Program Februari 2008

Salam dunia untuk semua..perhatian kepada semua fasilitator, jika ada kelapangan masa dijemput untuk membantu ASA bersama menjayakan progrm2 yang telah dirancang..”Hidup biar berjasa”.

2 : SK Seksyen 7, BBB [AKRAB], 8am-5pm

3 : Talk Kepimpinan ASASI UIA, Masjid Nilai, 9am-11am

5, 6, 7 dan 8 : Kem Remaja Curtin University Miri, di I.C.R. & TTS

8, 9 dan 10 : Kolej Tun Perak, UPM [Kepimpinan] di I.C.R.

15, 16 dan 17 : SK Bayan Baru, Penang [BESTARI]

15, 16 dan 17 : Kmpln 1, Universiti Malaya [Kepimpinan] di I.C.R.

22, 23 dan 24 : Program Remaja JAWI, di Nur Lembah Pangsun

22, 23 dan 24 : Kmpln 2, Universiti Malaya [Kepimpinan] di I.C.R.

24 : Motivasi Sehari di D’Art, Senawang, 9am-12.30pm

29, 1 dan 2 Mac : Kmpln 3, Universiti Malaya [Kepimpinan] di I.C.R.

Explore posts in the same categories: Info Terkini

10 Comments on “Program Februari 2008”

  1. bro fit Says:

    Salam kpada semua…

    wah klu tgk jadual ASA pada tahun nie agak padat
    erm alhamdulillah 2 nama nye rezeki ekk…
    btoi x bro sham….??

    p/s kepada fasi2 yg lame2 sudi2 kan la membantu….
    same2 kita memperjuangkan dan membimbing adik2 kita ke jalan
    lebih baik…..insyallah
    segala ape yg kita usahakan insyallah ada hikmah nya….

  2. brother sham Says:

    hehe…rezeki n ujian dr Allah…moga kita diberikan kekuatan utk meneruskan kesinambungan perjuangan Rasulullah…

  3. anice klate Says:

    tak sabar rasanya nak tunggu bro sham mai penang…tq sbb sudi buat prgram kat sini buat kali ke-2.
    Hanya Allah yg dpt mmbalas jasa baik bro sham.moga Allah mudahkan segala urusan bro sham…

    #jaga diri,
    hiasi pribadi,
    meneroka potensi,
    membina peribadi….

  4. atie uia Says:

    assalamualaikum..huhu minat sgt nk jadik fasi nie..tapi how r..contact sy cpt3..

  5. asaville Says:

    klu minat jd fasi bole contact trus brother sham +60173903092, tq

  6. jannah Says:

    guano nk taw da ckop fasi ke blom?ase cm nk join lg tp tkot da ckop fasi ke~respon deh?🙂

  7. anice klate Says:

    alhamdulillah dengan izin Allah,BESTARI Ibadah Camp dpt berjalan dengan lancar.
    t.kaseh buat bro sham,bro zol & bro fizan yg sudi turun ke penang.
    korang mmg best!!!

    utk bro fizan,bnykkan lagi latihan suara.supaya majlis ending nnti x t’kucil suara yg lemak2 merdu mcm aritu.heheheheheheh……jgn mare ek bro fizan.jgn serik pulak nak dtg penang pasni.

    buat bro sham,tq belanja kami makan KFC.aritu saje je buat2 x tau masa nak order.nak suruh bro sham blnja la….akekekekekekekek….

    buat bro zol,nnti bole cari calon org penang no….kakak2 fc aritu pun ok gak kan???
    cakap je sape,ana bole adjustkan..hihihihihi.

    apapun,jazakumullah utk semua…

  8. bro has Says:

    mmm.. jeles nyer..
    geram sgt2 x dpt ikut prgrm kat penang..
    dah 2 kali terlepas..
    nak wat mcm maner lom ader rezeki..
    hope next time dpt ikut prgm kat penang..

    to brother akmal..
    lama betul x dengarberita..
    ke mana menghilangkan diri..
    bro anice tlg sampaikan salam kat bro akmal ok..

  9. anice klate Says:

    to bro has…
    takpe,lain kali insya Allah ada rezeki boleh mai penang ni.dialu2kan sgt2…
    insyaAllah,nnti saya smpaikan slam buat bro akmal.sibuk dgn kerja rasanya.tu yg dia x sempat nak join prgram.

  10. bro has Says:

    to bro anice..
    insyaAllah klu ader rezeki saya akn dtg penang jugak..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: