Program Jan-Feb 2009

Salam kepada semua pengunjung blog kecil ini. Moga sentiasa ceria dan bersemangat! Prorgam ASA Explore setakat bulan Januari dan Februari 2009, yang dah confirm, seperti berikut:

8 Jan : SMI Hira Shah Alam [9am-12.30pm]

20 Jan : SK Puchong Indah [Talk for 5] [8am-10amm]

21 Jan : SK Puchong Jaya 2 [MIND-A] [8am-1pm]

22 Jan : Sk Puchong Indah [Talk for 4] [2pm-4pm]

23 Jan : SK Seksyen 1 Bandar Kinrara [Talk for 5,6] [8am-10am]

24 dan 25 Jan : FASSTrain 09, REBUTIA Camp, Gombak

14 dan 15 Feb : SK Seksyen 1 Bandar Kinrara [MIND-A]

20, 21 dan 22 Feb : SK Assunta 1, PJ [YOULEAD] di KRRSH

28 dan 1 Mac : SK Seksyen 7, BBB [RINDU]

Explore posts in the same categories: Info Terkini

5 Comments on “Program Jan-Feb 2009”

  1. Bro Anice Says:

    emmm,,,dah lama tunggu big boss update blog ni.alhmdulillah,akhirnya dpt jugak tengok jadual program ASA.Kesian boss,sibuk sgt.mungkin ada perkara yg lebih penting utk diselesaikan.apa pun, moga suksess slalu. kepada fc2 yg berkelapangan, ringan2kanlah diri utk bantu bro Sham yek.

    Salam ingatan utk semua…
    Bro Anice, Penang.

  2. brothersham Says:

    salam..thanx bro anice..org pertama ukt thn 2009 ni yg bg komen..huhu
    doakan moga segala diprmudahkn..

    thanx bro memel..atas design header blog yg baru..nice work..!! huhu

  3. auladbestari Says:

    salam..
    alhamdulillah.. ASA explore sentiasa padat dgn program..
    murah rezeki brother sham..
    betul kata bro anice..
    lama jugak bro sham tak update blog..
    lama dah tak tgk perkembangan ASA..
    mmm.. nak nak join program ASA boleh ker..
    lama dah tak jadi fasi..
    kena belajar dari fasi2 baru klu join prgrm..
    itu pun klu boss sudi bg join..

  4. d Says:

    slm bro sham……
    sy ne bro d….
    nk tanya paal program 28 feb n 1 mac ne kt sk. seksyen 7, bbb…
    da kekosongan fasi x…
    klu da ksong, da 7 owg fasi nk join

  5. iena_um86 Says:

    salam..rasa mcm nak join la at the end of this feb punya program..tapi dah full yek?ermm..takpe la..next time kalau ada free mention me ok..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: