Gathering 2 in mEMoriEs!

Salam..pertamanya, nak ucapkn terima kasih x terhingga kpd smua fasi2 yg hadir pd gathering ASA pd kali ini di Wetland..kehadiran anda memberikan semangat kepada pihak ASA untuk trus bergerak dgn lebih aktif…time kasih juge kpd fasi2 senior yg sudi hadir wlupun sekejap..time kasih kerana menjayakan gathering kali ini, especially..to bro haz n bro zoul as a chef yg menyediakn makanan, to bro fit n fahmi yg menghubungi fasi2, to bro fizan as a logistic crew…to bro zack yg sudi hadir dr jauh…to kak feqah n kak azie yg hadir wlupun sebentar cume…thanx a lot for all (x dpt nak sbut smua name)…jumpe di gathering ASA ke III di Bukit Merah Lake Town, insyaallah..coming soon 2009!

     

   

   

   

   

Explore posts in the same categories: 1000 Kenangan

14 Comments on “Gathering 2 in mEMoriEs!”

  1. bro anice Says:

    salam utk semua…

    cayalah!!!nmpak mcm best jer..jelesnye tak leh ikut…
    anyway,tahniah kat big boss sifu bro sham sbb berjaya juga mengadakan gathering kali ni.bukan senang nak kumpul semua fasi Asa mcm ni kan.

    to bro sham…
    -mana lg best,main boling kat alamanda ke atau kat bukit jambul yg kita main aritu??hehehe..
    -taun depan buatlah gathering di kebun durian kat balik pulau penang pulak.ana sponsor durian.pastu kita buat game main boling pakai buah durian&sape paling banyak dapat mkn durian……kuikuikuikui…

  2. Kak Tie Says:

    Salam..
    kenangan yang paling manis dan mencuit hati..kerana dapat berkumpul dengan fasi-fasi lama yang telah banyak menabur jasa dalam ASA khususnya..
    terima kasih kepada semua kerana kerjasama dan betpa beertinya tautan kasih dan ukhuwah antara kita…
    Abadikan dalam kenangan kita bersama…
    Segala kisah suka dan duka, manis dan indah bersama..
    Sejarah ini biarlah menjadi memori yang takkan luput di telan zaman…
    terima kasih kepada semua..
    semoga jumpa lagi…wsm..

  3. brotherzoul Says:

    Assalamualaikum semua!! Thanks a lot to all ASA members and supporters for making the gatheering as the most unforgetable moment in my life! Bro Has…amacam? my first comment in this blog..hihi🙂 Di kesempatan ini sy ingin mgucapkn slmt menunaikan ibadah puasa kepada semua muslimin & muslimat sama ada dlm ASA ataupun di luar sana…Marhaban Ya Ramadhan!!! Hayatilah inspirasi ramadhan ini : JIKA seluruh UMUR adlh DOSA maka TAQWA & TAUBAT lah ubatnya, jika seluruh harta adalah RACUN maka ZAKAT lah penawarnya,dan jika seluruh bulan adlh NODA maka RAMADHAN lah pemutihnya…..mudah-mudahan ramadhan kali ini lebih baik drpd sebelumnya.,,wslm.

  4. Bro Syahmi Says:

    Salam…
    syukran utk abg sham coz wat gathering kali ke-2…best sgt2 dpt kumpul ramai2..ada fasi lama& baru…mmg dpt rasa ukhwah sesama fasi dlm ASA ni..hmm,kalu bleh pasni ajak la sume fasi2 lama…rmi yg xde ari 2..btw,moga ASA trus maju…chayok2…..

  5. bro anice Says:

    insafnya baca tazkirah dr bro zoul.akhirnya bro zoul dah kembali ke pangkal jalan.hehehehehe….

  6. kak emma Says:

    Salam, sronoknyee tgk gathering kali niii… sowi la boz, ana xdpt hadir krn sbab yg xdpt dielakkan.. Alhamdulillahh, semoga dgn prjumpaan kali ni dapat mghilangkan windu sambil dpt bertukar pndapat n buahn fikiran seterusnya meningkatkan lg produktiviti masing2 khususnya buat ASA.. Smoga trus bjaya!! utuk kak.D, kak.feqah, tie serta angkatan2 yg seangkatan yg lama dh xjumpa.. windu sgt kt korang!! pape pun, jga dri n jga solat, pasti smua akan trepelihara.. InsyALLAH..
    lg1, nk umumkan walimah ana pada hr Ahad (23/11/2008). so harap sgt jasa baik dapat emailkn or sms alamat kt email ana.
    email= em_a_ow@yahoo.com or 0127383275 or 0137727006
    sape yg lapang, jemputlah dtg ye??? lpas dyg umah abg.zoul, dtg umah emma pulak k??.. ok..
    akhir sekali, Chaiyokk ASA..truskan perjuangan.. ALL FOR UMMAH!!! Salam.

  7. ihsani85 Says:

    salam untuk semua..

    -rasa mcam baru lagi je gathering hari tue,padahal ari ni dah cukup sebulan ia berlalu..
    tapi semua kenangan sepanjang gathering susah nak dilupakan..huhu

    to bro sham..
    – tahniah, cz dapat juga abg wat gathering yang dah lama dirancang selain dapat menyatukan ukhuwah untuk semua warga asa.. kak long arap ukhuwah yang terjalin kekal sampai bila2..
    – papepun tahniah gak untuk fit n mie cz sentiasa menjadi penyokong untuk big bos kita..

    to kak tie..
    -akak, kak long nak ucap tima kasih coz banyak bagi nasihat n dorongan untuk kak long teruskan hidup kat bumi ALLAH ni..
    -segala jasa akak sampai mati pun k.long x kan lupakan..
    -agak-agak bila la kita dapat jumpe macam dulu..rindu lak rasanya..
    -apapun kak long sentiasa doakan akak happy n sucsess selalu..

    to bro has..
    – x sangka leh kenal ngan bro cz selalu dengar cite abg drpd kak tie je..huhu

    untuk akhirnya..
    KAK LONG nak minta maaf kepada semua warga ASA yang pernah menjadi fasi bersama ataupun tidak..sekiranya segala kata2 yang dikeluarkan ada yang menguris hati ssesape..terutama pada big bos la..

    kak long juga nak ucap SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN….

  8. Bro 5zan Says:

    Salam ust…….tahun ni xde salam perantauan ke he5..
    ana memang seronok betul ngan asa explore

  9. Bro 5zan Says:

    Salam…ana bersyukur dapat berkenalan dgn ahli2 asa, terutama ustaz samrie….banyak kenangan yang tidak dpt dilupakan…malam sebelum gathering 2 trkejut gak…perlantikan exco logistic tba2 he5…ust…ust he5..but i`am happy with ust n asa explore…..dengar jadi pengapit bro zoul, betul ke?…biasanya jadi pengapit, x malh 2….jgn mare….

  10. salbiah Says:

    salam…
    d’sini ign sy b’tnya bgaimana utk m’mhon m’jd FC Sukarela??
    krna sy t’ingin sgt m’jadi s’org FC sukarela insya allah…

  11. brothersham Says:

    salam…to salbiah or sape2 yg diluar sane berminat ingin menjadi tenaga fasilitator ASA Explore bole menghubungi brother sham di br_sham@yahoo.com, tq

  12. kak wawa Says:

    salam ukhwah utk semua warga ASA.

    selamat hari raya di ucpkan.semoga ALLAH sentiasa merahmati kita semua…

    terasa begitu cepat masa berlalu…pejam celik pejam celik,dah masuk bulan Oktober.Tinggal hampir dua bulan lgi kita akan memasuki tahun baru dan meninggalkan segala kenangan dalam tahun 2008.

    saya sendiri rasa seperti baru saje menjadi ahli ASA…dan dalam sekelip mata meninggalkannya…..rasa rindu utk menjadi fc masih lagi kuat di hati…tetapi masa dan keadaan tidak mengizinkan….walauapapun….saya sentiasa doakan yang terbaik utk sahabat semua…

    akhir kata,salam rindu utk semua warga ASA dan semua peserta ASA.maaf andaikata ada msg atau call yg tak terjawab..semoga semua dirahmati oleh ALLAH S.WT….

    SELAMAT BERJUANG UNTUK CAPAI REDHA ILAHI!!!!

  13. Kak Tie Says:

    Salam kepada Semua..

    Kepada fasi-fasi asa yang dirindui,adik-adik serta para sahabat..

    Semoga ceria dalam meniti hari muka.
    Well, nak ucapkan selamat datang kepada “Bro Fendi” kerana akhirnya sudi hadir masa gathering dan jemput ana join program di PSN.Semoga semangat abang takkan luntur di telan usia,dont give up!!!
    tak sangka yea rupa2nya dalam diam ASA memiliki insan seni seperti abang fendi..Semoga bakat yang ada akan tercurah ke tempat yang sepatutnya..

    K,take care semua..wsm..

  14. brader H Says:

    salam ukhwah semua… lewat melewati batas-batas waktu… lama tak mampir ke laman ini… ramai sungguh yg beri komentar… kenangan gather hari tu.. memang tak mampu sy lupakan… dengan bawa jorannya… baling umpan roti sandwich pastu tukar pd buah mas melon… huhu… lama dah takdapat join pgram.. akan dtg pun byk tak dapat… asbabnya baru je konfem ngan pegawai Kem 515 Jln ampang nak join Latihan Tahunan Nov nanti… rindunyer nak join pgrm.. tak lama lg dah nak final exam… sama2 doakan sy betemu jodoh ye… eh ehem ke situ pulaknyer… kpd bro Sham and friend… sori tak dpt pegi beraya tempohari.. lain kali jgn putus asa nak ajak lagi ye🙂 last but not least… selamat menjalankan tugas anda sahabat2 sekalian sama ada sbg fasi mahupun motivator ataupun sekdar menonton dgn mata😛 sekianjumpa lg di lain rancangan…
    .. salam …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: