Harap Maaf!

Salam..

Buat semua pengunjung2 weblog ini, weblog ini x dapat di update buat mase terdekat…terutamanya program yang terbaru, prgram Khemah Ibadah untuk anak-anak Kesatuan Pegawai MARA, gmbr tidak dpt diupload buat mase terdekat, disebabkan masalah ‘kehilangan gmbr’. Insyaallah dalam mase terdekat..weblog ini akan kembali seperti sedia kala…

Explore posts in the same categories: Info Terkini, Uncategorized

14 Comments on “Harap Maaf!”

  1. bro has Says:

    assalamualaikum..
    nak minta maaf byk2 pd semua yg terlibat dgn kem ibadah anak2 MARA coz gambar kat bro has ada problem ckit.. camera bro has tiba2 rosak.. semua gambar yg diambil guna camera bro has tak dpt dibaca.. tp bro has cuba selamatkan gambar2 tu sedaya upaya, insyaAllah.. bersabarlah yer.. doakan bro has berjaya..

  2. nadzreen Says:

    agak2 ble bleh tgk gmbar??

  3. bro has Says:

    tu kena tanya bro sham..

  4. syifaa Says:

    sye doakn bro has smoga brjaya..
    xper,kami tggu..

  5. bro has Says:

    to syifa n semua peserta prgrm..
    sorry bebanyak coz gbr kat camera bro has, secara rasminya tak dpt diselamatkan lagi setelah pelbagai usaha utk menyelamatkannya.. harap redha dgn ketentuan yg telah terjadi.. insyaAllah pasti ada hikmahnya.. sebagai ganti, bro sham dah masukkan sedikit gbr2 semasa program yg menggunakan camera bro sham.. harap sedikit sebanyak dpt mengubat rindu kat prgrm..
    sekali lg mohon beribu kemaafan..
    thanx to bro sham… gud luck utk prgrm mat rempit..

  6. Kak Di Says:

    “Tiada suatu pun yang menyesakkan jiwa, melainkan di sisi Allah ada penyelesaiannya”

    InsyaAllah setiap masalah ada penyelesaian, selepas kesusahan ada kemudahan….

    p/s: Hidup lebih bermakna bersama ASA!

  7. mimi Says:

    ehmmmm…..xdpt dselamatkan dah kerr….
    hooo…. cyan kite… tapee laa…
    mimi redha…. maybe ade hikmah nyerr….
    nyway, memories kami takkan luput or rosak cm kamera abg has..
    hehehee..kidding..
    from mimi~ =))

  8. bro has Says:

    camera tak rosak..
    maybe sbb ada gmbr mimie kot gambr dlm tu semua rosak..
    hehehe.. gurau jer ek..

  9. mimi Says:

    ek eleehh..
    mne derr…
    abg has laa… gmbr mimi tuhh ok2 jerr…
    abg has nyer gmbar r yg wat rosak tuh..

    hahahaa….=Pp kidding jerr!

  10. bro has Says:

    mimi ni mmg tak percaya..
    before ni byk dah prgram x pernah pun gambar rosak or hilang..
    prgram kali ni, bila ader gambr mimi terus semua gmbr hilang..
    ada something worng kat gmbr mimie kot..
    camera tak boleh nak terima gmbr mimiee… hehehe

  11. mimi Says:

    ya Allah!!
    sampai hati! hmmm….mmg r ..mimi nih terlalu comel smpi kamera xdpt kesan yg mimi nih real or xreal..
    hahahahahaa….

    no.no.no.no…. gmbar bro has yg jd pnyebab gmbar rosak…
    hehehehee…..

    bro…bro….xnak mengalah?
    come on!! fight!
    ahhahhahahaa.. =Pp

  12. bro has Says:

    comel lah sgt mimi tue..
    huh… comel sampai rosak gambar buat aper..
    rasanya semua camera tak dpt nak terima wajah mimi yg comel tu..
    so next time masa prgrm mimi gambar sorang2 ek..
    tak nak lah gambar ramai2 rosak disebabkan mimi..
    kui..kui..kui.. hehehehe..

  13. mimi Says:

    ak allaaa…
    bro jeles r tuhh…mimi lagi comel dari bro…kann??kan??
    allaaa ta kesah… kire mimi nih VVIP la kann sbb tgkap gmbar sorg2…
    k nnt tgk gmbar sape yg xdpt dibace tuh!
    mesti gmbar bro nyerr…..cayalahh…

    hahahhaaaa……gotcha’!

  14. faris Says:

    kalo brother2 fasi ade facebook tolong bagi url..adik nak add…plz…thanx…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: