3G dalam ASA

team-3g.jpg 

Assalamualaikum…

Ohiyok! tak de idea nak tulis ape-ape…tapi ada orang tu teringat pulak dengan kelab 3G dia..sape lagi kalau bukan..Akmal, Hasrul n Man…hehe, sory bocor rahsia. 3G tu ape? Tanyalah pada 3 orang ni….biarpun semua dah bawa haluan sendiri, tapi kenangan bersama-sama dalam team training ni tak dapat dilupakan…Kepada mereka-mereka yang pernah menjadi fasilitator ASA dan dah ‘bersara’, di manapun anda semua berada, didoakan moga sukses mengiringi kalian…:-)

Explore posts in the same categories: 1000 Kenangan

3 Comments on “3G dalam ASA”

  1. akmal yang macho Says:

    salamzzzzzzzzz…heheheh..itu la tali silaturahim yang disemai di ASA yang tak mungkin ada di tempat lain..walaupun berlainan negeri dan ketinggian namun ukhwah yang terbina..terlerai jangan!!cayok utk 3G.bila la nak gather balik ni

  2. orang jauh dr kuching.. (bro has) Says:

    salamz…. aiii dlm byk2 gambar, ini jugak yg dipilih.. terkejut ambo.. tergelak habis tengok gambar ni, sedih bila terinagt masa bersama.. pertemuan dan perpisahan dah menjadi lumrah.. namun apa yg penting, sentiasa keep in touch agar silaturahim yg terjalin tidak terputus… waaaaa… nak ikut program balik.. nanti kawe dtg kl kita buat reunion ok.. bravo 3G…

  3. Ohiyok Oduho Says:

    I am clled Ohiyok Oduho and you can look up the name in google search engine to confirm. I’ve come across the word “ohiyok” which might mean something else in your language. Just for curiousity’s ske, could I know what “ohiyok’ means in your language? It means unique in my Sudanese language.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: