Jom ke Gathering ASA!

tmpphp4gffmg.jpg

 Assalamualaikum…

Kepada semua barisan fasilitator ASA Explore (tak kira lama atau baru) dijemput dan sangat dialu-alukan untuk hadir ke ‘Gathering ASA 2007’ bertempat di Impian Country Resort, Bt 14 Hulu Langat, pada 1 Jun 2007, bermula 6pm hingga 12pm. Antara aktiviti yang dicadangkan:

6pm – 9pm : Ketibaan fasilitator, Solat Maghrib dan Solat Isyak

9pm – 10pm : Masak BBQ ramai-ramai dan makan

10pm – 12pm : Sesi Dari Hati Ke Hati!

12.30 pm : Bersurai

Kepada yang ingin stay di ICR, ASA menyediakan challet, kepada yang memerlukan transport, ASA menyediakan kereta untuk diambil di sekitar kawasan KL.

RM 10 untuk baju khas gathering. Kepada sesiapa yang tidak hadir atau bukan fasilitator ASA dan ingin membeli baju gahtering, dijual dengan harga tempahan RM 26 (short sleeves), RM 28 (long sleeves).

Kita jumpa di ICR pada 1 Jun…Gathering ASA!

Explore posts in the same categories: Info Terkini

2 Comments on “Jom ke Gathering ASA!”

  1. K.DIeana Says:

    aslmkm…

    dukacitasgt2 sebenarnye sbb tak dpt join gathering…. maaf sgt2 pd bro sham & faci2 yg mengenali faci2 dr uitm… rindu juge nk jumpe korang… mcmane ye gathering tu? Last minit memang tak dpr nk dtg… driver kami ada hal yg tak dapt dielakkan…. So, yg 3org penumpang ni stuck juge le…

    So, baju2 tu nanti kami ambik dr bro sham ye…

  2. bro has Says:

    tahniah! akhirnya mlm reunion ASA berjaya jugak dilaksanakan. thanx kpd fc yg hadir dan yg tlg sediakan makanan, bakar ayam dll. hope dpt buat lagi. kpd bro sham, thanx byk2 coz byk kuarkan duit utk reunion ASA. cuma sedikit terkilan, ramai fc2 lama x hadir. harap next time klu ada gathering lagi, luangkan sedikit masa utk ASA. akhir sekali semoga ASA terus berjaya.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: