Kem RINDU NISA

Program : RINDU (Redha Ilahi Neraca Dirimu)
Tempat : Impian Coutry Resort, Bt 14, Hulu Langat
Peserta : Remaja sekitar Shah Alam dan Klang
Tarikh : 23, 24 dan 25 November 2007
Kerjasama : NISA Shah Alam dan Lembaga Zakat Selangor (LZS)

Barisan fasilitator : BROTHER Fit, Fahmi n Sham
                                  SISTER Diyana, Lyn, Wawa, Jijah, Wahyu, Adibah

s/h: ni la pertama kali dalam 3 tahun ni menjadi fasilitator, best jugek..(brother sham)… tahniah kepada brother fit kerana mampu mengendalikn progrm dgn sebaik yg mungkin dan dan juga thanx a lot pada semua fasilitator yang bnyk membantu n sporting! hehe 

nisa-1.jpg nisa-2.jpg nisa-3.jpg

nisa-4.jpg nisa-5.jpg nisa-6.jpg

nisa-7.jpg nisa-9.jpg nisa-10.jpg

nisa-8.jpg nisa-11.jpg nisa-12.jpg

Explore posts in the same categories: 1000 Kenangan

21 Comments on “Kem RINDU NISA”

  1. Bro Fit Says:

    salam..
    kepada smua adik2 pgram rndu…mcm ne dah ada
    prubahan dalam diri…hope begitulah hendaknye…=)

    k..pas nie jgn serik nk join pgram…cz de byk g pgram yg
    menanti adik2 smua…TUNGGU………

  2. Bro Fit Says:

    erm to bro sham….
    Thanks a lot, cz byk memberi tunjuk ajar…
    mcm ne jd fc??…hehehe
    sory ek klu ter…marah hehehe

  3. nurul naqibah Says:

    assalamualaikum….hai brother fit….thanx a lot kt bro…ALHAMDULILLAH byk yg kte dpt kt kem 2…byk gk prubhn yg dpt dlakukn..wlaupn xbyk…skit 2 ad ar….thanx skli lg…n kem slm rindu gk kt sume2 abg2 n kakak2 fesi yg byk bntu sye…tme ksh byk2…..akhir kte…kem 2 mmg best tsgt2 bes pnh sy pegi…n hope dpt pegi lg…..insyaALLAH……ASSALAMUALAIKUM akhir kte dr sye…NURUL NAQIBAH……..

  4. cute mushroom Says:

    salam……..
    tahniah fit akak ucpkn……….first time akak tgk awk jd moderator. so far so gud. nnt ble buka consultant sendiri. 2 fahmi, u r a gud moderator gak. if kami wat reunion nanti jemput dtg…….

  5. Tie Says:

    salam.nampak best jer..baguslah, semoga terus maju..lama dah kan abang sham nak jadi fc?boleh jugak akhirnya..teringin nak tengok. hehe..ok, wish all the best, wsm.

  6. bro has Says:

    wah brother sham..
    buat comeback jd fasi ker..
    neway tahniah..
    satu pembaharuan..hehehe..
    mcm maner jd fasi sejak jd bos ..
    tahniah jugak kat fit n fahmi..
    makin improve nampaknya..
    baguslah atleat ASA ada pelapis..
    boleh dpt byk lg prgrm..
    gud luck ASA for 2008..
    ASA caiyuk! caiyuk!

  7. ayie Says:

    nape skit jer gambar..
    gambar kt utan tak de ke??

  8. kak emma Says:

    salam…
    wahhhh… Big boss turun tanah nmpak!!
    bgussss…itula ciri2 `Great Leader’.. cayok bang!!!
    (teringin tgk abg zul jd moderator)….sssssyyyyhhhhhhh…..

  9. K.Di Says:

    …walaupun x dapat ikut sampai hbs pgm…K.Di doakan semuanye berjalan lancar… Mungkin lepas ni bleh buat pgm folo up lg dgn adik2 RINDU Nisa Shah Alam & ASA…
    Thanx atas komitmen sume…bro.sham (walaupun pening2…tp bsemangt mgalahkan peserta…), Fit & Fahmi…kembar yg x dpt dipisahkan… gandingan yg bakal mngalahkan bro.sham….insyaAllah… korang memang best!

    Ti ape kabar…mesti best dh balik kg kan… (“,)…
    Azie…mcmane plak? rindu kat korang r….
    adik2 fc yg lain pun sama….adik2 pgm lagilah x dpt nk lupe….

    ok r…jumpe pgm akan datang…

  10. adibah Says:

    huhu..
    1st tym jd fasi…
    bidan terjun plak tuh…
    untk semua, terima kasih dan selamat maju jaya!

  11. srsfeqah Says:

    Samri jd faci??
    hmmm…
    dh lame x g ICR..

  12. brothersham Says:

    to feqah..jemput la menabur bakti lagi menjadi faci ASA…perjuangan tak kan pernah selesai untuk melihat ummat berada pada tempatnya semula!

  13. jijah Says:

    salamm..
    sweet memories..new experiences..
    thanx 2 all..
    all the best..

  14. sarah Says:

    mane kem ibadah mara?
    br td sy blk dr ICR, sy da rndu da tempat tu.
    sy pikir sy nak rehat lepas blk kem.
    tp rindu gile kem tu.
    k la thanks faci2.
    bye wslm

  15. k.wawa Says:

    assalamualaikum…
    thanks to ASA kerana bg peluang kat saya jd fasi.saya dah lama dengar tentang ASA dan bro sham.tp baru sekarang berkesempatan kenal dan turun padang utk menabur bakti,to adik adik kem rindu Nisa’ dan anak MARA,akak rindu sangat kat adik semua.nanti kita buat reunion ye.
    to kak di dan kak lin,thanks kerana bagi peluang kat saya jadi fasi.saya sayang akak berdua.
    to bro sham,mi,fit and bro has.thanks di atas tunjuk ajar.thanks kerana byk bagi ilmu.
    Kekalkan misi perjuangan ASA untuk mencapai REDHA ILAHI,insyaALLAH..
    all d best.jumpa lagi.

  16. bro has Says:

    to kak wawa…
    hehehe… kaka ker..
    takper bro has mmg muda pun..
    hope tak ada terasa hati semasa sam2 berprogram..
    terima kasih atas pertolongan,
    maaf atas kesilapan,
    almaklumlah..
    kalau pedang lukai dada..
    masih ada harapan sembuh..
    kalau lidah lukai hati,
    mana bisa ubatku cari..

  17. Kak Di Says:

    Bro. Has…jangan risau, kami adik2 fac ni tau bro.has senior dr kami…
    Jangan lah smpai terluka2 plak..sian lah.,..
    Dah lah duk jauh kat sarawak nu…
    Ubat tu ada…penyakit ape pun ade ubatnye…
    satu je yg takde…. MATI … jangan marah…

    Walau ape pun, utk pgm anak2 MARA ni…kami bertuah dpt kenal bro.Has lebih mendalam…fc yg suke sgt gelak…

    Ok lah sume…. Moga ketemu program akan datang insyaALLAH

    Hidup lebih bermakna bersama ASA!!!

  18. bro has Says:

    terima kasih atas nasihat..
    bro has gembira dan bersyukur sgt ada teman2 seperjuangan yg sentiasa mengambil berat antara satu sama lain.. moga kita dapat sama2 memperbaiki diri kita dan megeratkan ukhuwwah yg telah terbina semasa bersamajoin prgrm ASA.. harap dpt berkerjasama lagi dgn fasi2 spt kak di n the gang.. insyaAllah, ada rezeki kita berprogram lagi ok..

    sakam ukhuwwah dr org kuching… huhuhu sedih nyer..

  19. k.wawa Says:

    salam….sy rindu kt semua…….

  20. hana yahya Says:

    salam…salam nisa` untuk semua….saya hana setiausaha nisa kawasan baling kedah…saya nak tau kem rindu nisa` nie mcm mn yerk..every year mmg kem ni akan diadakan ke…kem ni melibatkan remaja lelaki & perempuan…bleh share x???tq

  21. aleeya nurzareeen Says:

    salam…kem rindu ni best sangat byk pengalaman yg saya dapat…saya rindu sangat pada kakak dan abang fc..terutamanya pada kak mizah..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: