Gathering ASAVILLE II

Salam..ape kabar smua? moga sentiasa ceria n bersemangat menlaksanakan tugas n kewajipan harian..Untuk pengetahuan kepada smua fasilitator yang pernah bersama2 team ASA Explore bermula tahun 2004 hingga 2008, sukacitanya dijemput ke Gathering ASAVILLE kali ke 2..

Tarikh  : 24 Ogos 2008 [9am – 10pm]
Tempat : Taman Wetland Putrajaya dan Alamanda Mall Putrajaya

Apa yang ada untuk gathering kali ni?
 + Ade program Talk Show
 + Makan2 (bakar2 n steamboat) Insyaallah
 + Main2 [ade games skit n pertandingan bowling di Alamanda]
 + Memperkenalkan baju T-Shirt ASA Explore yang baru 
 + Dapat button badge khusus untuk fasilitator ASA yang datang [free jerk]
 + Dapat merapatkan ukhuwwah antara kita
 + Mengetahui projek2 ASA yang baru untuk tahun 2009 [peluang bisnes]

Ok, kita jumpa di Gathering ASA Explore, di WETLAND! hehehehehe

Explore posts in the same categories: Info Terkini

10 Comments on “Gathering ASAVILLE II”

  1. Kak Di Says:

    Salam rahmat kepada semua…

    Bila baca tajuk, best lah jugak..nak join…
    Bila baca detail..especially the date…rasa macam x best plak…

    K.Di tak dapat dtg…24 hb Ogos tu walimah salah seorang fasi ASA yang cukup dikenali dan popular dikalangan adik2 (hehehe ngampu nih)…

    Sape tak kenal…kak wawa / wahida… Walimah dia buat kat Muar Johor…& memandangkan
    k.wawa ni kahwin dengan sepupu kak Di…maka x dptlah Kak Di nak datang gathering tu…

    Mungkin x de jodoh ye nk jumpe fasi2 yang lain… (maksudnyer fasi2 yang kenal kak wawa gi walimah dia di Kelantan ke?)

    Anyway, terima kasih jemput… Kak Di doakan semua have fun and get interesting & sweet memory from the gathering….

    Bro Has confirm org pertama yang register kan?

    to Bro Sham: Be Proaktif…do not reaktif. What ever come into our life…just remember : people around us is an asset to us to be a better person!

    lastly, nak buat ucapan (hehehe): Pertama tahniah kepada orang kuat gathering (whoever he/she is)…Fit, Fahmi…Tie etc…keep up the good work…

  2. bro fit Says:

    salam…
    x sabo plak nk tggu gathering nie…
    kpd smua fasi2 nnt kan mase yg d tggu2kan selama nie…
    pastinye kami d phak ASA akan memberi kan kenangan teridah
    pd smua fasi2….
    kite smua ibarat sebuah kluarga yg besar…btol tak?
    hehehehehe…
    ok la…kte jmpe d sane………..WETLAND

  3. Kak Tie Says:

    Salam…

    To all fasi,
    adik2,
    kakak2,
    abang2 dan teman2 seperjuangan yang diingati dan disayangi….

    Actually, tarikh tu memang agak tak sesuai rasanya coz kak Tie pun ada urusan di Kelantan pada 23 hb tu. So,terpaksa balik malam ke K.L pada malam tu jugak. Rasa cam tak sempat sangat2..
    but i’ll try my best..masa betul2 mencemburui saya..aduhai..

    To bro Sham, Fit dan Mie….
    Thanx a lot coz sudi turun padang memeriahkan majlis konvo kak Tie kat UM…Tak sangka yea abg Sham sudi gak bagi hadiah..hehehe..
    Well, semua pengorbanan dan keikhlasan kalian untuk datang sangat2lah DIHARGAI selamanya….
    susah nak jumpa boss yang baik hati cam abg Sham,
    sanggup take a time datang hadiri konvo fasi dia..hehehe..
    takde niat nak mengampu .
    THE TRUTH!!!

    Fit dan Mie…
    Wallaupun kita bukan adik beradik yang Sah dari segi keturunan dan darah,
    i still anggap fit dan Mie sebagai adik.
    Jadi, hope tak terasa if sometimes kak Tie menegur kamu berdua,
    untuk kebaikan dan kejayaan adik2 kak Tie juga..
    Kak Tie doakan supaya kalian berdua akan berjaya mcm kak Tie @ lebih dari Kak Tie. Remember this!!
    Jangan Hampakan harapan kedua ibu bapamu…
    Belajarlah dari pengalaman dan kesilapan kita…

    To all fasi lama yang makin sepi dan sepi tanpa berita,
    terutamanya Army(thanx berkunjung ke blog kak Tie), Kak Fekah, Kak Azie, Kak Mai, Kak Azma,dan lain-lain yang tidak disebutkan namanya..Maaflah, penyakit lupa selalu menyerang sekarang..
    Almaklumlah dah tua…Huhu..
    hope ini merupakan waktu di mana kita boleh bertemu dan bersatu seperti dahulu..
    ASA membangun kerana anda semua,
    dan anda tidak boleh absent untuk pertemuan sepenting ini.
    Tiada pertemuan yang lebih indah melainkan pertemuan kerana ukhuwah persaudaraan kita..

    Dan hope kalian2 smua doakan ana untuk program minggu ni as moderator..
    Doakan semoga Kak Tie mampu memikul tugas dan amanah yang diberikan. Doakan semoga program berjaya dengan baiknya..wsm..

  4. bro anice Says:

    salam buat semua…

    akhirnya jd jugak gathering utk tahun ni.tahniah buat big boss&seluruh warga kerja asa yg bertungkus lumus utk merancang usaha murni ni.
    tapi…….
    sedis la sbb tak bole ikut.hu hu hu.teringin sgt sebenarnya nak join.nak jumpa ngn semua family asa+adik2 fasi yg belum dikenali…
    sbb tarikhnya tu dah ujung cuti.isnin dah sekolah.dah kena ngajar…so,tak dpt la..kalau ngajar area KL mungkin bole join sama.tp dok kat Penang ni,jauhla sikit.
    takde rezeki lg kali ni.
    apa pun,semoga apa yg dirancang akan berjln dgn lancar dan jayanya.Insya Allah.

    to bro FIT…
    kalau mkn tu,igt la abg kat sini sama yer…..ada lebih, pos mai pnng.hehehe

  5. Iezz Says:

    To Bro Sham : “Mohon ampun salah dan silap yang tidak disengajakan…al-maklum, manusia tak sunyi dari terbuat silap, yea…

  6. Iezz Says:

    Moga semuanya hepie sentiasa…Salam Mahabbah mawaddah warahmah…

  7. bro fit Says:

    to bro anice…
    kecian ngan abg ek x dpt join kali nie..huhuhu
    ala abg relaks la…cti je isnin 2..kate la emergency..hehehe
    klu abg ade time gthering t mct happy nye….bru nk fight bowling ngan abg n fasi2 laen…
    jom je la…erm if abg x dapat gak attend gthering jgn rsau t fit pos express kat abg n family..hehehe tggu je la ea t….salam

  8. bro has Says:

    salam..
    terima kasih banyak2 kat bro sham coz bersusah payah anjurkan gahtering ASA . hope fasi2 yg pernah terlibat dgn ASA dpt join sekali coz byk tenaga dan bajet yg bro sham keluarkan utk gahtering ini. bagilah sokongan..

    bagi yg tak dpt join atas sebab2 yg tak dielakkan insyaAllah next gahtering(kalau ada) kita akan berjumpa.. memang susah nak fix tarikh utk semua fasi dpt hadir. harap2 yg tak dpt hadir kerana tarikh x sesuai tidak berkecil hati.

    apa yg penting semua fasi ASA dpt memberi sokongan sekurang2nya sokongan moral utk menjayakan gathering ASA. Doa dan sokongan kalian sgt2 diharapkan. insyaAllah bro has akn dtg utk gahtering kali ini.

    to wawa..
    tahniah!! abg doakan wawa bahagia dan berkekalan hingga akhir hayat..
    maaf tak dpt hadir kenduri wawa..
    insyaAllah klu ader rezeki kita akn jumpa lagi..
    thanx coz byk bg sokongan kat ASA..

    to tie…
    tahniah coz dah jadi graduan..
    maaf tak dpt dtg konvo tie..
    insyaAllah kita jumpa masa gahtering nnt..

    to kak di n geng..
    thanx coz bg sokongan n teguran kat kitaorg..
    hope kita dpt sama2 membantu memperbaiki sesama kita yg byk kekurangan..

    to fit n fahmi..
    jgn lupa tlg bro sham ..

    n to all fasi ASA..
    jumpa masa gathering nnt..
    harap hubungan kita akan berkeklan sehingga akhir hayat..

  9. bro fit Says:

    salam….
    to bro has…
    abg.alhamdulillah fit,fmie n abg sham bru je reserve tmpat kat
    wetland…dari pandangan fit la ek..tmpat nie mmg best la kali nie…
    fit dapat rasakan kedamaian n ketenangan yang ada d situ..

    pada mula nya mcm nak cncel je wat kat wetland d sebabkan kos
    nya agak tnggi gak…tp alhamdulillah allah nak bantu kita kan….

    insyallah abg.fit n fmie sentiasa mnjadi tulang belakang abg sham
    lgpun memandangkan skg nie abg sham x bape sehat kan…huhuhu
    kesian plak fit tgk abg sham…
    abg pun cepat2 la datang bole kita discus about pgram t…k

    to kak wawa,
    TAHNIAH,cz x lame g akan begelar PUAN hehehe….
    n lg satu mintak maaf banyak2 cz x dapat hadir kenduri t…fit
    sentiasa mendoakan kebahagiaan tok kak wa…lepas kawen t jgn la lupe pada
    kteorg kat cnie…terutamanya group ASA…..salam

  10. kak wawa Says:

    salam…
    buat semua warga ASA, TERIMA KASIH krana sudi mendoakan…terima kasih di atas nilai persahabatan yg tak terhingga….semoga kita berjumpa lagi….

    to abg sham..
    terima kasih di atas segala tunjuk ajar..doakan sya semoga menjadi isteri yang solehah..kawin nanti jgn lupa jemput sya..

    to abg has,
    terima kasih kerana sudi menjd pendengar yg baik….tk thu bila lg blh jumpa abg has…terima kasih jgk kerana sudi tel sy masa pagi akad nikah…thanks a lot diatas nilai persahabtan yg tak terhingga…

    to tie…
    akak rindukan awak..terima kasih kerna sudi bersama sama dengan akak….kenangan jd fc bersama tak akan akak lupakan…semoga berbahagia dunia dan akhirat…

    dan utk semua warga ASA yang lain,
    terima ksih kerana sudi jd kwn yg baik…teruskan perjuangan sahabt semua….

    SELAMAT BERJUANG UTK CAPAI REDHA ILAHI…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: