh!
    igt plak nme mak ngn ayah aq ye, effy?

    tira: kak faci bru keww?? haha~

    abg2 & akak2 fc: akak2 ngn abg2 mmg best gile!

    all the best; ASA Explore! Kem yg pling best!
    t’baek wok!
    =]


  100. effy, mei dew problem kew ngn izzati??
    aq dgr dy nk kuar klab o.c..
    pe cite??
    =]


  101. effy, btul kew izzati mngamuk gile kt mei??
    smpai mei ngis tau..
    izzati mrh2 mei..
    izzati tduh mei mcm2..
    sian mei..
    izzati ckp mei yg bocorkn rahsia dy??
    tp bdk2 laki dpt tau rahsia izzati sbb dyorg bc kt bwh meja izzati..
    aq nmpk dyorg bc hri tuhh..
    jd..
    bg aq mei xslh..
    izzati yg slh x??
    sbb main tduh jew..
    btul x effy??

  102. kak tira(kak faci bru) Says:

    izzati btol ker ko ske chew??

  103. Nur Effy Says:

    to:nurdalila
    ank en nadzri & pn nadzirah,
    yg ksh izzati 2 ttp mei yg salah…
    klu kowg nk ckp bdk llki yg bcrkn rahsia,
    ckplah
    but,izzati dtg hr jumaat smlm,izzati ad ckp yg mei ngan kowg lt blkg 2 ad ckp yg jgn ckp psl chew la nnt owg dpn marah ler,,
    ella,izzati ngs2 bgtaw bnde 2 kat effy
    so,effy nk sumer yg taw tntg ni tolong jgn ungkit lg kisah ni..plez..
    walaupown mei yg salah,effy x nk salahkan mei berterusan,
    sebagai ktua effy nk yg t’baek untuk sumer ahli koc..
    jd lps nie kte smbg ukhwah kter….

  104. hazwani Says:

    tol ckp effy 2..jgn kt gadoh2 lg ye n klu kt x nak carik pasal ngan org laen,jgn gi tau rahsie kt kat sape2 pon coz nnt ade la yg bocor…x yah la nak beso2 kan lg cite n 2 ella,x yah la ckp sal ni dlm blog nie,x yah besa2 kan cite yek….x gune klau time kat kem kt sume nangis2 time pelok kwn,klau kt tros gadoh2 cam ni..upsr pon dah nak dkt ni,elok kt bmaaf-maafan sesama kt..as’kum

  105. Nur Effy Says:

    p/s:se cm nk ktok je kpala ko ye ella.
    almk hjn lak..nk angkat kaen lah..
    ella,jam payung..

  106. kello2 Says:

    effy,nak emel ko..

  107. wani Says:

    as’kum.. btol ckp effy 2..jgn la gado2 lg,x baek tok kesihatan..klau kt x nak carik psl ngan org,x yah la kt gi tau rahsie kt kat org len..nnt ade lak yg bocor…2 ella,x yah la beso2 kan cite yek dgn mskkn citer mei ngan zati dlm blog nie..kt cite kat skul je..x gune klau time kat kem kt pelok kwn n nangis same2 klau tros gadoh cam nie…sesungguhnye,sape2 yg mmaafkan seseorg 2,die adalah seorg yg beranie…upsr pon dah nak dkt,elok lah kt bmaaf-maafan ssame kt…amek la pengajaran yek..as’kum

  108. Bro Mawi Says:

    salam sume…
    harap sihat2 sokmo ye…

  109. Nur Effy Says:

    sape kello2.
    email effy:nureffy_dal97@yahoo.com

  110. kello2 Says:

    aq lah BWG MRH…….hehe


  111. effy: haha~ ye kew?? aq x b’salah!! aaa!!aq cme ckp ngn mei yg chew 2 pondan.. & xlayak untk izzati.. aq rse izzati kne cri org yg sme pndai cm dy.. 2 pd pndapat aq lerr.. tp.. biarlah izzati yg tntukn.. effy, gtau izzati yg aq sorry sgt.. tp, kt skola td, izzati de tnye aq something; tp aq xdgr.. then dy ckp xde pape lahh.. plek aq.. aq tkut dy brdendam ngn a jew.. nnt kang ssh aq nk jwb exam.. gtau izzati aq mntk maaf lahh ye! =]

    wani: btul 2 wani.. xpyh lahh kte nk ungkit2 psl bnde ni lg.. nnt kang hdup xberkat klu men ktuk2 org ni kan? cmne lahh nk dpt 5A untk UPSR nnt.. ish3.. kpd sesiapa yg trsinggung, or yg aq de buat slap.. aq mntk maap dr hjung rmbut smpai hjung kaki.. sowiee2.. maafkan lah manusia yg x sempurna ni!! =]

    izzati: sowiee tau.. yg psl dlm van 2.. aq cme ckp ko bley cri org yg lg ‘ok’ drpd chew 2.. ko akn jmpe wktu kt skola menengah nnt.. so; jgn lah rsau ye.. blajar dlu, then fokus kpd bnde2 yg xpnting 2.. lps upsr lahh klu ye pn.. aq cme ckp jew tau.. tp mmg aq xgtau spe2 yg psl bnde bwh meja ko.. xslap aq, hri 2 adam de tgk bwh meja ko mse dy ddk skjp kt tmpt ko.. anyways.. gud luck for the exam..

    gud luck 4 the pksr 1 exam!

  112. faci baru Says:

    assalamualaikum..semua adik2 akak yg tersayang…
    sowy,lama tak comment..
    baru jer berkesempatan buka blog nie..
    nmpknya,akak camde miss somethings jer..APE CER???
    harap,adik2 semua chat…
    ingat apa yg akak selalu ingatkan..
    semoga adik2 semua sentiasa menjaga hati antara kawan..
    salam’alaik


  113. xde pape lahh kak..
    akak!
    skola kteorg tgh exam ni..
    peperiksaan pertengahan thun..
    akak doakan lah kmi ye…
    =]


  114. t’baek wok!
    =]


  115. effy, kte da ttup cite kn??


  116. akak..
    nk email akak bley x??
    =]

  117. faci baru Says:

    insyaallah…
    nuurhani_88@yahoo.com………


  118. akak de yahoo messenger x??

  119. Nur Effy Says:

    to:ella(fahmi yg punyer)
    effy dh knal izzati 6 tahun.setahu effy,izzati bkan org yg ske b’dendam…….

    pe pown,effy nk ckp sesuatu benda….

    nnt ler kt skul sok…

    nk bljr le sok periksa lg…pning2..

  120. Nur Effy Says:

    ella ko pown bke blog ni jge ke?rpe2 nyer kello2 wani yek..siap kow….


  121. alhamdullilah..
    npe org ckp izzati mcm2 hah??
    aq ddk sblah dy ok je..
    dy 2 best pew..
    bg aq lahh..

  122. Nur Effy Says:

    ye..dong
    izzati 2 okey tpi dh korang ske wat cm2 kt dy.cyan dy kn.

  123. Nur Effy Says:

    ak rase kn blog ni dh pnoh ngan nme izzati ler.baek ktew komen dlm myspace jew.tpi ak mls nk bke myspace ler..


  124. rmh aq xbley bkak myspace!
    huhuhuh~
    ayah aq block; =[

  125. Nur Effy Says:

    pdn mke kow…hehehe..ptut la ko asyik bke kt cni je..ak ngah mskkn catatan ak dlm blog bru..


  126. owh..
    address2!
    nk address!

  127. kello2 Says:

    fuhyooo….bnyk nye komen effy ngan ella yek..bguz,bley rptkn lg hbngn kan…

  128. Nur Effy Says:

    ni address ak,
    http//bestrfiend497-umairah.blogspot.com/
    (sje x orenkan nnt sng bkk)

  129. hamba ciptaan allah Says:

    gud nite::::}

  130. hamba ciptaan allah Says:

    everywhere I go..
    people want to know..
    who I am,
    so I told them
    I am chomey..
    yeahhhh…

  131. Nur Effy Says:

    btolke dgr kak ana kemalangan & patah tgn..
    lau btol xziah effy ucpkn…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  132. faci baru Says:

    Assalamualaikum..
    kpd kamal,kak haney di sini dear…


  133. effy: thx.. bg address.. ko nk dtg kew b’day party arissa?? &, npe ko ngis kt skola td??

    wani: mstilahh, kteorg eratkan hubungan.. xmcm ko.. kdg2 jew bkak kn.. hahaha~ gurau2 jew.. jgn ambik hati!

    spe hamba ciptaan allah 2??


  134. ahh! kpd kak honey yg mnis tuhh;
    akak dew yahoo messenger x??
    n.. kak n mne??
    busy kew??
    tlg ckp kt dy yg umbrella kirim slm..
    ye kak??
    =]

  135. Nur Effy Says:

    Salam keamanan kpd sumer…

    first sekali kpd ella:npe nangis tuw tnyer zy…

    secondly,effy pown nk taw saper hamba ciptaan allah
    tu yek…

    thirdly,slam p’pisahan buat alif yg akan b’pindah ke kedah ptg nie…

    SALAM…….

  136. kello2 Says:

    aq rase kn,hamba ciptaan Allah 2,ahli oc la…umbrella:suke hati je yeh ko kate cam 2..aq ngah amik hati aq ni tau…:( org cbok la kate kan…leganyer dh abis pekse..


  137. ahaha~
    btul 2..
    aq rse aq xbley lwn zy la kli ni..

  138. kak anne Says:

    salam untuk semua…..kak n nie…
    neway, windu adik2 sekalian…kak n baru blik dari sabah… kak n ada program kak saner…harap adik-adik dpt jg hubungan antara sendiri yer… jgn gaduh2 tau, demi akak fesi adik2 dan demi parent adik sekalian…..selmat dunia dn akhirat…


  139. kak anne!!!
    ni umbrella!!
    igt lg x kt sy??
    hehe~

  140. Nur Effy Says:

    Salam keamanan…
    Effy x rse hamba ciptaan allah 2 ahli k.o.c….
    rsenyer org laen kowt…
    sbb lgu nie mmg org taw kan…

    kpd kak anne,blk dr sabah 2 x de pape ke bli 4 kmi ke?
    hehe…gurau …jer


  141. wahh!
    kak anne gi sabah kew??
    xgtau dowh!!
    spe hamba ciptaan allah 2 effy?

  142. Nur Effy Says:

    ntah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  143. ???
    asal da xde spe2 nk komenn??

  144. kello2 Says:

    2 la psl…

  145. Nur Effy Says:

    aku org yg s’tiasa komen….
    hehe…

  146. panda Says:

    aq pon ade komen gak…


  147. da xde spe2 nk komen2??
    plek3..

  148. kello2 Says:

    tiru ayat aq lak ye ko ella….

  149. kak anne Says:

    salam sayang untuk adik2 akak sekalian….
    maaf akak baru bukak blog nie…
    adik2,akak harp adik2 chat ea..akak sentiasa ingat kat kowang semua…
    ella,effy,kamal,ira,syaza,izzati,effy,mei, dan adik2 yangh lain…akak da lupa saper…kim salam kat chew..
    adik2,jgn pk tentg benda yang bukan2,adik2 masih kecil lagi..blaja dulu ea cyg..


  150. ella cyg smue akak2 ngn abg2 fc. smoga kte dpt berjumpe lg! =)

  151. kamal Says:

    kak n n kak hani,
    abah jemput dtg rumah kamal,bila kak n ngan kak hani sng balik malam pun x pe.kalau nak dtg rumah kamal call dulu kamal-017 6433 430.OK DA DA DA,MUAHHHHHHHHH

  152. Nur Effy Says:

    hai,effy dah lme x komen….
    esk nk upsr..
    rse takut ler pulak…
    2 all fc,doakan kmi dlm upsr 3 hr ni yek….

  153. Nur Effy Says:

    Fuh…
    1 bln x komen…
    anyway dh abis upsr n psra
    lega……
    indu kt umer fc….

  154. kak tiq Says:

    salam

    to adk effy
    alhmdullh dah hbs semuanya…tp ingat jgn terlalu leka tau…berbakti pada keluarga tau…
    kami pun ridu adk gak

  155. faci baru Says:

    salam….emmm
    lama x dgr citer semua…
    adik2 skull nie…semua best2…
    cayang sgt2

  156. warga sks27(2) Says:

    salam..
    atas sokongan para fc
    sekolah kami berjaya
    mendapat 21 org 5A dan 11 orang 4A

  157. tekalah Says:

    oit oit!
    windu kat feci feci sume.

    arap bole jmp agi!
    XDD

    bubbye!

  158. faci baru Says:

    salam..
    sebenarnya,atas sokongan pihak pentadbir sekolah ini yg berjaya memartabatkan kejayaan ini..dan satu,sebb kami tahu yang adik2 s.27(2) mampu untuk berjaya…tahniah…skull ni paling best.byk kenangn pahit manis bersama..
    salam sayang..Kak honey..

  159. balqis Says:

    hyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  160. siti hajar Says:

    hai kak dan abg


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: