XPOSURE Camp 2008

Salam..ASA Explore akan mengadakan XPOSURE Camp [Kem Cuti Sekolah] pada 21-23 November 2008 di Kem Rimba Ria Suara Hutan, Hulu Langat, berminat sila hubungi kami or hntr email kosong di br_sham@yahoo.com utk dptkan pamplet n info prgrm, tq

Explore posts in the same categories: Info Terkini

14 Comments on “XPOSURE Camp 2008”

  1. fiqa Says:

    wah berminatnyaaaaaaa.nak gak join….hehehehehhe

  2. mambang SK Sungai Ara Says:

    abg.. kem nie bole disertai oleh sesiapa ker..?

  3. Bro Syahmi Says:

    salam,bleh tau x ni kem jenis mcm mana??mcm summer camp ke??

  4. al-razy Says:

    bosss…..maw pamplet lorh……br senang iklan…

  5. kak ain Says:

    menariknya…boleh join x??

  6. Bro Zoul Says:

    Marila join kem Xposure nih….bessst….lain dr yg lain….ajak le kekawan, sedara,pakcik,makcik….sedara belah wan ongah….kekeke

  7. mambang SK Sungai Ara Says:

    waaaa, mmg nak join..
    tpi lepas tengok kat ner dgn brp harga dia..
    umph, x yah arh…
    sbb bulan 11 nnt nak ikut lawatan ke melaka dah..
    150 ringgit gak..
    adoiii

  8. Kak Tie Says:

    Salam kepada semua..
    antara lawatan dan kem motivasi, mana lebih baik?
    rasanya,pendapat kak tie la, lebih baik kita perkembangkan motivasi dalaman dalam diri kita, supaya kelak kita akan rajin belajar, tak malas2 studi dan berjaya dalam pelajaran.. Penting untuk kita motivasikan diri dahulu, baru bersemangat dan berkeyakinan dalam meneruskan kehidupan yang ada..
    Apapun, good luck untuk semua..

    “tiada pertimbangan yang lebih penting melainkan pertimbangan yang dibuat ke atas diri sendiri”..renung-renungkanlah..

  9. brother has Says:

    aihh.. lain macam jer komen bro zoul tu..
    makan dalam bunyi nyer…
    hehehe….

  10. Sharlina Says:

    Assalamualaikum..
    Ermmm.
    kem ni…
    bulan brape start?
    :))
    and2, selama brape hari?
    (1st time)

  11. brother sham Says:

    brother sham menjawab……

    [mambang] kem ni bole diserta oleh sesiapa sahaja yag berminat, tetapi mestilah berumur antara 11-15 tahun
    [syahmi] kem ni mcm summer camp, kem ni khusus untuk cuti sekolah, sebarkan…
    [kak ain] bole je join..jadi fasilitator ler..
    [sharlina] kem ni akan ‘xpose’ pd 21-23 November 2008..selama 3 hari 2 malam..jemput la untuk join…

  12. Kak Di Says:

    InsyaAllah….NISA Shah Alam akan hantar peserta seramai 40 orang…kami hantar dengan fasi2 sekali…4 org…boleh?

  13. brothersham Says:

    to kak die..bole x da hal, nak hntr satu shah alam tu pun bole jer

  14. brother mie Says:

    asalamualaikum..kepada semua adik2,marilah kita sertai program xposure camp nie,macam2 ada,yang paling best sekali,pengalman yang tak boleh di lupakan……..tepuk,tepuk…xposure…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: