SK Taman Universiti

Program : Redha Ilahi Neraca Dirimu [RINDU]
Anjuran : SK Taman Universiti, Seri Kembangan
Tempat : SK Taman Universiti, Seri Kembangan
Peserta : Murid-murid Muslim Tahun 6
Tarikh : 18, 19 dan 20 Julai 2008

   

   

   

   

Explore posts in the same categories: 1000 Kenangan

20 Comments on “SK Taman Universiti”


  1. ABG SAYA INGAT BUDAYA RINDU..
    1.SALAM
    2.SENYUM3
    3.SAYANGI TEMAN
    4.BERSIH DAN KEMAS
    5.TEPATI MASA
    6.KERJASAMA

  2. PuteriSKTU Says:

    windu giler kat abg2 and kakak2 fasi!!!!!

  3. khalifah Allah Says:

    salam ukhwah pada semua…pe khbar semua warga keluarga asa explore…..ku harapkan semuanya di dalam limpah kurnia yang maha Esa…tahniah dan syabas ku ucapkan kepada peneraju utama consultant asa explore kerana masih teguh berdiri untuk membimbing para pemuda pemudi yang bergelar pelajar…..semoga segala usaha yang digunakan memberi atau menjadi pembakar semangat semua keluarga asa explore untuk teruskan usaha meningkatkan prestasi yang ada….setakat ini saja yg sempat ku kongsi bersama…salam ukhwah dr ku utk semua…..sebagai renungan….dalamkegembiraan ada kesedihan dan dalam keseronokan ada hatiyang terluka dan berduka….


  4. RINDUNYA KAK T…
    NANTI ADA SOLAT HAJAT,AKAK DATANGLAH…
    NANTI RAJA BAGI TAU HARI BILA…
    AJAK SEMUA FASILITATOR YG DTG MASA ARI KEHMAH IBADAT…
    PLEASE WE ALL REALLY MISS U ALL…
    WE ALL CAN’T FORGOT OUR HAPPINESS WITH U ALLL….
    PLEASE…JANGAN HAMPAKAN PERMINTAAN KAMI…
    WE ALL LOVE U ALL…

  5. Iezz Says:

    Salam…aik?cepatnye gambar ni masuk…

  6. zaza Says:

    syabas…=)
    cuma pic yang muslimat 2 xsesuai di publish kan…kurang enak dong…xmanis..

  7. MUHD ADZFAR IMAN Says:

    Saya adalah salah seorang daripada peserta di SKTU pada 18,19dan20 Julai 2008.Ativiti yang dilakukan pada kem ibadah tersebut memeberikan banyak faedah dan kesedaran pada semua peserta2 pada kem tersebut.Aktiviti yang paling saya tidak dapat lupakan pada hari yang kedua apabila kami semua dikehendaki membuat “puzzle” yang disuruh oleh Br.Syam.kepala saya berasa amat pening untuk membuat “puzzle” tersebut.Antara fasilitator yang paling sporting yang saya paling suka sekali ialah Br.Am kerana dia adalah seorang yang baik hati dan sangat suka bergurau dengan saya,Saya juga ingin mengatakan kepada ASA EXPLORE adalah motivasi yang terbaik yang pernah saya sertai seumur hidup saya dan saya ingin mengatakan bahawa “ASA EXPLORE IS THE BEST BEST BEST!!!”.

  8. asaville Says:

    to ZAZA..gmbr muslimat mane yag tak sesuai dipublishkan? time kasih atas perhatian dan ingatan…klu x sesuai tlg inform yek, tq -br Sham

  9. zaza Says:

    gambar yg ramai2 tu…agak bersantai muslimat bergambar..

  10. farina Says:

    askum….
    saya rindu sgt2 kat sume abg ‘n’ akak fasi mse khemah ibdh hr 2…
    bile kite bleh jmpe lg??
    bro sham,please prtimbgkn prmintaan ina 2 eh??
    ina mntk niew pown mewakili kwn2 ina sblm kitowg UPSR…
    ina brhrp sgt bro sham dpt bncg ngan abg ‘n’ akak fasi mse jmpe kat gathering 2 nnti…
    n klu bro sham dh dpt prtmbgkn ‘n’ dh dpt jwpn samaada blh @ tak,bro sham jgn lpe msg ina taw…Wassalam…………

  11. nad'z Says:

    eyyy….rindunyer kat kak tie…..blewr owng hntr msg kat kaktie x blas plak….i realy realy miss her…kak tie klau ade masewr dtg r kat skolah kitorang….haritu abg hadi dah dtg dah….bla turn kak tie nk dtg skolah…….ny bdak sktu….MINTA MAAF KEPADA SEMUA
    SBB SAYE TERLEBIH KOMEN PSL KAK TIE…bro sham…..tlg kiri slam kat kak tie, kak maria…kak ain…dan kkk fc ngan abg fc ……assalamualaikum..

  12. Iezz Says:

    Salam alaik…
    Kami kakak fasi ngan abang2 fasi pun rindu kat adik2 semua…
    sampaikan salam kami kat semua, yea? jangan lupa segala pesanan dan
    azimat kami semasa di khemah ibadah dulu…Luv u all!!! Salam…

  13. nur ameera Says:

    ape khabar abg2 and kakak2 fasi?rindu kat kak maria,bile kite boleh jumpe lagi?plislah datang school kitorang for the second time.at least bagi semangat before upsr.eera tahu mesti ramailah lagi budak s.k.t.u nak jumpe semua abg2 and kakak2 fasi.harap request ni ditunaikan but i’m not forcing you.akhir kata,wassalam.

  14. Nur Haziqah..... Says:

    Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh kepada semua kakak-kakak dan abang-abang fasilitator termasuk Brother Sham yang telah hadir ke Sekolah Kebangsaan Taman Universiti pada 18,19,dan20Julai yang lalu….Terima kasih saya ucapkan buat semua kakak2 dan abang2 fasilitator kerana telah memberi banyak impak yang sungguh drastik terhadap saya dan rakan-rakan saya…..Kawan2 saya kirim salam buat semua kakak2 dan abang2 fasi….Kitaorang rindu sangat.Harap dapat bertemu di hari lain.Insyaallah…….Amin……ASA Explore memang best…..Betul kata Adzfar….[Kenangan sewaktu kita bersama tak akan ku lupakan hingga ke khir hayatku…..]Salam ingatanku buat semua yang berkaitan ketika Kem Rindu Sekolah Kebangsaan Taman Universiti………Terima kasih atas CD Rindu Kem tu……

  15. nad'z Says:

    assalamualaikum…….apa khabar…dirah minta sume c-hat……abg ngan kkk fasi dtglah skolah bgi smangat kt kitorang sbelum UPSR…….bla kitorang nyanyi lagu DOA PERPISAHAN….kitorang teringatkan kkk fc…..oklah…dirah pun dah nk gi tuisyen ny….abg 2 and kkk2 fc doa kan kitorang dlm UPSR eh….we school r the best right?????????CHAIYOK SKTU….bye…assalamualaikum..

  16. Nur Haziqah..... Says:

    Assalamualaikum…..Brother Sham,betul ke hari jumaat ni semua kakak2 dan abang2 fasi datang sekolah kitaorang?????Saya excited sangat bila ada orang cakap macam tu…..Yelah kan….Nak bagi kata2 semangat buat kami semua untuk UPSR nanti la katakan…Lagipun kitaorang rindu sangat kat kakak2 ngan abang2 fasi yang lain…..Saya ngan kawan2 yang lain teringat kat semua abang2 ngan kakak2 bila kitaorang nyanyi lagu DOA PERPISAHAN…Sedih sangat…..Brother Sham,kenapa Bro Sham datang pagi tadi?Nak comfirmkan pasal solat hajat tu ke?Doakan kitaorang tau untuk UPSR ni….Amin….Kirimkan salam saya kepada semua abang2 ngan kakak2 fasi tau Brother Sham……

  17. kak ain Says:

    salam….
    insyaALLAH kalau ada mse kak ain dtg SKTU…
    to group 9 ingat pesanan kak ain semase kem RINDU yg lalu….
    kpd adik2 SKTU selamat berjuang dlm UPSR awal bln9 ni ….
    ingat kakak n abg fasi dlm doamu….
    -GOOD LUCK-
    “LUV U ALL”

  18. kak tie Says:

    Salam..
    maaf kepada adik2 kerana tidak sempat balas semua mesej yang masuk..
    kak tie agak sibuk dengan program2 luar, dan kekangan masa dengan urusan keluarga yang agak padat..apapun, ingatan kak tie kepada semua tidak pernah padam, especially pada adik2 group kak tie seperti raja, nad dan lain2..hope semua sihat walafiat..so pe citer sekarang wahai adik2 ku? semoga rajin belajar, jangan main2 ye adik2, manfaatkan ruang dan waktu yang ada dengan perkara yang berfaedah..semoga kejayaan mengiringi perjalanan kalian semua..amin..jumpa lagi..wssalam..

  19. ne hanisah 6 upm yea! Says:

    aish! ktnggalan zmn oh sye neh! byk gle kwn2 dh komen kt cne.sye bru nk komen EKEKE ehee.. sye dh msok maahad tpi borink r kt sne.. xleh nk merepek cm dlu.. aaa… rndu r kt mama. (x igt nme tpi pnggil mama je dlu OHOHOH)

  20. farhanah Says:

    rajin juga diaorang belajar………………..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: