SK Taman Nirwana

Program : Motivasi Insan Dinamik [MIND-A]
Anjuran : SK Taman Nirwana, Ampang
Tempat : SK Taman Nirwana, Ampang
Peserta : Murid-murid Tahun 6
Tarikh : 7 Februari 2009

sktn1  sktn2  sktn3

sktn4  sktn5  sktn6

sktn7  sktn8  sktn9

Explore posts in the same categories: 1000 Kenangan

60 Comments on “SK Taman Nirwana”

  1. Brother Chik Says:

    Buat warga SK Tmn Nirwana, ASA Explore akan buat comeback. Harap sekolah percepatkan tarikh. Hehehe…

    Fasi2 xsabar menunggu

  2. haziq Says:

    bro hamzah datang la lagi ni saya haziq

  3. haziq Says:

    lain kali buat la lama2 sikit


  4. bila kak fikah & brader sham & gang nak datang lagi…. pat skit. minggu depan ada ujian OTI 1
    doa2 la dapat pas semua


  5. feymes la siapa yg masuk gambar… he he he


  6. camne nak tengok gambar tu kasi besar ek?

  7. nas Says:

    apa khabar semua brother-brother.bila-bila buat program motivasi kat sk taman nirwana.tau….

  8. aifa Says:

    rindu rindu rindu rindu rindu rindu…..adik adik……

  9. hana Says:

    nape siket sngt gmbr eeekkk???????????

  10. hana Says:

    wa!!! famous nye aq dpt msuk gambar

    hehehehehehehe……………..

  11. 6 cekal Says:

    wah femesnye gmbr aku pon ade!!!!!!!!!!

    yuhoooooooooooo!!!!!

  12. syafiqah othman Says:

    knp gmbr skit sngt !!!
    ble bro and the gang nk dtg lgi

  13. farahana Says:

    bile faci-faci nak datang lagi?saya rindu kat kak `ANA`…..

  14. alia suraya Says:

    bile abg2 n akak2 fasi nak dtg blk?rindu la..terutama kt kak f ngan bro sham..doakn kitorg berjaya dlm ULBS OTI 1 k..assalamualaikum..

  15. alia suraya Says:

    tq utk asa explore

  16. aku Says:

    gambar aku x ada

  17. aku Says:

    GAMBAR NAPE SIKIT

  18. aku Says:

    bila nak datang lagi

  19. aku Says:

    cikgu ANUAR ckp hujung bulan 3 ni ada kem

  20. aku Says:

    oi HANA apal banyak sangat ko nak comment

  21. bad Says:

    apa khabar abg2 fesi semua

  22. bad Says:

    nape sikit sgt gambar

  23. anak buah bro has Says:

    bila abg HAS nak dtg lagi

  24. alia suraya Says:

    btol ke cg anuar ckp bln 3 ni ade kem????bile ek??
    hrp2 asa explore la yg dtg…amin…tp nape gmbr ckit sgt ek??

  25. nurin Says:

    rindu la…

  26. nurul hafizah Says:

    assalamualaikum,apa khabar bro Sham.bila nak buat asa explore kat sekolah kita orang lagi??? lain kali buat lama sikit… akhir tahun nanti buat la lagi tau…

  27. faris nizam Says:

    aslm……mulaikm,apa khabar bro sham.boleh kirim salam dkt bro amar,bajau dan sham.ckp kt drg saya faris rindu dorang. sye nkt minta tq kt bro sham sudi wat prgm kat sekolah dan kt ‘kem rimba ria suara hutan hulu langat.bila nak wat program lagi.

  28. faris nizam Says:

    saya harap bro sham dpt miliki kereta yg abg idamkan.

  29. faris nizam Says:

    tq sgt-sgt bro sham.

  30. faris nizam Says:

    bila saye besar nanti saya nak masuk team asa explore. boleh tak!.

  31. faris nizam Says:

    kita orang dah mula solat duha.

  32. Kak Ana Says:

    assalamualaikum…
    kpd adik2 akak ms progrm shari d sek tmn nirwana dulu..
    akak minta maaf sbb x join program korg dkt kem rimba ria ari2..
    sbb ms2 ada 2program serentak d sn.
    akak join program yg lg 1..
    pe2 pun akak happy sbb korang still ingat n tegur akak bila tserempak dkt sn..

    dgr kt de exam minggu dpn ye?
    all the best…
    Semoga Dpermudahkan segalanya…
    Amin…

  33. nurul hafizah Says:

    tq untuk asa explore buat kali ini…… saya rindu sangat kat kak fiqah n kak tiq… semoga kak n bro yang lain sihat semoga ALLAH panjang kan umur kak n bro semua…..

  34. kak tiq Says:

    salam semua warga asa…

    maaflah klau ana selalu bg komen…maklumlah tengah cuti…
    pd adk nurul hafizah…
    -tq for your coment..
    -akak pun rindu gak..xkn x terubat lagi rindu utk program lepas..adk n the geng memang best tp tmbh best jika adk2 melakukan setiap perkara bermula dari hati n niat yg betul…
    -akak2 fc n abg2 fc akan sentiasa ingat n rindu pd adk n yg lain…

    oklah adk sampai sii je…moga kita berjumpa lagi…bye2 n salamunsalam

  35. alea nurina akhbar Says:

    brother sham bile nak dtng sktn lagi???


  36. saye miss gile kat kak fesi n abng fesi first skli kat kak hani….I hope you all can go my school again…..I MISS YOU ALL….


  37. saye pon miss kat kak tik..saye & friend doa utk brother sham,kak fesi & abng fesi sehat selalu,pnjng umor &always happy….good bye harap dapat jumpe lagi..

  38. brother has Says:

    salam..
    to anak buah bro has..
    apa khbr..
    boleh bro has tahu anak buah bro has ni saper nama..
    anyway to all ank buah bro has.. abg has minta maaf coz tak dpt bersama adik2 masa prgrm minggu lepas.. abg join prgm sekolah menengah masa tu.. atleast kita still leh jumpa kat kem rimba ria kan.. bg yg x pergi tu, insyaAllah klu ader rezeki abg akn melawat adik2 kat sekolah.. minggu depan dah start exam kan.. ALL THE BEST! mudah2an adik2 dipermudahkan menjawab exam dan lulus cemerlang..Amin.. I’M THE BEST! WE’RE THE BEST! caiyuk..caiyuk..

  39. kak tiq Says:

    salam pd adk2 sk tmn nirwana

    pe khbr semua..hope kesihatan adk terjaga utk menghadapi peperiksaan x lama lagi..
    xde pe yg akak nk ucap selain buat yang terbaik selagi mampu lakukan yang terbaik dalam hidup terutama peperiksaan adk yang akan datang nie..good luck k…
    salam perjuangan dr kak tiq…

  40. nurul hafizah Says:

    kak tiq datang la kat sk kitaorang.. hafizah rindu sangat kat kak tiq… kalau bleh kak hantar la msj kat email hafizah.. please!!! hafizah rindu sangat- sangat kat kak tiq… hafizah ingat lagi macam mana tepuk-tepuk baik punya.. hafizah ajar adik hafizah apa yang kak fc and bro fc….

  41. nurul hafizah Says:

    semoga Allah panjang kan umur kak fc dan abg fc semuanya… moga dapat jumpa lagi di hari yang lain….

  42. cikgu anuar Says:

    assalamualaikum..kpd faci2 dan anak murid gue..oo banyak juga dapat respon yek..bagus la..insyaAllah akan datang akan ada Malam Muhasabah..bro Sham mesti dtg punya..yg.. lain aktiviti sedang dalam perancangan..bro sham kalau ader cadangan boleh suggest kat saye..saye ok je..apa hal pun saya and team 6 respect kat semua yang terlibat kat kem suara rimba ria tempohari..sori lambat bagi penutup..tgh mandi sungai…hahahahaha..thanks a lot bro sham..errr wish?

  43. farahana Says:

    askum kepade warga asa explore.saya rindu kat korang sume. hrp-hrp dpt jumpe korang sume lagi, lagi-lagi yg paling rindu dkt kak ana…..hrp-hrp dpt buat lagi program dgn sk taman nirwana

  44. putra nik zulkarnain Says:

    hi abg dn kak fc semua saya rindu kat kat kamu semua.. maaf kerana saya tlambat menghantar email. bro sham!! kalau boleh buat la lagi camping asa explorer tahun depan…. saya berharap cmaping pada tahun depan lagi mencabar!!! abg awi, saya rindu sgt kt abg awi..saya harap2, camping tahun depan abg awi mesti ade…

  45. nurul hafizah Says:

    hi abg n kak fc hafizah rindu sangat_sangat kat akak n abg fc saya. saya harap kita akan dipertemu kan oleh ALLAH sekali lagi… INSYAALLAH…….


  46. ello kak Impiyaz,kak tiq dan brother syam.Tq ya jagakan saya.Bimbing saya beri semangat waktu nak nightwork.Alhamdulullah tiada apa-apa yg berlaku ke atas kami semua.

  47. kak tiq Says:

    salamunsalam to all adk2 fc tmn. nirwana…

    pe khbr semua…pd adk2 fc akak doakan yang terbaik untuk adk2…lakukan segalanya yang terbaik selagi kita boleh lakukan yang terbaik k….yakin pada diri sendiri n tawakal kepada NYA….moga diri adk2 sucsess selalu….

  48. laili Says:

    a’kum,kak tiq…..cm ne nk tgk gmbr kt kem sg congkak pd 9 jun hingga 11 jun…

  49. laili Says:

    a’kum,rndu kt kak tiq & kak long…ble la dpt jmpe lg….

  50. ibrahim (6 CEKAL Says:

    salam…brother sham bele nk program lgi rindu nye kt semue abg fasi. kau ble krim slam smua abg fASI (i’AM THE BEST)

  51. nurul hafizah Says:

    saya rindu sangat kat kak tiq.

  52. lokman 6 inspirasi Says:

    a’kum semua rindu arh . sekolah taman nirwana

    SaNGaT BeRjAsA …RINDU semua abg (i’am the best

  53. NURAIN Says:

    Assalamulaikum, wah3 bestnye chatting2 nih…Tak ajak join ker???
    From: Lonely Alien~

  54. shu(6 cekal 08) Says:

    salam…rindu r dgn skolar nie…rindu semua cikgu2 kat sktn nie..

  55. kak tiq Says:

    salam
    utk semua

    to adk hafizah
    salam kerinduan dr akak utk adk
    maaf lama menyepi dr adk
    akak agk sbk skit
    lau bc comen ni tlg tinggalkn adknye email or no phone..
    nk jemput adk ke hr pntg akak…

  56. ridzman 6 iltizam Says:

    hai cikgu,kitaorang rindu kt cikgu mcam nk ulang balik skola kt sktn

  57. qila.. Says:

    lain kali,dtglah lagi yee…

  58. dieyana 6 a Says:

    eerrmm nanti buatlah kem cam tahun lepas hehhe ada jugak yg nak diikat kat pokok mase tuu !!!!

  59. nadirah Says:

    saye ucapkan ribuan terimas kepada cikgu 2 yg saye kasihi tapi x pandai pandai juga hish…..

  60. nadirah Says:

    bye everybody


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: