Keahlian ALUMNI..How 2b?

Salam penuh semangat..doa untuk anda dari hati yang tulus!

Perhatian kepada semua fasilitator dan adik-adik peserta program, kepada sesiapa yang ingin menjadi ahli alumni ‘asaville teen’, sila letakkan email anda ke bahagian komen di blog ini, pihak ASA akan menghantar borang alumni kepada anda melalui email..untuk permulaan, hanya isi dahulu form yang diberikan..

Yuran penyertaan, Kad Alumni dan Majalah ILTIZAM akan diberitahu kemudian..

Anda akan mendapat 2 attachment [form dan info] untuk yuran penyertaan hanya RM30 bagi 100 ahli yang pertama (cuma yuran penyertaan kemudian diminta)..

Explore posts in the same categories: Info Terkini

37 Comments on “Keahlian ALUMNI..How 2b?”

  1. bro has Says:

    PADA SEMUA YG BERMINAT SERTAI ALUMNI ASA CEPAT2LAH HTR EMAIL..
    JGN LUPA TAU..

  2. bro has Says:

    kawan sara : murniera@yahoo.com

  3. bro fit Says:

    Salam…:)
    nak tumpang tnye la…fasi pun kene gak ker byaran..hehehe
    x de discount ker…hehehe

    p/s jgn mare…:)

  4. mimi Says:

    nak2…

    ni email mimi oke?

    crazysponge_syamimi91@yahoo.com

    kawan mimi juge..

    whateva_ezat91@yahoo.com.my

    thanx.. =))

  5. bro has Says:

    thanx mimi..
    klu boleh bgtau kat kwn2 lain lagi..
    lagi ramai lagi meriah..

  6. mimi Says:

    bro has…
    nk tnye.. kalo kawan yg xjoin kem tapi nk join asaville ALUMNI boleyh kerr haa??
    hmmm..tny jerr oke…
    =))

  7. bro has Says:

    boleh..
    join lah..
    sgt2 dialu2kan..

  8. mimi Says:

    haaa…!
    betol ar…. hmmm…boleyh r ajak kawan2 putrajaya!
    hahahaaa…. thanx bro!

  9. bro has Says:

    ajak jer..
    cepat2 lah bg email..

  10. brother sham Says:

    salam..

    perhatian, brother sham br menerima borang alumni dr…mimi, sarah, izzati..yg lain blum terima lagi..borang yg tlh dihantar sedang diproses, kad alumni akan dihantar ke alamat rumah yang diberi..

    kepada smua, hantar secept yg mungkin email anda ke br_sham@yahoo.com

  11. bro has Says:

    bro sham dah ambik semua mail yg dibagi ker..
    klu dah yg lain2 yg berminat cepat2 htr email.

  12. bro has Says:

    lupa nak tanya,
    bro sham agaknya bila gathering ASA…

  13. Bro Fit Says:

    salam bro sham…
    nnty anta kan ea borang kat emeil nie…
    nr_zaina@yahoo.com

  14. bro fit Says:

    cnet_14@yahoo.com

    p/s nak jadi ahli..
    jgn lupe anta form k….

  15. Bro H Says:

    salam perjuangan buat semua! (,”)

  16. syafiqah suhaimi Says:

    nak jadi ahli asa explore

  17. mimi Says:

    salam..
    bro!
    kad dah hantar ke rumah ke lom??
    xdpt ponn…
    hmm..tu je lahh…

    bro has…pe cite?
    lame xgado ngn bro!
    hahahaa…

    (“,)

  18. bro has Says:

    salam..
    bro has sihat2 jer..
    mimi ok?
    bro has baru jer balik dr kl isnin minggu nie..
    sempat jugak ikut prgram utk student UPM..
    mimi aper citer plak..
    pasal kad tu masih dlm proses..
    bro sham tunggu yg lain2 tu htr..
    senang proses coz ramai x hntr lagi..
    so hrp mimi bersabarlah yer..

  19. bro has Says:

    salam..
    kepada fasi2.. tak nak join alumni ASA ker..
    fasi pun kena bg email tau!
    oklah let me be the 1st fasi bg mail ..
    bro sham htr email kat ambo ok..
    luvmymumz@yahoo.com
    fasi2 lain aper lagi..
    bertindak lah sekarang!

  20. bro has Says:

    to mimi..
    salam..
    mimi sihat?
    bro has ok2 jer..
    bro has baru balik dr kl, sempat jugak ikut prgram utk student UPM.
    mimi aper citer plak?
    pasal kad alumni tu, dlm proses..
    bro sham tunggu yg lain2 htr..
    ramai tak htr lagi..
    klu dah ramai htr senang ckit nak proses..
    mimi bersabar lah yer..

  21. mimi Says:

    bro has!!
    wahahahaa…lame xdngr khabar..
    ouh ea?
    mimi pon sihat!
    mimi ok jer kt sini…
    ermm..ari sabtu nnt 24/2..mimi n kawan2 g UM..
    ade bengkel skor A bm…
    fc2 sume ade kt UM kn ari tuh nnt??
    heeee~ boleh ketemu…
    yeppi!

    ohh…ingt kan da anta…
    hehehee..tape2..tanye jer!
    thanx!

  22. bro has Says:

    klu bengkel skor A tu bro has tak sure fasi2 ASA ader ker tak..
    biasanya diaorg ader fasi2 diaorg sendiri..
    bro has pun dah lama tak g UM..
    mimi cubalah tanya kakak2 fasi yg lain..
    maybe diaorg ader join kot..
    anyway selamat berkursus..

  23. mimi Says:

    bro!
    bengkel tu mmg bkn group bro yg hadle..
    bengkel tu under sek…buat kt UM
    tapi kan group ASA ade kt UM ari tuhh…
    program kepimpinan kann?
    hmmmm…..
    ingt kan dpt jmpe bro2 sekalian..
    tapi tkper…nnt mie tgk2 sape yg ade oke?
    oke thanx!

  24. bro has Says:

    salam..
    program kepimpinan UM tu x buat kat UM
    buat kat ICR hulu langat..
    so mimi mmg takkan jumpa fasi2 ASA kat UM lah..
    insyaAllah klu ader rezeki mesti dpt jumpa..
    anyway, best tak bengkel skor A tu..
    fasi2 dier best tak?

  25. mimi Says:

    ouh..igtkan wat kt situ…
    bengkel tuh cikgu2 yg dtg bkn fc…

    hmmm..best r…ktrang blaja bm jer slame 10 jam!
    hahahaaha….
    so, arap2 pas nih dpt la skor a1 tuk bm…
    doakan mimi yee!

  26. nurul85 Says:

    nak join alumni asaexplore

  27. nurul85 Says:

    ni email adeknyer85@gmail.com

    salam perjuangan….

  28. syahmi Says:

    salam,mcm mane nk join alumni???
    kalu nk email,: splite_fire8@yahoo.com
    majulah asa utk negara

  29. nurul85 Says:

    salam ..cmne nak join alumni..
    email adeknyer85@gmail.com
    thanks..

  30. mambang SK Sungai Ara Says:

    email aina:
    aina_nadhirah2000@yahoo.com

  31. mambang SK Sungai Ara Says:

    nie bro sham ambil tak email ni?? kalu tak buat penat je tunggu lame2..

  32. kak tiq Says:

    salam nie email tiq:

    adeek_kuis@yahoo.com

  33. Iezz Says:

    Salam, emel saya…norlizawati@gmail.com
    Salam ukhuwwah mawaddah warahmah

  34. fa-10 Says:

    salam ukhuwwah fillah
    ni email sy
    tiara_scorp97@yahoo.co.uk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: