Bout Gathering?

Salam pd smua!

Untuk makluman semua, terutamanya kepada mereka-mereka yang pernah menjadi fasilitator ASA Explore dan masih bersama lagi, Gathering ke-2 yang dirancang pada awal bulan Jun ini, TIDAK DAPAT DIREALISASIKAN, antara sebab-sebabnya:

– Tarikh dan tempat yang masih tidak dapat diputuskan hingga ke saat ini [PD ke HL]?
– Kesuntukan masa untuk menguruskan perkara2 yang berkait rapat dengan Gathering, spt tempahan baju, jemputan kepada fasilitator, juga kekangan masa untuk menguruskan program yang telah sedia ada.

Kami, memohon KEMAAFAN kepada semua yang menanti Gathering ke-2..Setelah berbincang dengan ‘kepala-kepala’ dan ‘jari-jari’ ASA Explore, kami memutuskan untuk menunda Gathering ke-2 pada pertengahan bulan Ogos [cuti sekolah]. Insyaallah, harap semua dapat mendoakan supaya urusan untuk melaksanakan Gathering ke-2 dapat direalisasikan – Brother Sham

Explore posts in the same categories: Info Terkini

14 Comments on “Bout Gathering?”

  1. bro anice Says:

    emmmmm…x jd yer.
    dah xcited sebenarnya ni.ingt kalau jd yg bulan 6 ni,teringin jugak nak ikut sbb cuti sek 2 minggu.bole balik kg seminggu,yg balance cuti tu g gathering.
    x pelah, dah tak de rezeki.nak buat camana kan.yg bulan 8 nnti x leh janji sbb cuti sek 1minggu je.
    apa pun saya doakan semoga apa yg tlh dirancang oleh pihak ASA akan berjalan dengan lancar.insyaAllah…

    to bro sham..
    nak hantar haziq & aisya jd faci bole???x pun jadikan diaorg moderator terus.hehehehehe…

  2. bro has Says:

    huhuhu…

  3. kak tie Says:

    salam.huhu…lawak tul a.anis yea..
    nak hantar adik comel jadi moderator..gerenti semua tangkap lentok punya..huhu..
    bila nak belanja tie n tiq makan sate? malam tu tak dapat makan pun..sedih giler…
    tuhan jer yang tau..
    to bro Has..
    pe citer sekarang?

  4. bro has Says:

    to tie..
    salam..
    abg sihat alhamdulillah..
    harap tie pun sihat..
    2,3 minggu nie abg bz sgt2..
    mmm.. sedih jugak psl gathering x jadi..
    dah nak beli tiket ke kl..
    tp wat to do..
    xder rezeki nak gathering masa nie..
    abg faham kesulitan yg bro sham hadapi..
    kita merancang, Allah merancang, perancangan Allah lebih baik..
    insyaAllah ada hikmah di sebaliknya..
    harap2 boleh jumpa fasi2 ASA w’pun xder gatrhering secara rasmi..
    Amin…

  5. peminat Says:

    Bro Sham bz kot…

    BZ dgn pe? Dah jumper calon nk walimah…. hehehe

  6. bro anice Says:

    to k.tie :

    abg dah tau citer sebenarnya.kesian dkt tie&geng yg tak dpt mkn satey mlm tu.ingtkan dah dpt rasa smua.rupa2nya ada jugak yg belum smpat rasa.mmg kesal sgt!!!!
    insya Allah,ada rezeki kita makan lagi…sabor yek!!!

  7. tiq Says:

    salam…

  8. kak wawa Says:

    salam kepada semua warga ASA EXPLORE.semoga sntiasa di rahmati ALLAH.em..gathering bln 8 ye?tkpe la.mgkn ada hkmh di sebalik tarikh di tunda..insyaALLAH…walimah saya bulan 8 ni.masa ct sekolah..nmpknya tk dpt nk join sama..sedihnya….to kak di,kak lin,abg has,abg sham,abg zul,tie,fit,mie dan kwn seperjuangan yg lain..doakan sy..semoga ALLAH permudahkan urusan ini..terima kasih kerna sudi menerima sy mnjd sbhgian warga ASA.selamat berjuang utk capai redha ILAHI…FIGHT TO HOH!

  9. Kak Di Says:

    To Wahid …moga Allah permudahkan. Insya4JJ1 jika x de aral kami gi kelantan…mgkn dgn rombongan pengantin lelaki he..he….

  10. ihsani85 Says:

    salam..

    wat warga ASA..arap happy la hendaknya..thanks wat a.sham coz masih sudi invite kak long untuk join ASA..huhu.

    wat kak wawa..kak long rindu bangat ngan akak..bila la kita dapat jumpa lagi ek..
    moga kak wawa sentiasa sihat and happy selalu..
    bak kata k.wawa ” hidup perlu bersemangat “

  11. ihsani85 Says:

    bout gathering..

    arap dapat dilaksanakan sperti mana yang dirancang..
    so..warga ASA EXPLORE sabo k..huhu

  12. kak wawa Says:

    salamt.to kak di…thanks.akak mesti dtg umah sy nanti.sy tunggu akak.dan to abg sham…bila tarikh utk gathering?to kak long..akak pun rindu sgt kat awk dan kwn kwn yg lain.insyaALLAH..ada rezeki kita jumpa.tk cr.

  13. ihsani85 Says:

    salamm..
    wat,k.wawa moga ALLAH mendengar doa kita..
    k.long rindu bangat kat akak..
    harap sebelum akak blik kelate dapat la jumpa k.lomg dulu ea..
    cz k.long x dapat nak g ms majlis akak nanti..
    MOGA BERBAHGIA SELALU..
    wat a.sham..
    blik dari indon nanti jgan lupa lak cite pengalaman g cane ye..huhu
    nak gak tahu..kalu leh bawa blik sesuatu untuk kami warga asa..lagi bagus..
    bak kata fit..BAIK PUNYER..huhu.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: