Gathering ASAville ke-2?

Salam ukhuwwah, gather together!

Dah lama nak upload gmbr2 masa gathering aritu tp ada mcm2 halangan plak..so Alhamdulillah, dpt juge upload kali ini untuk tatapan fasilitator yang pernah join ASA, so maybe bole bagi semangat untuk buat gathering ke-2..insyaallah dalam perancangan…

Perancangan gathering ke-2 terbuka kepada semua fasilitator dan Alumni ASAville..Alumni? bila plak ASA ada alumni ni? hehe..tunggu je info2 terkini di weblog kecik ni…Gathering ke-2 akan menemui anda dengan ‘ole-ole’ yang lebih BEST! di tempat yg HEBAT! makanan errmm MARVELOUS! doakan…….go go chaiyok!

gathering1.jpg gathering2.jpg gathering3.jpg

gathering4.jpg gathering5.jpg gathering6.jpg

gathering7.jpg gathering8.jpg gathering9.jpg

gathering10.jpg gathering11.jpg gathering12.jpg

Explore posts in the same categories: 1000 Kenangan

9 Comments on “Gathering ASAville ke-2?”

  1. bro has Says:

    betul ker nie..
    nak ikut..
    hope jgn buat this yr..
    buat next yr ok..
    hope fasi2 yg pernah join ASA dpt pergi semua..

  2. kak emma Says:

    salam..
    alhamdulillah.. hope kali ni le jumpa smua facy2 terutama senior2 lama!
    diharap gak, date kenela hr yg ok2 skit ye??
    n tentatif program disusun n drancang dgn baik agar gathering kali ni lebih vouge or `marvelous’ dr yg dolu2… heheheee…
    serta mjadi memori indah utk kita facy2 abadikn.. !!!
    InsyaALLAH.. =)

  3. Kak Di Says:

    Kalau dipanjangkan umur…insyaAllah Kak Di nk join gathering kali ni…
    Dapat juga jumpe adik2 fc lain yg slalu ikut pgm ASA…
    Nak kenal gak pendokong2 yg komited ni…
    Dapt gak berkongsi pengalaman & motivasi dr adik2….

  4. Tie Says:

    salam..hope dapat gi la gak..bestnya bunyi..

  5. srsfeqah Says:

    slm..
    hrp sgt dpt turut serta untuk ‘2nd gathering’ nanti..
    insya ALlah..

  6. tuanfadzilah Says:

    slm…

    bilanyer nk wat 2nd gathering?mid 2008, insyaAllah akak leh join skali
    lama xjumpa rakan2 sepejuangan..

  7. k.tie Says:

    salam.kak feqah kena datang tau, bila lagi nak jumpa n bersama akak dalam ASA nyer program..kalu tie tak de pun gathering nanti, akak mesti ada.kedatangan wajib.huhu…

  8. k.wawa Says:

    salam.apa khbr ASA?semg sentiasa maju dunia dan akhrt…insyaALLAH..kalau ada rezeki..sy akan dtg…..

  9. syahmi Says:

    salam,best la abg sham..tiap2 thn wat gathering..bru hapening asa kalu cmni..hehe…hope fasi2 lame lama dtg la…rindu la kat bro chul,bro has,bro zul n rmi lg…hope korg dtg tau…ok…Assalamualaikum…”MAJULAH ASA UNTUK NEGARA”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: