Ape Cerita?

Salam motivasi untuk smua! “Mari kita meledakkan potensi menjadi prestasi! Berprestasi dalam Redha Allah”…Dah lame rasenya tak update weblog ini..so untuk kesekian kalinya, kemaafan dipinta pada smua…Just to inform perkembangan terbaru…

+ ASA Explore telah berpindah ke kem yang baru di Batu 20 1/2, Kem Rimba Ria Suara Hutan
+ Baju T-Shirt ASA untuk tahun 2008 sedang dlm proses..Dalam 3-4 minggu lagi akan siap dan bersedia untuk dipakai, hehe [campiran warna biru laut, hitam n putih]
+ ASA sedang merangka untuk buat Gathering ke-2 pada bulan Jun, insyaaAllah akan diberitahu selanjutnya dlm weblog ini..Menarik utk Gathering kali ini, kita ade Seminar Fasilitator, Makan2, Pemberian Anugerah, pastinya ade T-Shirt, juga nak bagi Sijil, huhu

Explore posts in the same categories: Info Terkini

10 Comments on “Ape Cerita?”

  1. bro has Says:

    SALAM..
    ASA dah berpindah?
    bila? ASA dah ada kem sendiri ker..
    Wah! ini satu pencapaian yg luar biasa baik! Tahniah!
    Bos! Bos!.. senyap jer.. x bgtau berita baik nie..

    T-shirt ana nak booking satu.. design ok tak?
    Confirm ker gathering bln JUne..
    huhuhu.. harap dpt join..
    hope dpt confirm tarikh awal..
    atleast boleh atur cuti n tempah tiket..
    tempat gathering dah pilih ker…
    doakan ana dpt ikut ok..

    fasi2 yg pernah ikut ASA hpe dpt support utk dtg gathering..
    kesian kat brother sham yg bersusah payah buat gathering…
    harap thn nie, semua dpt hadirkan diri..

    anyway, congrat! to ASA n big boss ASA, bro sham..
    teruskan usaha anda! insyaAllah kami akn sentiasa sokong ASA!

    p/s bro sham jadi ker nak kahwin awal thn depan…
    hehehe..

  2. kak fiq Says:

    salam
    x sabar rasanya nak ke gathering asa bt pertama kalinya……..faci barulah katakan.huhuhuhu

  3. LANdak laut Says:

    btl ke kem 2 milik asa???huh hebat 2….

  4. azrul Says:

    Assalamualaikum

    Nak bagi cadangan supaya letakkan satu page info mengenai ASA. i.e penerangan nama, misi, visi, bentuk program, target group, penerangn kpd fasi etc. Anyway, satu langkah yang baik. Teruskan.

  5. kak Tie Says:

    Salam… bestnya, tapi actually terfikir gak..masa tu ramai dah pulang kg, like me too barangkali. so, gathering tu if dapat, buatlah pada tarikh yang kami leh join. .
    Doakan juga, kot2 dengar berita baik pas ni.apa tu???secret…huhu..

    to bro has n bro syul,
    thanx banyak2 coz bagi support n semangat bila tie hampir jatuh..
    jasamu dikenang..
    sekarang, kena pegang prinsip redha dan tawakkal kepada Allah…
    SEMOGA APA YANG HILANG HARI INI AKAN DIGANTI DENGAN YANG LEBIH BAIK ESOK HARI…AMIN..
    DOAKAN UNTUK TIE YE??syukran..

  6. haida Says:

    assalamualaikum…semua..saya ex-peserta kem anjuran ASA explore..lama x jumpa kakak2 n abang2 fasi sekalian…harap semuanya sihat walafiat…saya nak cakap yang kem yang saya sertai pada tahun lepas telah banyak merubah diri saya.terutama menjadi seorang yang proaktif…ucapan terima kasih bebanyak kepada para fasi sekalian….sekian
    assalamualaikum..dan salam perjuangan dari saya

  7. kak wawa Says:

    salam,buat semua warga ASA.TAHNIAH!kerna dapat tempat baru.semoga semua program ASA boleh di jalankan dengan lancar..to bro has,jom la turun semenanjung..dah lama tk jumpa abg….buat tie..harap kt dpt bertemu la…sayang awak..semoga tabah hdapi cbran hidup…dan buat abg sham…kalau abg nk minta tlg utk gathering…bgtau sy…sy cb bantu…dan jngan lupa jemput sy kalau nk khwin…selamat maju jaya….

  8. kak jijah d' legend Says:

    Salam…he..nak nyelet bley….he…

    Tahniah..da ada kem sendiri..mudah2an bley bukak kat kg kak jijah plak nanti..

    M…gathering ni tok fasi yang masih fasi ke…fasi veteren bley joint lagi ke…he…kalau tak bley tak pe…nnti kak jijah tengok gambar je pon jadilah…

    Mesti best kan…huwaaaaa….nak ikot….

  9. kak tiq Says:

    salam….
    to kak wawa…..

    tahniah untuk majlis akak bln 8 nie……jgn lupa jemput kami semua…..ntah bila dpt program penuh dgn akak….moga kita akan bertemu lagi…slam ukhwah dr tiq utk akak…..

    to all fmly asa

    salam utk semua….hope sihat semuanye termasuk tunggak utama asa explore…..moga kita semua dapat berkumpul untuk gathering akan datang……..salam

  10. kak tiq Says:

    salam……

    berwajah baru nampak….semakin ceria n menarik………moga perubahan yang dilakukan akan menambahkan sesuatu yang baru……..muka2 fc lelaki je yang ada mana muka fc perempuan…………….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: