Program Mac 2008

Salam CERIA untuk semua..perhatian kepada semua fasilitator, jika ada kelapangan masa dijemput untuk membantu ASA bersama menjayakan progrm2 yang telah disusun..”Di Mana Ada KeMAHUan, Di Situ Ada JALAN”, di mana JALANnya? Jalannya di ASA Explore…menanti anda untuk bersama-sama!!!

7, 8 dan 9 : SMK Alam Megah 2, PMR [RINDU]

10, 11,12 n 13 : Kem Remaja PERKASA 2, ICR

10 dan 11 : SRA Taman Datuk Harun, [RINDU] di ICR

11, 12 dan 13 : Kem Pengukuhan Ibadah JAWI, di Janda Baik, Pahang

14, 15 dan 16 : Kem Pengukuhan Ibadah JAWI, di ICR

21, 22 dan 23 : SK Bandar Kinrara 1, [AKRAB] di ICR

21, 22 dan 23 : SK Sungai Ara, Pulau Pinang [BESTARI]

27 : Talk Kepimpian di SRI Hira Shah Alam [2pm-5pm]

28, 29 dan 30 : SK Bukit Jalil, [MIND-A]

28, 29 dan 30 : SRA Kashiful Ulum, [MIND-A] di ICR

Explore posts in the same categories: Info Terkini

22 Comments on “Program Mac 2008”

  1. bro anice Says:

    wah wah wah….padatnya jadual..
    tak menang tangan bro sham ni.

  2. bro has Says:

    tahniah ASA..
    stp bulan penuh dgn prgrm..
    kayo taukey ASA!
    jgn lupa byr zakat ek..
    nampaknya ader lg prgrm kat Penang…
    mmm.. xder rezeki sekali lagilah nak ikut prgm kat Penang..
    apa pun, hope ASA terus berkembang n maju jaya..
    caiyuk! caiyuk!

  3. Bro Fit Says:

    to Bro Has….
    salam bro…meh dtg smnjung,bantu asa.huhu
    mmg x mnang tangan…
    anway 2 smua rezeki allah bg…
    hope bro doakan kejayaan asa…

  4. bro anice Says:

    to bro has…
    ala….tak dpt jumpa lagi la kali ni…kalau tak, bole bawa bro has jalan2 sekitar penang ni.pekena laksa penang ke….

  5. bro has Says:

    to bro fit..
    insyaAllah klu ader rezeki abg akn dtg tlg..
    abg sentiasa doakan kejayaan ASA n keluarga ASA..

    to bro anice..
    tu lah, maybe belum rezeki, nanti klu bro has dtg, jgn lupa bwk jln ok..
    pekena laksa penang yg asli punya ok..
    tq for invitation..

  6. brothersham Says:

    to bro anice….ooooooooo ngan brother has ajak mkn laksa penang…kita yg slalu dok mai penang, x pernah pun dia ajak nak pekena laksa penang, mane aci mcmni..x fear la
    …hua hua hua (tangisan dlm hati)

  7. bro has Says:

    to bro sham..
    jgn jeles..
    ye lah ana ni org jauh..
    kena layan lebih sikit..
    hehehe…
    klu pergi ngan nta.. maknanya nta kena belanja..
    caiyuk! bos ASA!

  8. k.tie Says:

    Salam..bila yea abg sham nak ajak gi program kat penang??huhu…

  9. brother sham Says:

    bila2 kita leh gi..insyaallah progrm kat sg ara nanti, kita akan bw dr KL 2 faci laki n 2 faci prmpuan ke penang..insyaallah…maybe tie klu free bleh gi kot…

  10. k.tie Says:

    Salam…best nye, leh je gi kalau diinvited, coz dapat pelepasan awal @ cuti if tie ada program luar..cuma tunggu bos ajak jer..huhu..

  11. k.tie Says:

    Salam..a.akmal kirim salam kat semua..semalam dia call, bertanya khabar ASA explore sekarang. rasanya a.sham dah boleh planning buat “kad jemputan” untuk gathering kepada fc2 lama ( sebagai penghargaan, kelas gitu)…semoga lebih ramai yang akan datang coz rata2 busy, tak sempat buka weblog nie…

  12. bro anice Says:

    kuang kuang kuang….
    tak perasan pulak dekat bos kita….(sambil menjeling comment bro sham)
    sori bos!!!
    lupa nak ajak mkn laksa hari tu.
    insya Allah pasni, ana jamu laksa.
    sarapan kita makan laksa,
    t/hari kita mkn laksa lagi,
    ptg pun kira laksa jugak,
    malam baru kita makan…laksa
    kira kita makan laksa je lah!!!!amacam bos???
    (sambil dlm hati kata,”ajak2 ayam je ni”)hehehehehe…..

  13. bro has Says:

    hehehe..
    cadangan yg baik tu bro anice..
    bg bos kita makan laksa puas2..
    nanti boleh bukak kedai ASA laksa..
    hehehe..
    bunyi pun lebih kurang..

    to tie..
    wah.. ini sudah lebih..
    abg yg dah lama nak g penang pun xdpt g..
    dia pandai jer pujuk bro sham ek..
    ini tak adil! hehehe..
    anyway, gud luck utk prgm kat penang tu nanti yer..
    n all the best utk semua prgm ASA..
    caiyuk ASA n fasi2 ASA!

    p/s tlg promote alumni ASA..
    fasi2 pun bglah sokongan..
    hantarlah email fasi kat bro sham tanda sokongan

  14. kak Tie Says:

    salam…
    to Bro Has yang disayangi dan diingati …”ambil hati” sikit..hehe..(^_^)
    Program Penang tu lum confirm lagi Tie gi…
    Doakanlah yea…
    Moga lembut hati Abg Sham bagi Tie ikut sekali..dua kali or tiga kali..huhuhu..or mana la tau lembut hati Abg Sham bagi abang Has ikut sekali ke Penang…Tie doakan..Amen…
    Abg Has datanglah KL kerap sikit..tanda sokongan kat ASA..
    next time datang inform awal, nanti leh kita jumpa ramai2…At least, tak kempunan nak jumpa..coz pasni masing2 bawa diri dah..Tie balik ke kg pas praktikal maybe..
    So, do our best..be a good architect n alwaz doakan yang terbaik untuk Abg Has…Caiyok2!!!wsm..

  15. kak Tie Says:

    Salam…
    To my “bigboss” plak..Abg Sham yang baik hati..huhu..”memujuk” jer kerja nie..tak tahan…
    bila tarikh gathering yea…
    nak tolong promote leh jer…
    tapi iyelah..ana pun busy sekarang ngan praktikal..
    but ana cuba bantu sedaya boleh..
    abang bagi tarikh yang tepat, nanti tie warwarkan kat fc lama yang ada contact…
    sekarang banyak msg ngan fc2 lama..underground ler..
    maklumlah, diaorang takut nak mesej kat bos, mesej ngan ana jer..tu pun tak terbalas mesejnya..sibuk tuii…kalah VIP dan menteri2..
    anyway, hope kali nie ada perubahan…gathering pun akan ramai orang nanti…InsyaALLAH…
    WSM…

  16. bro anice Says:

    salam utk semua…
    dukacita dimaklumkan,program BESTARI kat sg Ara Penang terpaksa dibatalkan saat2 akhir sbb harinya bertembung dengan KARNIVAL BAHASA (p’tandingan pidato,choral speaking,bercerita,bahasa b’madah dll)sek ren seluruh Penang.ramai murid tahun 6 yg terlibat dengan pertandingan tersebut.surat siaran dr Jab Pelajaran Negeri baru diedarkan.tu yg tak jangka tarikh tu akan bertembung.

    to Bro Sham…
    ana minta maaf2 banyak2 atas segala kesulitan yg timbul.mmg takleh nak buat apa dah.mohon jasa baik bro sham sekali lagi utk mencari tarikh yg agak2 free utk kita buat program ni.

    “Kita merancang, Allah juga merancang.Tapi Allah lah sebaik2 perancangan…”

    (dalam hati,sedihnya….)

  17. Kak Tie Says:

    Salam dan selamat pagi untuk semua..

    To Bro Anice..
    Khabarnya agak menyedihkan, almaklumlah excited nak gi Penang..(walhal biasa je gi..huhu)
    tapi kami still berdoa program tu akan run gak akhirnya walaupun maybe tak pi selepas nie..sama2 lah berdoa yea…(^_^)

  18. bro anice Says:

    tulah….saya pun tak sangka&jangka yg tarikh bertembung dengan progrm lain.
    saya sndiri pun dan teruja & excited nak sambut bro sham,kakak2&abg2 faci dari kl datang ke penang,tapi apa kan daya…

    kalau ikut dari pihak sek sg ara,mmg diaorang nak buat jugak prgram ni mcm2 mana pun.tapi bergantung pada kekosongan masa dari pihak ASA sndirilah….

    harap sgt2 bro sham bole adjust masa…

  19. bro has Says:

    to bro anice…
    sedih jugak dengar tiba2 prgrm x jadi.(w’pun mmg x dpt join)
    harap2 x dibatalkan terus..
    cuma dipostponed jer..
    maybe nak tunggu bro has dpt join sekali kot..
    hehehehe..
    insyaAllah, klu ader rezeki..
    harap2 tarikh baru yg dicadangkan, dptlah bro has join sekali..
    amin…

  20. imad Says:

    bang sham,asslamu’alaikum

  21. asaville Says:

    to imad…salam…pe kabo? jenguk2 la slalu weblog ni ye..ok..ni imad prgrm mane ye? ape2pun, jg diri , hiasi peribadi!


  22. Bro.sham,tlg letakkan gmbr SKSI masa 21.22 @ 23 MAC.Teringin sangat nak tengok.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: