SK Sungai Ara, Penang

Program : BESTARI Ibadah Camp
Anjuran : SK Sungai Ara, Penang
Peserta : Murid-murid Tahun 6
Tarikh : 9, 10 dan 11 Mei 2008

   

   

   

Explore posts in the same categories: 1000 Kenangan

105 Comments on “SK Sungai Ara, Penang”

  1. bro anice Says:

    salam…

    t,kaseh buat semua yg terlibat masa prgram kat penang aritu lebih2 lg kat bro sham+abg2 & kakak fc+adik2 para peserta…
    ada masa&peluang,insyaAllah kita buat lagi k..

  2. mambang SK Sungai Ara Says:

    Brother Sham… nanti buat le lagi kat sekola kami.. kejap sangat…

  3. kak tiq Says:

    salam………

    sama2 bro anice….insya’allah akan datang ader lagi n mungkin muka2 baru akan kesana kecuali bro sham…..thanks di atas layanan abg pada kami……….kenangan terindah di penang……….

  4. bdak sungai ara Says:

    bro sham nape x bubuh bnyk gambaq lagi tringin nak tengok!!!!!!!!!!! tq bro sham kerana dah menyedarkan saya…………….

  5. mambang SK Sungai Ara Says:

    salam bro sham and to all the fasilitators yg gi wat program kat sekola kami..
    wish us luck becoz minggu depan, (8,9,10) Julai.. ade percubaan UPSR.. huhu.. gentar,gentar.. lagi 69 hari nk UPSR oooo… wish all the bez to us!! tq

  6. mambang SK Sungai Ara Says:

    haa, and tk dilupakan, thx bro anice sbab dapat dtg sekola kami tadi antar cd… tq..

  7. kak tiq.. Says:

    salam to all family asa………..

    to adik mambang…………………akak wish good luck in your exam….do the best among the best…………….kim salam pada kwn2 yg lain………………akak rindu adik n the geng……………………..

  8. bro anice Says:

    aik???nampak jugak ke??padahal abg dah menyorok tu!
    abg pun tak pasti yg mana mambang SK sg ara ni.yg pkai cermin mata tu kot.tul tak??

    UTK ADIK2 SK SG ARA….
    GUD LAK UTK EXAM M’GGU DPN.BUAT YG TERBAIK!!!
    KAMI DOAKAN SEMUA BERJAYA,INSYA ALLAH.

  9. mambang SK Sungai Ara Says:

    tk.. die gitau saye jek.. die kate die nmpak abg.. jadi, cover tk jadi.. kwang3..
    tadi baru je lps tgk cd tu.. kejamnye!! letak video mase kami kena marah, mase kami nangis.. mase buat sifir siput tu tk pe la… yg buat “mummy” tu… kejamnye!!

  10. bro anice Says:

    hehehehe…..ok apa!!!kenangan semua tu….

  11. mambang SK Sungai Ara Says:

    lagipun, kenape abg tak letak mase makan ke.. mase solat ke.. ni tk, letak mase kami kena marah..

  12. mambang SK Sungai Ara Says:

    salam kak tiq,
    diaorg jawab, wasalam..

  13. bro anice Says:

    masa solat tak leh nak amik,abg pun nak solat.
    masa makan lagilah.abg pn nak makan jugak.akekekekekeke!!!
    kalau tak puas hati,bagi balik cd tu.asalnya,abg x mau jual pun cd tu.just utk simpanan peribadi je.
    tp ostat zaki kata adik2 nak tengok.nak tak nak,abg copy dan jual jgklah…

  14. Budak SKSA Says:

    Eh,kak Tiq,boleh tak bagi email kat saya?????????Saya ni adelah salah satu pelajar SK Sungai Ara yang amat meminati Bro Sham dan lain2.And kalau boleh minta la sekali emel kakak and abang fasi yg lain.Saya pun beli juga cd tu and rasenya nak tengok sampai sepuloh kali sebab best sangat……..

  15. mambang SK Sungai Ara Says:

    saye bagi contoh jek.. anyways, abg gak yang untung.. asal tak letak gamba skali?

  16. mambang SK Sungai Ara Says:

    sume yg saye tulis ni bukan dari hati, tapi kengkawan yang kate..

  17. kak tiq Says:

    salam to all family asa….

    ehhm…rindunye nk gie penang…bila lah dapat peluang lagi…untuk adk mambang ara mcm mana exam adk…akak doakan yg terbaik utk adk n kawan2 yg lain………apa yg kita dapat patutnya bersyukur…penat bro anice wat untuk adk n kawan2…..k lah,apa2 pun buat lah yg terbaik…salam sayang dr akak…..

  18. kak wawa Says:

    salam.buat adik adik sek sg ara.GOOD LUCK!Semoga ALLAH sentiasa bersama sama adik semua dalam menjalani hidup ini.teruskan berjuang utk capai redha ILAHI….jgn lupa akak kt sini…..salam rindu utk semua…..

  19. kak wawa Says:

    salam.to fit and abg sham..

    anak murid saya kim salam..diaorg kata dah lama fit dn abg sham tk dtg sekolah….:)

  20. mambang SK Sungai Ara Says:

    salam..
    tq for your prays to us.. nanti buat la lagi kat sekola kami yek??

  21. mambang SK Sungai Ara Says:

    salam..
    to kak tiq, kak wawa, kak izah, bro fit, bro zoul, bro memel, bro nik, dan juge bro sham.. jangan plak lupe kami kat sini.. kami sentiasa mengingati korang disana..

  22. bro anice Says:

    kat bro anice tak ingat ke???hu hu hu…sedihnya…penat aritu p tolong,adik2 tak ingat pun…..

  23. mambang SK Sungai Ara Says:

    cyian die.. mestila ingat.. (and bro anice…)

  24. bro anice Says:

    kwang5x…..acah je tu.bagus lah kalau ingat kat abg sama.
    jom ahad ni kita p main bowling kat kompleks bukit jambul.abg dah janji ngn bro nick…nak join bole lah.ajak kawan2 yg lain.

  25. mambang SK Sungai Ara Says:

    betul ke ni? kalu yek.. abg belanje ekk??

  26. SKSA Student Says:

    Hi bro Sham n all crew ASA explore!thanks a lot kerana telah ubah hidup saya.Kalau ada free, dtgla sekolah kami.Kita buat sekali lagi untuk darjah 5..
    Good luck….
    Bye..

  27. SKSA Student Says:

    Semoga ASA Explore akan terus bernafas..


  28. Salam …Apa kabar fasilitator n crew ASA Explore? Semoga sihat walafiat dengan izinNya.Bila nak datang Peneng??? tak kan tak nak buat kat Peneng lagi?Kalau ada masa, dtgla Penang n buat ‘bestari Ibadah Camp’ lagi sekali….Untuk darjah 5 la pulak.K?


  29. Semoga dirimu dirahmati Allah..
    Amin

  30. bro anice Says:

    to SK SG ARA STUDENT…..

    insya Allah,ada masa&rezeki kita buat lg….(jawab bg pihak bro sham).
    kim salam kat semua kawan2.good luck utk semua….

  31. Budak SKSA Says:

    Nape kak tiq tak balas lagi komen saya ni……..Saya cuma nak emel abg kakak fasi je….tak blh ke???

  32. SKSA Student Says:

    Bleh tak nak mintak sa2 lagi permintaan..?Boleh tak kalau tolong masukkan gambar lagi????Teringin sangat nak tegok..

  33. kak tiq Says:

    to Budak SKSA…

    sorilah dik.k.tiq agak sibuk skrg ni sbb tgh praktikal.ni email kak tiq.adeek_kuis@yahoo.com.kalau ada apa2 bole hubungi k.tiq k..

  34. kak tie Says:

    Salam..Indahnya tarbiah dari Si pencipta, Indahnya kasih dari Yang Pengasih, indahnya ukhuwah kerana bicara rasa, manisnya senyuman sepanjang masa…Just untuk adik2 tercinta…ingat kami selalu..wsm..

  35. mambang SK Sungai Ara Says:

    Salam wat sume fasilitator dan krew ASA Explore.. saye mewakili pihak tahun 6 Aman, nak gitau janganla lupa kami kat sini.. kalu free, datang la.. ok?

  36. kak tiq Says:

    salam sayang buat semua warga keluarga asa…lama xsend comment…rindunye kat semua fc yang dikenali…buat adik di sg ara penang akak minta maaf bebanyak sebab xdpt nk bls comment adk…skang ni ngah praktikal sebab tu lama x on…apa2 pun akak ttp ingat adik….maaf sekali lagi….insya’Allah ada rezeki kita akan bertemu lagi…salam sayang akak untuk adk sk sungai ara penang….

    to all fc..
    salam ukhwah dr tiq…minta maaf di atas keslpan n keslhan yang pernah dilakukan….semoga persahabatan kita berterusan dan diredhai NYA….

  37. Budak SKSA Says:

    Kak Tiq, akak selalu bukak emel x ??????

  38. Budak SKSA Says:

    Klu slalu buka, blh la kita chatting…klu ade masa la…

  39. kak tiq Says:

    salam to adk sksa…
    maaf akak x dpt rply msg adk dlm masa yg adk harapkan…akak masih praktikal dan hanya jumaat,sabtu n ahad yang free..so hr lain penat blk keje…akak minta maaf ye dik…tp adk jgn risau semua msg yg adk bg akak dpt tahu…cuma nk bls je xleh…maafkan akak ye dik…k lah, apa pun salam sayang dari akak utk adk n kwn2….

  40. Budak SKSA Says:

    Semoga kak Tiq gembira di samping keluarga dan kekawan…

  41. Nadia Says:

    Betul ke masa 10/8/08,bro Zoul dtg sklh kami?????

  42. Nadia Says:

    Blh tau x,mambang sksa tu sapa sebenarnya ??? Budak kls 6 aman

  43. Budak SKSA Says:

    Akak Tiq,akak selalu x buka ASA explore ni…

  44. Budak SKSA Says:

    Nadia yg bagi comment ni kls 5 Aman ke ?? Hang pun mai juga ke Kem tu ?? Rasanya mcm x nampak pun…

  45. bro anice Says:

    to adik Nadia…

    (jawab bg pihak bro zoul):
    mmg betul,10hb lps (ahad) bro zoul&bro sham p sk sg ara.jumpa dgn 5 org dr ahli kumpulan bro zoul.sebenarnya bro sham&bro zoul dtg pnng hari sabtu petang sbb ada urusan sikit.last minit punya perancangan.dia bermalam kat rumah abg di balik pulau.so,alang2 dah dtg penang, dia p la melawat sk sg ara.

  46. Budak SKSA Says:

    Sapa mambang sungai ara tu???

  47. Budak SKSA Says:

    Ruginya x nmpk muka abg zoul ‘n’ bro sham…Tapi kita x perasan pun…

  48. kak tiq Says:

    salam ukhwah untu semua warga keluarga asa….

    maaf akak nk bertanya pada adik yang guna nickname budak SKSA, sapa nama…..akak x dpt nk cam yg mana satu….adik fasi bawah akak atau bawah akak2 yang lain…..maafkan akak jika xdpt cam adik….

  49. kak tiq Says:

    salam to adk Budak SKSA….

    thnks ingat kat akak…moga adk ceria disamping insan yang disayangi……….jangan lupa pada yang maha Pencipta…….akak wish goodluck pd adik untuk UPSR nnti…..do the best……time tu pun kita akan sama2 exam…..harap sudi doakan kejayaan akak…akhir kata salam sayang dr akak untuk adik……

  50. Nadia Says:

    kalau nak dtg sekolah kami, bagitau la..baru kami boleh jumpe..kalau x bagitau, nak tau macam mane?lain kali bagitau.ok?

  51. Nadia Says:

    Hye!..Apa kabar semua?..Harap sihat selalu

  52. Nadia Says:

    Boleh x kalau nak mintak email semua fc yg dtg kat SKSA??..

  53. Nadia Says:

    Sapa yg gunakan nama ‘Nadia’ utk bagi mesej kat sini ????

  54. Budak SKSA Says:

    To kak Tiq,Budak SKSA tu s’benarnya Nadia dari kumpulan 7

  55. Budak SKSA Says:

    Cuma saya selalu tukar nickname antara Nadia dan budak sksa….

  56. brotherzoul Says:

    Assalamualaikum…first, bro nk mohon maaf krn x dpt inform sume pelajar2 SKSA akan kunjungan kami ke Penang pada 9 & 10 Ogos aritu…bro & bro sham wat plan secara last minit & mmg x menjangka akan mai Penang…kan bro sham?..hehe..cume bro sempat hantar sms jek kat bbrp org pljr SKSA itupun group bro jek utk di sebarkan kpd yg lain2….insyaallah, kami merancang utk mai lg, klu ade rezeki lps hangpa sume abis exam…sebut pasal exam, camne persiapan adik2? bro nk wish gud luck & all the best for your UPSR. Buatlah yg terbaik!Berjuang habis-habisan!!….Akhir skali, slmt menyambut ketibaan Ramadhan & slmt berpuase kepada semua student SKSA!! c.u all!

  57. kak tiq Says:

    salam….

    to all student sksa…..

    akak wish goodluck in your exam UPSR…do the best…….moga berjaya hendak nya……salam succes dr akak….

  58. mambang SK Sungai Ara Says:

    yop, sape yg nak tau sape den? den Aina Nadhirah dari 6 Aman.. asal??

  59. mambang SK Sungai Ara Says:

    salam ukhuwah kpd sume..
    Bro Anice, ari tu gi makan durian dgn bro sham, sorry la x gi.. ade hal.. skali dgn yang nak maen bowling kat BJ dgn bro zoul.. maaf.. parents x bgi pegi suruh study.. skrg nie, bile-bile pun bole.. sbb dah abes UPSR.. kalu boleh reply la sms saye.. kalu sy mesej x balas wat pe.. buang kdt sye je..

  60. bro anice Says:

    takpe…study lg penting kan.ni dah abess upsr,bole la kita lawan boling kat bj.nnti kita janji lain.ada msg abg ke???tak de smpai pun!silap nombor kot?

  61. mambang SK Sungai Ara Says:

    ok, kite emel la.. bincang2 dulu ngan kengkawan.. memang silap nombor pun.. heh heh heh

  62. bro anice Says:

    dah agak dah.mesti salah no kan…

  63. mambang SK Sungai Ara Says:

    =P

  64. mambang SK Sungai Ara Says:

    rinduuuuu sangat… lagi-lagi lepas tengok gambar-gambar tu.. adoii, bro sham, buat la lagi kat sekolah kamiii,,

  65. SKSA student Says:

    saye sokong ngan kata mambang SK Sungai Ara tu (atau lebih dikenali dgn nama Aina Nadhirah)!!!!!! buat la lagi…..saye rindu la…..

  66. mambang SK Sungai Ara Says:

    orang yg menggunakan username: SKSA student
    tu sape ekk??

  67. SKSA student Says:

    Biarlah rahsia….pelajar dari SKSA la…takkan daripada Tanjung Rambutan kut….

  68. mambang SK Sungai Ara Says:

    macam kenal ja…
    lagi-lagi ayat “takkan daripada TANJUNG RAMBUTAN kut…”
    urrrrr,, azimah ekk??

  69. SKSA student Says:

    ye ke???? confirm ??

  70. Nadia Says:

    yg selalu guna nama Nadia kat sini ni Farah Wajihah ke????????

  71. mambang SK Sungai Ara Says:

    entah la.. 50-50.
    confirm, x confirm..
    alahai, gtau je larh sape?


  72. Hai!!! Blh chat same?? Nama saye…..Mystery boy la…..’n’ saye seorang lelaki dari 6 Aman…


  73. Aina,hg berminat ke nak masuk Xposure camp tu???

  74. mambang SK Sungai Ara Says:

    Budak melayu-
    ye, ak berminat.. nie sapew lak??

    mystery boy tu sapew lak??


  75. Kwn hg la…Takkan x kenai kut…

  76. Budak SKSA Says:

    Aku rasa aku kenal Hamba Allah ‘n’ Mystery boy tu…Tapi tak leh gitau namanya la…

  77. mambang SK Sungai Ara Says:

    mystery boy-
    x kenal la tanya…
    plez la gtau…

    budak SKSA-
    wey, gtau jew larh…

  78. cool gal!! Says:

    hai mambang sungai ara!! rmai pminat nmpak!!! nk join le????

  79. SK Sg Ara Student Says:

    HYe!mystery boy ‘n’ budak melayu tu sapa???

  80. Budak SKSA Says:

    Ye lah!!! Dia tu abg aku (Saifuddin)…..Jgn gitau dia….nanti dia marah sbb pch rahsia!!!

  81. Hamba Allah Says:

    Saya………….

  82. mambang SK Sungai Ara Says:

    astarqfirullahalazim….
    bkannye nak gitau…
    ngada-ngada…!!
    bagitau sajalah..

  83. mambang SK Sungai Ara Says:

    Budak SKSA-
    oh ye kew?
    tipu larh..

  84. Budak SKSA Says:

    Betoi la!!!! Hg ni pun….Awek sendiri pun x knl….

  85. Budak SKSA Says:

    Sorry!!! Bukannya awek,kawan…..

  86. mambang SK Sungai Ara Says:

    hurm…
    kira betul lah tu..
    tapi dia bukan lebih daripada kawan..
    siap engko, ak nak tanye dia hari rabu nnt.. hehe~

  87. mambang SK Sungai Ara Says:

    Hamba Allah ke Mystery Boy yg abg hg tuh??

  88. cool gal!! Says:

    mambang sungai ara… saye nk no enset awk le???

  89. mambang SK Sungai Ara Says:

    cool gal!-
    sblm sy bgi,
    sape awk??

  90. Budak SKSA Says:

    Janganla gitau dia,nanti hbs aku kena penampar ngan dia….Hg x tau lagi x pe…..PLEASE……Hamba Allah tu adalah my own secret..

  91. mambang SK Sungai Ara Says:

    budak SKSA- apa maksud hg, “Hamba Allah tu adalah my own secret..”???????

  92. Budak SKSA Says:

    Maknanya,nama sebenar Hamba Allah tu dirahsiakan…So,x leh tau le…

  93. mambang SK Sungai Ara Says:

    XLEH SUDAH~!!

  94. Budak SKSA Says:

    Tolong jgn gitau abg aku…nanti aku pecah rahsia yg hg ada bagi emel kat _ _ _ _ _ aku….

  95. mambang SK Sungai Ara Says:

    oh tidak…
    jgn wey..
    macam na hg tawu weyh?????????????


  96. Aina,nak emel leh x???

  97. mambang SK Sungai Ara Says:

    budak melayu=
    aina_nadhirah2000@yahoo.com
    napew minx?

  98. cool gal!! Says:

    mambang…. mna le saye gtau nme saye spe….
    by the way nme awk aina nadhirah bt mohd shobri kn???

  99. mambang SK Sungai Ara Says:

    gtau je laa…
    sekolah nak abis esok..
    dn, nama bapak sye AHMAD shobri.. bkan mohd shobri..


  100. hai sume>>>>>>apa khabar sume”””””””askm sume::bro sham letak gambar banyak sikit baru best::::::

  101. DIANA Says:

    semoga asa explore stay alive.rindu kakak

  102. Fatin Says:

    salam ukhwah utk abg kak fasi..doakn utk kitorg spya dpt result yg cemrlang esok..

  103. budak sksa Says:

    nape xbuat pon yg 2009 punya kem??

  104. budak sksa Says:

    saya dh la tengah nangis nih..:(


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: