Program April 2008

new UPDATE!!!

Salam..jadual program ASA Explore untuk bulan April…Jemput pada semua fasilitator untuk bersama-sama membantu menjayakan program-program yang telah dirancang!

1, 2 dan 3 : Maahad Tahfiz Fuqaha, Sg. Merab, ICR [JUPITER]

4, 5 dan 6 : SK Puchong Utama 2 [RINDU]

11, 12 dan 13 : SK Seksyen 1 Bandar Kinrara [MIND-A]

11, 12 dan 13 : Motivasi Remaja JAWI, Kem Bukit Unggul Dengkil

19 : SK Taman Putra Perdana, Puchong [MIND-A]

19 dan 20 : SK Seksyen 7, Bandar Baru Bangi [RINDU]

24 : SAM Sungai Merab Luar, Bandar Baru Bangi [MIND-A]

25, 26 dan 27 : SMK Alam Megah 2, PMR [JUPITER]

26 dan 27 : SMI Hira Shah Alam di KRRSH [EKB]

Explore posts in the same categories: Info Terkini

15 Comments on “Program April 2008”

  1. LANdak laut Says:

    huuuuuuu……..beshnyeeee kem kat PU 2…………..tashniah3 kepada fasi2 semua…….dan thx kepada bro sham yg sudi menjemput kite……

    p/s:- “staff price”

  2. LANdak laut Says:

    typing error-tahniah3

  3. bro has Says:

    SALAM…
    huhu.. sedih r teringat kenangan masa pertama kali join prgrm ASA.. SK PU2 lah sekolah yg pertama.. rindu ngan teman2 fasi n peserta2.. insyaAllah klu ader rezeki dpt ikut prgm ASA lagi.. tu pun klu big Boss bagi.. hehehe..

  4. kak Tie Says:

    salam.aahah,betul tu…..

  5. kak wawa Says:

    salam buat semua warga ASA..semoga ceria selalu..seronoknya tgk jadual..padat…semoga setiap yg terancang di permudahkan oleh ALLAH…buat abg sham,sy minta maaf byk byk kerana tk dapat nk beri komitmen sepenuhnya…sedihnya..dalam ASA..sy byk belajar benda br setiap kali join program…thanks kepada semua fc fc..sy hargai perkenalan kita…doakan sy selalu…fit dan mie..anda berdua semakin hebat…semoga dpt jd moderator yg bagus…dan abg sham…walaupun sy tk dapt bg komitmen..sy akan doakan semoga segala perjuangan ASA akan di berkati oleh ALLAH…dan doakn utk sy…semoga sy tbah hdpi hidup ini…SELAMAT BERJUANG UNTUK CAPAI REDHA ILAHI

  6. haida Says:

    assalamualaikum…
    ni nak nyebok jap
    nak tanye ciket…..kak anie,kak Di,bro mie…xde ikut skali ke…?

  7. wirajasman Says:

    assalamualaikum, bang kita orang punya gambar masa 11-13 april tak lagi ke?

  8. kak fiq Says:

    salam……
    hampir tiba penghujung april……..setiap pgrm betul2 memberi cabaran dan kenangan.
    kpd abg sham,fitri n fahmi thanks for inviting me
    semoga bersemangat selalu
    kpd facilitator & moderator semoga ukhuwah yg terjalin walau hya seketika kekal hingga ke akhirnya…..insyaallah
    salam sayang kpd semua………….

  9. wira jasman Says:

    mekom,takde ke gambar 11-13april kat bukit ungul tu, saya nak tengok ?

  10. syahidah , bandar baru bangi Says:

    kak fasi bila nak letak gbr masa 19 dan 20 yg kat skolah kebangsaan seksyen 7

  11. imansyafiqah Says:

    Asalamualaikum kak wawa,kak wani , kak long, kak fiq,bro syam dan abg akak fasi yg lain.
    Apa khabar? OK…bye bye…

    wassalam

  12. kak tiq Says:

    salam

  13. syakirin Says:

    bila kak n bro fasi nak ltk gmbr murid 2 sk seksyen 7 msa 19 n20 hari blan tu?????


  14. assalammualaikum.Bro Sham tlg letakkan gmbr SKSI masa 11,12 @ 13 April.Teringin nak tengok.

  15. ziema n ziera twin Says:

    assalamualaikum… hai abg2 N akak2… pe kbar chat ke..??? kteowg harap abg N akak chat je..!!! ni nk tnye gambar kteowg mase kat MOTIVASI REMAJA JAWI,Kem Bukit Unggul Dengkil.. pda 11-13april… x de ke..??? kteowg nak tngok gambar2 to… utk melepaskan windu hehehe…N klu bleh kteowg nak cuci ski gambar too.. kteowg harap abg2 N akak2 dpat letak gambar to… plz.. plz…
    wasalam…
    salam windu kteowg kat abg2 N akak2…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: