FASSTrain 2009?

Salam sejahtera buat semua!

Perhatian kepada semua fasilitator ASA Explore yang senior dan jenior..juga kepada bakal-bakal fasilitator..Anda dijemput untuk hadir ke program FASSTrain [Facilitator Skill Training] yang dianjurkan bersama dengan WAMY [World Assembly Muslim Youth]. Info lanjut:

Program : FASSTrain 2009
Tarikh : 24 dan 25 Januari 2009
Tempat : REBUTIA Camp, Alang Sedayu Gombak
Penyertaan : PERCUMA! terhad untuk 40 orang sahaja

Jika ada kelapangan dan berminat, sila hubungi brother sham atau brother Fit untuk pendaftaran nama dengan kadar segera. Program ini dijalankan sepenuhnya secara IN HOUSE [seminar]. Mulakan tahun baru ini dengan semangat baru untuk memastikan diri kita sentiasa bersiap sedia dengan segala kemahiran yang ada untuk menjadi yang terbaik..Tingkatkan SKILL fasilitator kita dengan menyertai kem ini. Lakukan perubahan, demi masa hadapan! …..

FASSTrain 2009 menanti kehadiran anda semua!

Explore posts in the same categories: Info Terkini

5 Comments on “FASSTrain 2009?”

  1. Bro Anice Says:

    Emmm….bagus ni.rasa mcm nak join jer.
    to bro Sham…
    nak daftar nama boleh???tapi bukan sbg peserta.Sbg penceramah jerr.Huhuhuhu..

    – x layak pun nak digelar sbg penceramah.lain lah kalau bro sham. Mana bole lawan big boss kita kan.Dah la macho,hensem pulak tu(dalam hati,bodek bro sham sikit.nak suruh dia dtg penang lg).hihihi.

  2. Bro Wan Says:

    Assalamualaikum..bro sham..ni 1st time saya bg comment ni..hehe..bila bro sham nk upload gambar Fasstrain ni?
    mmg best n enjoy sgt jd fasi..lgpn dpt timba ilmu yg berguna sebelum bergelar cikgu nnt..semoga apa ilmu yg disampaikan bro sham di halalkan la ek..hehehe..klu da pa2 kem lg, jemput la km warga IB ni utk join tau..k, selamat maju jaya Bro Sham!

  3. syasya Says:

    assalamualaikum bro sham…
    ble bro sham nak upload gambar bebudak sra integrasi salak tinggi….kami semue dah xsbr nak tgk…hehehehe

  4. Iezz Says:

    huhu…ruginya x join…
    nak wat camne…takda rezki…aritu nak join tak jadik…
    la ni tak dapat join plak…huhu

  5. kak anne Says:

    alllaaaaaaaaa….asyik2 x bole join..
    ana ada food exhibition thats day…pada sesiapa nak cuba new product ana and others you are invite to UiTM sham alam..anda dijemput hadir beramai-ramai bagi memeriahkan lagi…………hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: