Baju Rasmi ASAville

baju-rasmi-asa.jpg 

Salam ceria…

ASA Explore sedang menempah baju kemeja rasmi ASA (lelaki sahaja), kepada yang berminat sila hubungi terus Brother Sham untuk urusan tempahan dan cetakan nama pada baju tersebut..Baju sebagaimana gambar di atas adalah contoh sahaja..Line kuning akan ditukar dengan warna hijau mcm baju t-shirt ASA..Tenkiu..

Explore posts in the same categories: Info Terkini

9 Comments on “Baju Rasmi ASAville”

  1. bro has Says:

    assalamualaikum,
    memang nak tempah, cuma confuse ckit.. so nak tanya.. kenaper masih guna logo ASA Explore, tak ASAville. dah confirm ker warna hijau yg digunakn sbg list, tak nak guna warna oren mcm yg kiter tengok ari tu, memang cun.. anyway, nak tempah jugak. nanti letak nama brother has ok. nanti bank-in duit. berpa kos nya?

  2. brother sham Says:

    untuk info semua ASAville members, ASA Explore masih diguna sebagai nama konsultansi cuma ASAville diguna untuk nama timang-timangan saje (nama manja)…Disebabkan permintaan ramai untuk terus mengekalkan nama ASA Explore, maka pihak pengurusan ASA menerima dengan hati yg terbuka..Atas permintaan list hijau digunakan untuk warna baju ASA yg baru..Harga on road RM90 jer…tenkiu

  3. bro has Says:

    toche for info. arigato hait… ooo yer ker… nasib baik nama ASA explore masih ader.. sedih jugak sebnarnya bila ASA Explore nak dibubarkan ari tu coz susah senang bersama ASA explore masih segar dlm ingatan.. chewah .. tp bagus jugak ASAville tu, maybe utk jdkn ank syarikat. kan ASA sekarang telah melangkah maju ke hadapan, berkembang dan terus berkembang.. maner tahu satu hari kelak akn mengembangkan sayap ke SARAWAK pulak.. jom lah buat program kat kuching.. tak sabar rasanya.. InsyaAllah kalu selalu sebut mesti jadi kenyataan..

    wow! superb betul harga baju tu.. tak boleh down ckit ker.. tempah kat tempat ari tu ker.. klu tempat ari tu insyaAllah puas hati, kualiti pun ok. anyway, masukkan jer nama ambo dlm senarai ek.. semoga ASA explore terus melakukan anjakan paradigma..

    p/s nak tanya paradigma tu aper benda? hehehe…

  4. kak feqah Says:

    slm..
    kenape lelaki je yg ade baju kemeja rasmi?
    tq

  5. brothersham Says:

    baju kemeja utk lelaki sahaja..ada cdgn nak buat kemeja lengan panjang untuk perempuan..tp disebabkan ramai kalangan fasilitator tak setuju untuk pakai kemeja..so maybe akan digantikan dgn baju kurung batik..insyaallah dlm proses, tq

  6. brother sham Says:

    harap maklum..baju kemeja maybe lewat untuk disiapkan atas masalah redesign!

  7. mohd zainal abidin ahmad Says:

    assalamualaikum..brother syam…zainal ni…lama x dengar khabar..ape khabar? selamat berpuasa n selamat hari raye…em…lawa la design baju tu..saya nak tempah leh x?saya ngan abang marsal….hehe..bape hargenya?harap2 ada jualan mega baju 2 huhu.k la bang syam…jumpe lagi k…

  8. andi Says:

    sebelumnya perkenalkan saya, malik, dari media kampus IAIN Aceh, boleh tahu ini daerah mana?

    saya mau pesan baju seperti di atas, hanya saja tulisan saya kirim, jika cocok harganya saya mau pesan 24 biji dulu bagaimana, balas ke email saya saja. andi_desky@yahoo.co.id

  9. bro has Says:

    salam..
    wah bro sham…
    biar betul..
    dpt tempahan dr seberang…
    ingat! baju ana jgn bg kat org lain ok..
    hehehe..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: