Gathering ASA?

tmpphpdxgach.jpg 

Assalamualaykum….

Apa kabar semua? Harap dalam keadaan luar biasa baik!

Untuk makluman semua, ASA Explore merancang dan bercadang untuk membuat satu ‘gathering fasilitator’ (mengumpulkan semua fasilitator lama dan baru) dalam satu program. Tarikh dan tempat yang dicadangkan:

Tarikh   : 1 Jun (jumaat malam) 
Tempat : Impian Country Resort (I.C.R), Bt 14, Hulu Langat
Aktiviti  :Buat BBQ (makan-makan ler), sesi taaruf fasilitator lama dan baru, program santai jer…

Jika, sape-sape ada cadangan tarikh yang sesuai atau ape-ape aktiviti yg bermanfaat, boleh hubungi brother sham by phone atau emailkan saje, @ bagi je komen pada weblog ini. Thanx

Explore posts in the same categories: Info Terkini

5 Comments on “Gathering ASA?”

  1. bro has Says:

    salam..
    wah.. dah jadi taukey ICR nampak.. ni sudah baguz..
    hope that date do not change anymore coz i will be there soon. so how about the transportation n accomondation? dah jadi tokey mesti not big problem to settle right? neway thanx n congrat coz sanggup buat gathering utk faci2.. i’m appreciate it.. bravo utk bro sham (tokey ASA merangkap bakal tokey ICR ). hehehe..

    p/s mcm mana nak add apa2 kat blog ni ek?

  2. kak azie Says:

    salam

    nk bg pndpt leh tp sblm tu nk ucap tahniah sbb ada idea kreatif utk adakan “gathering asa” kalo bole dhrpkn kedatangan fasi2 beramai2 perlulah dconfirmkn terlebih dahulu utk memastikan “gathering asa” ini berjaya dilaksanakan, sekiranya fasi2 bersetuju utk hadir dgn target bil yang disasarkan barulah “gathering asa” nmpk manis jika dlksanakan. sekadar pndpt

    tautan ukhuwah menyemai persaudaraan islam

  3. bro has Says:

    assalamualaikum.
    rasanya kalau nak ramai dtg, yg tahu psl gathering ni tlg2 informkan kat yg lain, takut diaorg tak check email ker, tak dpt dicontact ker.. so klu terserempak dgn fasi2 baik yg baru atau lama plz sampaikan kat diaorg ok..

    p/s hrp sgt2 gathering ni jadi

  4. anice klate Says:

    kalau ikut hati, mmg teringin sgt nak join gathering ni. lg pun dah lama tak turun KL.Tp apakan daya, terpaksa balik kg sempena cuti sekolah ni. dah 3 bulan tak balik&tengok muka mak ayah.rindu rasanya & terpaksa utamakan perkara yg lebih utama. Apapun, semoga usaha murni yg dirancang ini akan berjalan dengan lancar & diberkati Allah.
    Semoga bro syam sukses selalu.

    Ukhuwwah Fillah, Mahabbah Lillah

  5. fit3 Says:

    Tahniah…rasenye gathering ari 2 mmg best la..
    cz dapat berkumpul dengan semua fasi2…best bangat:)
    pas nie ble la wat g…
    klu ble wat jauh ckit…hehehe
    bak kate bro has kn..wat kat Sarawak ke hehehehe….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: